VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 038
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 830

Сега забелязах ,че тези които най-много са оплювали Станка са били около нея. ooooh! Жалко.
кой бе р тоя, дето е бил около нея?

# 4 831
  • Варна
Разбрахте защо е говорила Станка за злобата и завистта. Не се ли замисляте поне за секунда ,че клюката е отвратително нещо. Crossing Arms Защо трябваше това да коментирате? Стана ли Ви по-приятно. Sad
Два месеца не изтече ли злобата и жлъчта от Вас. Отвратително и гнусно. Sick

И ти доста дерза да оплюеш Пламен. Приятно ли ти беше?

# 4 832
Мама Цоце къде си? smile3506
идвай затваряй таз тема , че се отегчихме да четем за МИНАЛ ББ.. какво толкова като спечели Станка !!!
Аз бях за МЪррриан , ама като не спечели не съм си загубила, нито апетита, нито съня си...някои ССФ тук бълват змии и гущери 2 ри ден вече.

smile3534Човек ще си помисли че завиждат на Станка за моралната победа и за плакета с надпис hahaha

# 4 833
# 4 834
# 4 835
  • Варна
идвай затваряй таз тема , че се отегчихме да четем за МИНАЛ ББ.. какво толкова като спечели Станка !!!
Аз бях за МЪррриан , ама като не спечели не съм си загубила, нито апетита, нито съня си...някои ССФ тук бълват змии и гущери 2 ри ден вече.

smile3534Човек ще си помисли че завиждат на Станка за моралната победа и за плакета с надпис hahaha

Май изобщо не става дума за това кой е спечелил, а за начина по който беше поднесена победата.

Да, точно поднесена. Затова предполагам на Станка и е загорчало, нямаше нужда от толкова сервилничене от страна на НК и сие. Мисля че и доста зрители останаха с горчивия вкус.

# 4 836
идвай затваряй таз тема

Утре, Пинко, утре  Hug .....Като си изпия кафето, след 9,30ч. някъде.......Иначе в 1 пост няма да има какво да сложа сега.....А така ще имам време да сложа снимки на новите участници, ще използвам 24-те часа за редакция на поста.......

# 4 837
Радвам се, че Станка спечели. Аз я харесвам! Новият сезон: влиза, който влиза и накрая влиза Ники Кънчев, като съквартирант, и затваря вратата на къщата.

# 4 838
Извинете,но в злобата и ненавистта си към Станка вече започвате да прекрачвате границата-сега пък била продала срещата си!Това е просто нечувано и би трябвало да се съобразявате,че не се знае кой чете този форум и това може да предизвика дори някакъв скандал.Знаете,че всеки загубил от Станка би дал мило и драго нейните победи да бъдат нулирани,в тези среди се търсят всякакви начини по-силният да бъде порязан,така че по-полека с фантазиите и измислиците.

Очаквам някой  да каже ,че Ваня и е купила и победите  Mr. Green

# 4 839
Разбрахте защо е говорила Станка за злобата и завистта. Не се ли замисляте поне за секунда ,че клюката е отвратително нещо. Crossing Arms Защо трябваше това да коментирате? Стана ли Ви по-приятно. Sad

Продължавам да твърдя ,че той лъже,че не е никакъв милионер.
 Такива етикети ,каквито слагахте през цялото време на Станка,не бих си позволила да използвам за човек.Ужасно беше да Ви чета.  Embarassed

# 4 840
  • Варна
Извинете,но в злобата и ненавистта си към Станка вече започвате да прекрачвате границата-сега пък била продала срещата си!Това е просто нечувано и би трябвало да се съобразявате,че не се знае кой чете този форум и това може да предизвика дори някакъв скандал.Знаете,че всеки загубил от Станка би дал мило и драго нейните победи да бъдат нулирани,в тези среди се търсят всякакви начини по-силният да бъде порязан,така че по-полека с фантазиите и измислиците.

Очаквам някой  да каже ,че Ваня и е купила и победите  Mr. Green

Е, то вече се тиражира.. Rolling Eyes
http://svqt.info/STUDENT-TVARDI-BIZNESMEN-OT-VARNA-MI-DADE-PARI- … I-STANKA-UNIKALNI

# 4 841
  • Варна

Такива етикети ,каквито слагахте през цялото време на Станка,не бих си позволила да използвам за човек.Ужасно беше да Ви чета.  Embarassed

Това, че не е милионер се разбра от нас още след влизането, а участниците разбраха на втората седмица.
Той твърдеше че си е продал бизнеса в НЗ за два милиона, но колко от тези пари са му останали или са били за него не стана ясно.

# 4 842
# 4 843
  • София

Такива етикети ,каквито слагахте през цялото време на Станка,не бих си позволила да използвам за човек.Ужасно беше да Ви чета.  Embarassed
Ти и още една слагахте най-много етикети на хората във ВБ. И на мен ми беше гадно да те чета през цялото време.

# 4 844
  • Sofia
О,Ирка пее във Фамилията по Бтв

Общи условия

Активация на акаунт