VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 372
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 290
Хора силно призовавам да не пускате никога ама никога СМСи.Дайте същите пари на бедни, сираци или бежанци ,но не си губете времето и парите с това нагласено шоу.Яд ме е че пуснах 1 СМС а можеше да го пратя за някое болно дете например .
Нова телевизия да си го начука

# 4 291
Нека банкета в Крушаре да започне сега  eat

Е не само в Крушаре.....Браво на Станка...Упс на Ваня.....

# 4 292
  • España
Ми.....да ви кажа от името на злобарите- НЕ СЕ ПУКНАХ ! и без това направих достатъчно голям компромис със себе си ,гледайки тези измекярски истории! Другото-ол старс ли е там,каквото и да е....да си го гледат!!!

# 4 293
  • Ямбол
....
Лиле, ти да не си и счетоводител на Ванчето, че си осведомена как си харчи рублите???  Joy
Не богохулствай! За Ваня или хубаво, или нищо.

# 4 294
Не е реален вотът и всички го знаем. Дори поддръжниците на Станка.

# 4 295
  • София, България
Хора силно призовавам да не пускате никога ама никога СМСи.Дайте същите пари на бедни, сираци или бежанци ,но не си губете времето и парите с това нагласено шоу.Яд ме е че пуснах 1 СМС а можеше да го пратя за някое болно дете например .

айде, нищо, платихме си билета за киното, Никито и то хляб трябва да яде

# 4 296
Нека банкета в Крушаре да започне сега  eat

И на въпроса къде е това Крушаре, Станка би отговорила: на п....... ... .......а.  Joy

# 4 297
  • София
А за най-многобройните - феновете на реалния победител Пламен няма ли нещо? Mr. Green

# 4 298
# 4 299
  • София

Подкрепям напълно !

# 4 300
  • София
 Аз не пускам отдавна!

# 4 301
''Станка, ти си любимата звезда на 2% от зрителите и 98% от  бизнес контактите на Ваня''. Mr. Green
Ми честито, както се казва.

Честно казано ми е жал за Станка, защото Ваня опорочи победата и.
Тя имаше реалните шансове да спечели, защото влезе с голяма обществена подкрепа още в началото. Загуби тази подкрепа, когато стана отражение на Ваня. И винаги над победата и тази вечер ще стои съмнението за организираното от Ваня гласуване.

Ваня реално стъпка и се подигра с авторитета на шампионите ни, принизи ги до своето ниво и се подигра с тях, манипулирайки ги като дечица.
Ако Пламен влезе като марионетка на публиката, то Станчето излезе като марионетка на Ваня.

# 4 302
И ВСИЧКИ В ЗАЛАТА ВИКАХА МАРИАААААААААААН, А НЕ СТАНКА  Peace

е нали викаха че и те платена или според зависи, ако е за нашия човек не са платени, ако е за друг платена са

# 4 303
  • Варна
Ма тя верно не знае химна...

# 4 304
може да сте коментирали но да съм пропуснала- кои ще влизат в понеделник в новия сезон?

Общи условия

Активация на акаунт