VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 142 849
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 360

Спорът е безсмислен, не знам откъде сте го зачекнали и какво се опитвате да докажете, но...

Зачекнахме го оттам,където мисони я определи за най-известната българска актриса.
Това е само пример Peace Няма смисъл да се спори -
Кой ще стане 5-ти според вас newsm78 Аз предполагам Лили или Мариан

# 3 361

Спорът е безсмислен, не знам откъде сте го зачекнали и какво се опитвате да докажете, но...

Зачекнахме го оттам,където мисони я определи за най-известната българска актриса.
Това е само пример Peace Няма смисъл да се спори -
Кой ще стане 5-ти според вас newsm78 Аз предполагам Лили или Мариан

1. Пламен
2. Мариан
3. Станка
4. Лияна
5. Ваня.

# 3 362
Според мен Лияна ще е пета,освен ако Ваня не се е отказала изцяло от организирания вот.

# 3 363
  • UK
според мен първа ще си излезе Ваня

# 3 364
  • София
Mного съм любопитна да видя кой ще е победител тази вечер.  Нещата много се объркаха в къщата.........

# 3 365
Ако вотът е  реален и няма организирано гласуване в подкрепа на Станка или Ваня, моето предположение е следното:
1. Пламен;
2. Станка;
3. Мариян;
4. Ваня;
5. Лияна.

# 3 366
Нямам прогнози, според мен всичко би могло да се случи, включително Лияна да спечели ВБ. Станка я виждам, както първа, така и евентуално дори пета. Мариан най-малко очаквам да е пети, а Ваня най-малко очаквам да е първа, макар че видяхме какво прави вотът й, така че защо не.

А този спор за това кой е "българин" и кой е "от български произход" се поизчерпи и вече няма общо с темата, но да си кажа също:
Скрит текст:
"на Нина Добрев родителите са българи ,тя е родена в България.Тя е българка."
Не, тя е от български произход - като Силви Вартан и Филип Киркоров, които също са родени в България. Тя не е расла в България, културно не е българка. От друга страна, Христо Шопов е български актьор, работещ в чужбина, който беше поканен от Мел Гибсън да играе Пилат и така някои чуждестранни критици го спрягаха като възможна номинация за Оскар през съответната година.  Peace

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 16:45 от nmruon

# 3 367
Ако вотът е  реален и няма организирано гласуване в подкрепа на Станка или Ваня, моето предположение е следното:
1. Пламен;
2. Станка;
3. Мариян;
...........

Peace  ако играта е по правилата!
А иначе Naughty "Скъпи ми ,VIP Brother Bulgaria,ще гледаме тази вечер само с усмивки ,за да видим докъде ще стигнеш..............От понеделник-забрави!" Sunglasses

# 3 368
Цитат
Пламен и Ваня
16-11-2013 15:57
Последен сблъсък. Днес двата характера отново се сблъскаха, в обсъждането, кой на кого, какво е казал. Накрая се разбраха, че няма смисъл от уточнения.Интересно дали ще запазят отношенията си и дали ще бъдат приятели, като излязат от Къщата?

+"Отказвам се от гласовете, които идват за мен, и искам да бъдат пренасочени към моя фаворит - Станка", призна Ваня пред БИГ Брадър.

# 3 369
Да не забравяме ,че за пламен също има организиран вот. В противен случай щеше да е заминал вече.

# 3 370
Да не забравяме ,че за пламен също има организиран вот. В противен случай щеше да е заминал вече.

Някакви доказателства? Или звездите ти го говорят? Понеже за Хипо самият ББ го оповести.

# 3 371
  • София
Така е. Но приятелите на Пламен се оказаха слаба ракия пред тези на Ванчето.

# 3 372
  • Ню Йорк
Арнолд Шварценегер австрийски или американски актьор е?

# 3 373
В този вот платените карти ще играят, така че не мога да дам прогноза. Ваня се отказа от надпреварата, остава Пламен.

# 3 374
В този вот платените карти ще играят, така че не мога да дам прогноза. Ваня се отказа от надпреварата, остава Пламен.
Защо не излезе,щом се е отказала newsm78

Общи условия

Активация на акаунт