VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 779
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 855
Сцената с птичето е една от най-красивите за сезона. Не може да се отрече.
Щото не му изви врата.
Да, като по чудо не му откъсна главата, като на онези гълъби.
Но е много мила сцена, напомня ми на нещо като Форест Гъмп.

# 3 856
ОООх, Илиянкеее, бляк! Sick

# 3 857
Кънчееееев .....имаш дъщеря- дано да е като Станка,щом толкова много ти харесва! Да не допуска да й даваш наклон на ....еди какво си!!!
Абв хора,да си себе си в България значи да бъдеш лют селянин ли?

Точно си мислех , ако трябва да търсим примери в къщата, коя от жените бих дала за пример на дъщеря ми. Ми само в Ирина откривам качества, достойни за подръжание.

В никакъв, ама никакъв случай не бих дала Станка за пример. Тотално разочарование за мен е тя.

# 3 858
мира ще повърне зелено след малко ...

# 3 859
Ох тази Илияна,не стига ,че вряска, ми и толкова златни гривни е наредила по ръцете, че и дрънка нон стоп като говори. Sick

# 3 860
  • Варна
Ох тази Илияна,не стига ,че вряска, ми и толкова златни гривни е наредила по ръцете, че и дрънка нон стоп като говори. Sick

баба Доринда  Mr. Green

# 3 861
От продукцията са прекалили с потдръжници за Станка в публиката. Wink
Много ги е било страх, като са видели реакциите срещу нея в интернет. Naughty

# 3 862
Ники, ти съгласен ли си да не водиш повече  Laughing

# 3 863
  • София
Лелеее колко е гнусен Ники Кънчев ...  ooooh! Направо не се трае..Голямо бутане на тази Станка

# 3 864
         newsm18 newsm18   17403 МАРИАН        Любимата звезда на България  newsm18 newsm18   

newsm18 newsm18   17403 М А Р И А Н     Любимата звезда на България  newsm18 newsm18   

# 3 865
От фейса  Laughing
Mariana Ivanova
Довечера ще „избираме” любимата звезда на България.Но тъй като изборът е предрешен от продукцията,която цял сезон ни промотира достойнствата и медалите на златното момиче,аз мисля,че титлата „любима звезда” е твърде скромна за нея. Затова имам предложение към министерството на образованието-Уважаемо министерство ,за да отдадете достойна почит към заслугите на безценната Станка Златева,моля до стихотворението на дядо Вазов в букварчето да се отпечатат и премъдростите на момичето на народа „„Аз съм от пичка си лелина“ , „Аз съм тъпа и проста“, „Ти си голям кон МА“, „Скочубра мръсна“, „Дреме ми на гъза дали ще победя“, „Ще си пръцкаме тук“, „няя ми даваш наклон на къде да пикая“ , "ейй извратенячко!" ,,шЪ ти е..а мамата, шЪ тЪ ошамаряи ",махнете ги тиЙ камери да си ачкам на спокойствие". Така децата ни от крехка възраст,ще имат достоен модел за подражание.А като мото на букварчето може да сложите репликата й към Румен Луканов – „Шъ напра’я жена ти вдовица”. По този начин пък ще учим подрастващите как да отстояват своето! При добро желание може да включите и изучаване на дисциплината,пребий другарчето си с възглавница. Все безценни уроци за малките,които търсят свой кумир!
Само заради тези думи заслужава най-голямата награда за нея 5-то място

# 3 866
Лелеее колко е гнусен Ники Кънчев ...  ooooh! Направо не се трае..Голямо бутане на тази Станка
НК - ВЪН! Да й излиже .., че няма емека.. и да се махат и двамата!

# 3 867
  • София
Тоя НК защо така публично изнасилва Мира?

# 3 868
  • UK
Кънчев, ти съгласен ли си да се разкараш  #Cussing out

# 3 869
  • София
Днес не са ли до 23ч, време не остана кога ще ги  гонят...

Общи условия

Активация на акаунт