VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 862
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 670
Даже боба показа, че ще спечели Станка Златева.  Mr. Green

# 2 671
  • sofia
Даже боба показа, че ще спечели Станка Златева.  Mr. Green
На Биснесдамова ората не са съгласни hahaha

# 2 672
Понеже не са гледали как репортерката хвърля боба в каруцата.  Joy Какво по виШу доказателство от това?  Naughty

# 2 673
  • София
Аз с риск да стана досаден продължавам да твърдя, че явно на Тервел са му обещали да стигне поне до финал и той сега играе ролята на обиден и неразбран.

# 2 674
  • sofia
Понеже не са гледали как репортерката хвърля боба в каруцата.  Joy Какво по виШу доказателство от това?  Naughty
Aко го потвърди и бабата-нумероложка, ще повярвам Crazy

# 2 675
  • В тъмната гора.
Тервел и в онлайн чата на Фейсбук ли не се е появил? Че се е уплашил да гостува на Гала, мога да го разбера. Ама от въпросите на зрителите да бяга, ми е малко смешно Simple Smile.

Аз не разбирам защо така нападате Тервел. ...Той се опита да се впише някакси, но Червенковата е такъв тартор, на който никой не може да опонира, та дори и шампион по бокс. Явно е, че Тервел не блести с интелект, не знае видни подли номера, та да се оттърве от пропагандата й.
Човека си е простъчък, разбира от бокс, от ранна възраст само това прави. Незнам какво очаквахте от него?

# 2 676
Не знам какво очаквахте от него?
Може би честност, смелост да поеме отговорност за постъпките си и една капчица скромност.

# 2 677
  • UK
Терлито май приключи с телевизионните изяви  Mr. Green
разбирам,ако е обиден, защото в крайна сметка първо им казаха,че са финалисти, а после се оказаха само полуфиналисти
но ако е обиден, че са го показали в действие, не мога да му съчувствам  Laughing

# 2 678
Ваня пак се заяжда с Пламен, щяла да стопи земята под краката му.

# 2 679
  • SF
Дават Сашо Дойнов при Гала. Много точни коментари.

Тя обаче в стил Ники Кънчев, с когото много се обичат, не го оставя да ги направи.
"Е, Саше, айде стига сега и тииии…"
А Ники Кънчев и той голям познавач излезе. Беше много сигурен, че Тервел Пулев е МЪЖКАР, ако въобще може да даде дефиниция за мъжкар. Често използва един израз, който според мене не е за ефир, а по-скоро за улицата (и не за тези улици, по които аз се размотавам) "да имаш топки". Ако го попитат в прав текст дали Тервел има, ще смоталеви нещо и ще смени властнически темата.
Което не го прави добър и изкусен водещ. bowuu

# 2 680
  • До морето
Ми простичък е да, толкова е простичък, че само преди 2 дни стоеше като дебил на лайфа и обясняваше, че всичко било приятелската. И като излезе и видя, че О, изненада, имало и нощни камери и се покри като мишка!!!!

А Червенкова пък какво я намесвате, че той й беше като пале в краката, въобще, не смятам, че с нещо му е повлияла на изявите в къщата. "Бъркането" му изяде главата на него, и даже не толкова бъркането, колкото малоумното изявление за съпругата и детето и злополучния лайф онази вечер!

# 2 681
Paris харесва Мира hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 2 682

Koe е смешното?  newsm78  Нормално е възпитаните, весели и усмихнати хора да бъдат харесвани повече и от пръв поглед.

# 2 683
  • В тъмната гора.
Не знам какво очаквахте от него?
Може би честност, смелост да поеме отговорност за постъпките си и една капчица скромност.

Съгласна съм, но..но все пак аз го отдавам и на някакво престараване да се покаже като "комбинативен играч". Естествено капацитета му не го позволява, но в главата му няма никой да го разбере това.
А за Станка или добро, или нищо...аз по принцип си я харесвам..и с кокошките, и с магаретата, и със селянията..харесвам я.

# 2 684
  • SF

Аз не разбирам защо така нападате Тервел. ...Той се опита да се впише някакси, но Червенковата е такъв тартор, на който никой не може да опонира, та дори и шампион по бокс. Явно е, че Тервел не блести с интелект, не знае видни подли номера, та да се оттърве от пропагандата й.
Човека си е простъчък, разбира от бокс, от ранна възраст само това прави. Незнам какво очаквахте от него?

Я пък ти! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт