VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 125
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 740
  • Варна
Аз снощи не догледах финала, та сега направих грешката да го гледам..
Потресена съм от Кънчев... То бива ласкателства, но направо прекали. Shocked
Принуди останалите да направят шпалир за Станка и после и вика: "Виж колко те уважават, направиха ти шпалир" hahaha

# 4 741

Поздравявам всички фенове на Станка  . http://www.vbox7.com/play:c5ebb7ed.  тук от клипа става ясно защо не носи полички  hahaha Мира е била права.

хора, тоя клип ме обърна с главата надолу и ме метна през прозореца. Станка била скрита лимонка. Смешно ми е МНОГО   Joy hahaha

Не можах да го догледам, но видях, че Малина има по-хубаво тяло от Лияна  Mr. Green

# 4 742
# 4 743
  • Мюнхен
Но със сигурност не я е молела ни в клин ни в ръкав по време на номинации, понеже може да е сигурна, че ще бъде излъчено,

Станка е била сигурна, че Мира ще излезе на тези номинации и я е питала какво ще говори от утре за нея навън, когато тръгнат да я канат по студиата да коментира. Мира й е казала, че това си е нейна работа, но Станка е настояла да научи какво е мнението на Мира за нея и съответно колко черна би я изкарала пред зрителите.
Защото там в ГрупЪтЪ има един синдром, че те нищо не правят, а пък все другите ги изкарват...

С каква категоричност пишеш за мислите и постъпките на Станка... Да не си била там? Или от къде е тази информация?  hahaha hahaha hahaha hahaha

Но аз писах друго. И без да имаме твоите ясновидски способности, можахме да видим, че Мира без свян и без никой да я пита, ни в клин ни в ръкав, по време на лайфа , когато може да бъде сигурна, че ще бъде излъчено, изкара Станка лека жена. Нито някой я е питал, нито имаше причина да го прави. Просто чиста злоба. А после защо не я е прегърнала. Да ме унижи някой така пред цяла България, пък после ще чака да го прегърна.....  Naughty Naughty Naughty Naughty Не мисля че в случая групЪтЪ имаше вина. Мира го направи и това е факт. Но така и не разбрах какъв и беше проблема със Станка, защо по всякакъв начин се опитваше да я очерни? Дали не я заболя, че Станка така готино тушира любимият и?  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 4 744
  • Варна

Коментарите отдолу къртят.. Laughing
 Май в този сайт бях коментирала, но не помня под коя статия точно..

# 4 745
Винаги ,когато нещо се случи не така ,както ни се иска си намираме виновни.

Смятам ,че продуцентите не са виновни. Просто вие се заблудихте ,че вашето мнение е меродавно.

Сега смятате ,че Станка е обратна ли? Нали мира казваше ,че връзките й са много и
кратки newsm78 Тя е говорела за жени  ,виж ти smile3516

Социоложката  мира нищо не позна в този сезон. Жалко ,че е проучвала "задълбочено" шоуто.

# 4 746
  • София
Еееее, сега се чудят какви глупости да пишат, за да очернят Станка.
Защо не излъчиха скандала между Мира и дъщеря й?

# 4 747
Аз ще гледам утре вечер началото Simple Smile
За тези ,които се интересуват от All Stars

Аз не се интересувам, Peace  но бих им предложила една  лека  Wink промяна в регламента - първо да си го наградят победителя, а после да го започват  и "шоуто". 
По-честно ще бъде към онези, които се излъжат пак да гледат  Laughing 

Joy страхотна идея наистина!

# 4 748
  • София

Коментарите отдолу къртят.. Laughing
 Май в този сайт бях коментирала, но не помня под коя статия точно..
Когато можех гледах живото излъчване, пак показваха определена камера, но слава Бога много неща видяхме, които наистина се случваха без монтаж. И там лъсна и Станка и Ванка и всички  Joy Joy Joy
Донякъде оправдавам хората, които сега защитават Станка с оглед даваното от Нова в 20 часа ката вечер , като Кашпировски:Станка та Станка.  Crazy  

# 4 749
http://hotarena.net/student-tvyrdi-biznesmen-ot-varna-mi-dade-pa … nikalni-razkritiq
Да и сладка горчивата и купена  победа на Станка от Ваня Червенкова.
Утре Лео ще влиза в биг брадър олс старс 2013

хахах, що за тъп бизнесмен. не е ли могъл сам да си праща смс-те, а ще се излага да моли хора от улицата. Че после и да им плати за това. Егати плоската лъжа. някой дали и се върза  Joy hahaha

# 4 750
хахах, що за тъп бизнесмен. не е ли могъл сам да си праща смс-те, а ще се излага да моли хора от улицата. Че после и да им плати за това. Егати плоската лъжа. някой дали и се върза  Joy hahaha
Две ръце никога не са достатъчни. Справка - четирите СИМ-карти на В.Ч.  Wink
Но, да. Едва ли биха платили на случайни непознати.

# 4 751
  • Варна
http://hotarena.net/student-tvyrdi-biznesmen-ot-varna-mi-dade-pa … nikalni-razkritiq
Да и сладка горчивата и купена  победа на Станка от Ваня Червенкова.
Утре Лео ще влиза в биг брадър олс старс 2013

Eдва ли е по силите на сам човек да пусне толкова есемеси.

# 4 752
  • Варна
Винаги ,когато нещо се случи не така ,както ни се иска си намираме виновни.

Смятам ,че продуцентите не са виновни. Просто вие се заблудихте ,че вашето мнение е меродавно.

Сега смятате ,че Станка е обратна ли? Нали мира казваше ,че връзките й са много и
кратки newsm78 Тя е говорела за жени  ,виж ти smile3516

Социоложката  мира нищо не позна в този сезон. Жалко ,че е проучвала "задълбочено" шоуто.

Не мисля, че някой смята Станка за обратна.  Stop
Тези конспирации са от репертоара на Ванчето. Смятам Станка за жертва на Ванчето и на НК (продуцентите), сигурно щеше да се пребори за победата и без да и правят мечешки услуги.

# 4 753
То е ясно на всички ,че Тупарев  е  договорил с Ваня Червенкова отказа и от 1 място срещу изхвърлянето на Пламен Медаров преди нея самата .Добре поне ,че  обявиха публично ,че вотът е законно  платен.
Съмнявам се Тупарев  да не е предвидил  намерението на ВЧ да си плати вота за собствена победа  и това да  извън сценария
Защо му бе на Тупарев   да изнудва финансово  В.Червенкова без да  е получила 1 място  и прецаква Пламен Медаров ?
За да се съгласяват известните у нас да влизат и занапред в къщата ББ .Налага традиция  истинските звезди на всеки сезон  да  не са победители....
 /Део Тодор Славков ,Аня Пенчева...,Орлин Къци ,Фънки
Станка Златева Пламен Медаров/
Представете си какво щяхме да гледаме ,ако Пламен и Мариян не бяха в къщата. Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 18:37 от smile_smile

# 4 754
Не знам какво щеше да стане ако ги нямаше, но знам, че ако я нямаше Ваня щеше да е много по-приятно. Станка пак щеше да си спечели, но нямаше да има това неприятно усещане във всички.

Общи условия

Активация на акаунт