VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 073
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 815
Ще има интересни и колоритни персони (ако е истина )  Simple Smile

Колкото до Финдо :
Хич не се е развалил,даже обратното  Embarassed
Вижте как самия Финдо отдолу в коментарите  сам се издава ще сте влиза в биг брадър ол старс 2013.

# 4 816
  • UK
velijana ,това самата Станка го каза в живото излъчване
много от нас коментираха, че не вярваме да е така  Peace

като ще влиза жената на гробаря, да вкарат и ония безумните от Велинград  Laughing

# 4 817
# 4 818
Къде съм видяла злоба и ненавист?-че то повече от половината постове,касаещи Станка са все такива!Някой стигна до низостта да я нарече уроспия(ако въобще знае значението на тази дума).Тук тя беше наричана с какви ли не епитети,сега няма да си хабя времето да ги изброявам.

# 4 819
Снощи стане доста сконфузно като жената на Пламен беше в публиката, а също и Йоана  Grinning Отделно пък като даваха в неговото видео избрани моменти, доста неща с Йоана, че и с една такава набедена музика за фон..
Само не разбрах защо точно жена му пък говори. Обичала го, показва детето, снимки от вкъщи... Семейна идилия. Явно на всички иска(т) да се втълпи, че са семейство.
Аз лично, ако бях разделена със съпруга си не бих отишла да се обеснявам във видео колко го обичаме с детето и държим на него..  Crazy Има нещо..
Доколкото знам, жената на Пламен е много близка с някой от продуцентите на ББ.
То за това бързо изкараха на вън Йоана, като се видя,че има нещо между нея и Пламен. Иначе щяха да я държат вътре и да гледаме как се развиват отношенията им.

# 4 820

ей таз я искам аз вътре  Mr. Green

Аааа тази е на Мисис Свят, много по важно й е  Naughty Mr. Green

Финдо поне е сигурен, във ФБ му го видях.
Гроши и Кузмова - спокойно може и без тях, двама пияници по- малко.

# 4 821
Станка сама коментира в ББ, че са били упрекнати в продажба на срещата. Каза, че дори съотборниците и правели намеци и се съмнявали. Не видях никой тук да я обвинява, просто коментираме, казаното от нея. Аз лично не вярвам в това. Колкото и да съм разочарована от Станка, не мисля, че би направила подобно нещо.

# 4 822
Къде съм видяла злоба и ненавист?-че то повече от половината постове,касаещи Станка са все такива!Някой стигна до низостта да я нарече уроспия(ако въобще знае значението на тази дума).Тук тя беше наричана с какви ли не епитети,сега няма да си хабя времето да ги изброявам.
http://www.dailymotion.com/fyr88#video=x17503p
Ето го въпросния разговор. Никой, никого не обвинява. Започва от 7мин

# 4 823
Така е,но тук започнаха да намесват едва ли не и банката,в която са парите й от тази продажба(че банкерът бил във федерацията и т.н)

# 4 824
  • Ню Йорк
Ако вкарат оня малоумник от X фактор, дето звездите му говорят няма да гледам  Sick Това е подигравка със зрителите, тоя човек е психично болен, а те го разкарват като панаирджийска маймуна. Зловещо и долно е.

# 4 825
а не аз предпочитам оная проста чИриеша от Руси дет ' нимож са на мажем ей тъй на на кутрето Joy
туй чудо то беше същото като 3те патки по говор
Скрит текст:

# 4 826
# 4 827
Само  спорта ни зарежда с радост и гордост- нека да уважаваме нашите светини,които се състезават под българския флаг  bg
Дали Станка е продала олимпийския си медал- не искам да повярвам в това. Но ,че Ваня повлия с парите си на целия вот- в това нямам съмнения.Обидно е за зрители,фенове и участници.Обезсмисля се играта на големя брат.Сори.
Станка беше моя фаворитка в началото, но се разочаровах много от нея.Това обаче не ми дава основание да я обиждам.А в темата се казаха много грозни и обидни квалификации.Нека все пак да има някаква мярка в обидите.

# 4 828
Разбрахте защо е говорила Станка за злобата и завистта. Не се ли замисляте поне за секунда ,че клюката е отвратително нещо. Crossing Arms Защо трябваше това да коментирате? Стана ли Ви по-приятно. Sad
Два месеца не изтече ли злобата и жлъчта от Вас. Отвратително и гнусно. Sick
Сега забелязах ,че тези които най-много са оплювали Станка са били около нея. ooooh! Жалко.

# 4 829
Аз съм много разочарована от Станка - знам си я какво представлява - познавам я. Бегло! Но не очаквах, че е такова мекотело - без собствено мнение - ако и кажат "как може така да те обиди еди кой си - и тя се обижда, ако и кажат - не му обръщай внимание - не е с лоша мисъл - веднага се ухилва.. Как може да не знаеш какво ти е, и да чакаш някой да ти го каже?

По-добре да беше седяла като мебел, както останалите спортисти в повечето ВБ, отколкото това - пак щеше да спечели, но нямаше така да се излага!

Общи условия

Активация на акаунт