VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 148
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 800
  • Варна
не твърдя, че казаното е истина, но не става ли въпрос, че треньорът и е продал срещата?
Не знам, не съм гледала какво е говорила Станка, но не разбирам как треньорът й може да продаде срещата. Нали тя се бори на тепиха?

Тя се бори, но следва стриктно инструкциите на треньора. Това е обичайно, особено в борбата и бокса.

# 4 801
не твърдя, че казаното е истина, но не става ли въпрос, че треньорът и е продал срещата?
Не знам, не съм гледала какво е говорила Станка, но не разбирам как треньорът й може да продаде срещата. Нали тя се бори на тепиха?
По мои спомени, всички казали, че двамата с треньора са продали мача. Даже имаше и коментар, че тя ако е взела тези 1 милион долара щели да я разберат. Собственика на банката в която са и сметките и той е във федерацията. Както и каза, че никога не би продала срещата.
Почти съм сигурна, че този разговор го гледах в клипчетата, а не наживо.
Сега разбрах вече Simple Smile. Не вярвам на това, което е разказала, но кой знае...
Сега се сещам, че тогава си помислих- ти кажи на кака си Ваня, че искаш да скриеш някакви пари и тя ще те научи какво да правиш.

# 4 802
Снощи, на лайфа,там ли беше жената на Тервел? Видях го да държи детето, но жена му не я видях.
Нямаше я. Тя играе в Румъния, сигурно не е в БГ.
Между другото това че жената на Пламен беше там, беше голяма изненада, най-вече за Пламен. Направо се изпоти. ooooh!
И малоумните въпроси дето я пита НК: "Ще дадеш ли на Пламен още един шанс? Тя: "Аз да му дам шанс?"
Благодаря!
НК се държа през цялото време неадекватно! Въпросите, които задаваше на всички,и на участниците, и на защитниците бяха ужасно тъпи.Да не говорим, че се чудеше какво да каже или повтаряше едно и също. Време да го сменят, не става за водещ!

# 4 803
  • Варна
Ето кой влиза утре според този сайт:

Певци и разведени в новия „Биг брадър“

# 4 804
Снощи стане доста сконфузно като жената на Пламен беше в публиката, а също и Йоана  Grinning Отделно пък като даваха в неговото видео избрани моменти, доста неща с Йоана, че и с една такава набедена музика за фон..
Само не разбрах защо точно жена му пък говори. Обичала го, показва детето, снимки от вкъщи... Семейна идилия. Явно на всички иска(т) да се втълпи, че са семейство.
Аз лично, ако бях разделена със съпруга си не бих отишла да се обеснявам във видео колко го обичаме с детето и държим на него..  Crazy Има нещо..

ПП: Финдо и аз с нааааай-голямо удоволствие ще го чакам Mr. Green Дано не се е развалил след Сървайвър  Mr. Green

# 4 805
Денди 
 newsm20 moresmile

# 4 806
Ще има интересни и колоритни персони (ако е истина )  Simple Smile

Колкото до Финдо :
Хич не се е развалил,даже обратното  Embarassed

# 4 807
  • UK
не знам кой го набеди за добър водещ Ники К., та толкова години не можем да се отървем от него  Rolling Eyes
оууу Денди ще влиза  Mr. Green

# 4 808
  • Никога на земята...

Коментарите отдолу къртят.. Laughing
 Май в този сайт бях коментирала, но не помня под коя статия точно..
Аз масово виждам негативни коментари за победата на Станка.
Нечестна е цялата игра най-малко заради факта,че участник с манипулация на вота изгони хора,с които развоят в къщата би бил по-различен.На мен и самото класиране ми е смешно-Ваня по-харесвана от Пламен и Лияна,абсурдно е.
А Ники Кънчев направи победата на Станка още по-грозна. Peace

# 4 809
Е, заради Финдо и Денди ще трябва да гледам, няма как Simple Smile.

# 4 810
Извинете,но в злобата и ненавистта си към Станка вече започвате да прекрачвате границата-сега пък била продала срещата си!Това е просто нечувано и би трябвало да се съобразявате,че не се знае кой чете този форум и това може да предизвика дори някакъв скандал.Знаете,че всеки загубил от Станка би дал мило и драго нейните победи да бъдат нулирани,в тези среди се търсят всякакви начини по-силният да бъде порязан,така че по-полека с фантазиите и измислиците.

# 4 811
Е, заради Финдо и Денди ще трябва да гледам, няма как Simple Smile.

Денди???? Денди вярно ли влиза утре????

# 4 812
Извинете,но в злобата и ненавистта си към Станка вече започвате да прекрачвате границата-сега пък била продала срещата си!Това е просто нечувано и би трябвало да се съобразявате,че не се знае кой чете този форум и това може да предизвика дори някакъв скандал.Знаете,че всеки загубил от Станка би дал мило и драго нейните победи да бъдат нулирани,в тези среди се търсят всякакви начини по-силният да бъде порязан,така че по-полека с фантазиите и измислиците.
Кажи къде видя злоба и ненавист. Коментираме нещо което тя каза. И всички сме на мнение, че не би го направила.

# 4 813
Денди???? Денди вярно ли влиза утре????
Само непотвърдени слухове засега. Хексе беше пуснала линк с евентуални участници, виж малко по-назад.

# 4 814
Лео има близнаци на няколко седмици Категорично няма да влезе !
жената на гробаря обаче влиза това е единственното вярно от статията

Скрит текст:

ей таз я искам аз вътре  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт