VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 138 014
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 810
  • София
Тия как не се светнаха, че Тервел го отнесе 1. Заради Ваня
2. Затова. че излъга

Не харесвам Лили, но не мога да понасям, когато изкарват мъжете невинни, а все жените им виновни... В случая човек със семейство, който се сваля със свободна жена... Кой е по-виновен... и след това се измъква като мухлясал гущер...... бляк........  ooooh!

# 3 811
Не мога да се съглася с Мира, че всички в къщата обичали Лили.
Даже мисля, че Ваня, която все уж я защитава и т.н. не таи хубави чувтсва към нея. Просто й личи, колкото и да се опитва по друг начин да го изкара  Peace
Това м/у другото отдавна съм го забелязала.

# 3 812
  • София
Илианка не е у ред май ...  какво сега  нахвърля  срещу Лиана, а Тервел не бил виновен изобщо?  
Ако види, че оня нейния (с присаденото тупе)  бърка на някоя  под хавлийката, дали ще е пак толкова благосклонна  newsm78 И двамата са виновни, но не трябваше той да се дистанцира така, все едно нея я няма - имаше много по-интелигентен и безболезнен начин да излезе от положението - никой не му е искал обясненията и извиненията - най-умното беше да остави нещата с Лиана да затихнат и толкова   Peace
Чернев ми е много мръсен, подмолен  и гнусен  Sick  - даже Ваня е далеч по-честна и откровена... този е като влечуго някакво  
И нейния ли е с присадено тупе?Не съм забелязала, мислех ,че само Михайлов е с присадка.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1gcB9Nq4Pm1hWKDIP9qvEX … _o8IXPu9BGi1-PGlA  Няма бе!

Егати излагацията на Станка, по-добре да и бяха дали да тръшне някой.

# 3 813
под женшен сигурно пак имат предвид станкините наргилета със специални треви

# 3 814
  • Варна
щракането с пръсти е много важно

# 3 815
Константин на какво ли е тази вечер, отново в друго измерение.

Че той си е винаги в това измерение, и що си мислете че трябва да взема нещо  Stop...явно не го познавате отблизо   Peace

# 3 816
Станкита изби рибата. Joy
"Само ти" и Стойко ли сочеше?

# 3 817
 Именно, винаги е на нещо.

# 3 818
  • София
Илияна Раева супер е прекалила с пластичните намеси по лицето си. Уви, виждала съм такива жени, които не могат да си позволят удоволствието да остаряват почти естествено. Само с филъри, ботокс и мезотерапия не става така, но при нея са играли и скалпели. А това е израз на комплекс. Цяла България знае на колко си години, ОК, никой няма да се втренчва в бръчките ти, ако имаш естествена усмивка и мимики на лицето.

Друг подобен нещастен пример ми е не кой да е, а самият Путин. Него ботоксът го кара да изглежда като влечуго.

Да,но не знам дали я помните преди намесата на скалпела.Тотално се беше сбабичосала...

# 3 819

Абсолютно невярно  Stop

# 3 820
Ох, Любо -  направо с баба Людмила ги продуцирай заедно   Rolling Eyes

# 3 821
  • София
Станкита изби рибата. Joy
Мани, направо и китовете ще се самоубият на някой бряг!

# 3 822
Направи ми впечатление как Ваня описа Станкита - ИСТИНСКА естествено, ... и ОБИКНОВЕНА  Shocked Това незнам как да го приема - комплимент ли е да си ОБИКНОВЕНА? На мен ми звучи като обида.

Всеки човек по своему е необикновен, а това да го изтъква коооолко е ОБИКНОВЕНА....  Shocked Звучи ми като елементарна ....

# 3 823

тази вечер е на беличко

# 3 824
Коя е дамата до Мишо Шамара в публиката?

Общи условия

Активация на акаунт