VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 143 034
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Естествено, че не очакваше. За него той и Станка бяха сигурните финалисти. Мислеше, че ще спечели. Според мен съквартирантите не очакваха Ваня да има голяма подкрепа. Мисля, че те не разбраха за 4 карти. Когато Ники обяви първите трима, за Пламен каза - " С най-висок вот" . Останах с впечатление, че Пламен си мисли, че той е с най-висока подкрепа. Зарадва се много, ако беше разбрал , че е втори с пет пъти по-нисък резултат от Ваня, едва ли щеше да е толкова щастлив.

Много ме кефи как Пламен се радва, като спечели. Някак по детски. Crazy
А и като знае как се дразнят другите от това, как да не изцвилиш от радост Mr. Green

# 2 191
Терлито все прегръщаше и утешаваше разстроената Ваня, беше й верен поклоник. Как ли се чувства сега, когато му дръпна стола, който тя твърдеше, че те със Станка заслужават?  Grinning

# 2 192
Тервел освен, че е притеснен, че само това се видя с него - как бърка под хавлийката съм сигурна, че е и шокиран от Ваня и това какво е тя и как ги изигра всички вътре.

Тогава въпросът на Станка "- За какво участвам аз изобщо тук?" би следвало да се зададе към Ваня, а не към Пламен. Не Пламен обезсмисля играта на всички вътре, а самата Ваня. Тя обезсмисля самото гласуване и изобщо цялото предаване.

Мутренска работа! То кое в държавата не е на мутрите, че един ББ ли ще им се опъне.

# 2 193
  • Варна
Тервел освен, че е притеснен, че само това се видя с него - как бърка под хавлийката съм сигурна, че е и шокиран от Ваня и това какво е тя и как ги изигра всички вътре.

Тогава въпросът на Станка "- За какво участвам аз изобщо тук?" би следвало да се зададе към Ваня, а не към Пламен. Не Пламен обезсмисля играта на всички вътре, а самата Ваня. Тя обезсмисля самото гласуване и изобщо цялото предаване.

Мутренска работа! То кое в държавата не е на мутрите, че един ББ ли ще им се опъне.

Да цитирам от фейсбук Laughing Добре, че Ваня не е схемаджийка, че ако беше...

# 2 194
Интерсно, защо, Ники не призна, че Ваня им е спонсор. Попита я, тя отрече и толкова. Не поясни, че е истина, а го представи като поредния слух в интернет.

# 2 195
Дали Ваня ще пребори полиграфа?  Thinking

# 2 196
  • Варна
Интерсно, защо, Ники не призна, че Ваня им е спонсор. Попита я, тя отрече и толкова. Не поясни, че е истина, а го представи като поредния слух в интернет.

Защото фирмата не е нейна.

# 2 197

Това пък с полиграфа е такава бошлаф работа!  Crazy  Закачили им две жици и в стил "Бай брадър" ги препитват!

# 2 198

хаха.. да...  Joy Joy

по-ниско падение дали има?

# 2 199
но за какво ми е полиграф (така ли се казва)... въобще нямам нужда от него за да знам, че НЕ цяла България е гласувала за Ваня, а само 4 човека.

# 2 200
  • Варна

Това пък с полиграфа е такава бошлаф работа!  Crazy  Закачили им две жици и в стил "Бай брадър" ги препитват!
Аз лично не вярвам на полиграфа. Много зависи как са зададени въпросите и какво ще разбереш, за да отговориш както трябва.

но за какво ми е полиграф (така ли се казва)... въобще нямам нужда от него за да знам, че НЕ цяла България е гласувала за Ваня, а само 4 човека.
   202uu

# 2 201

хаха.. да...  Joy Joy

по-ниско падение дали има?

Смейте се вие, като излезе и всички водещи по предавания и нейни познати ще й се мазнят и ще й пригласят, как е пример за успяла жена. Същата работа, като хората в къщата, тя им вика и им обяснява колко е велика и те се съгласяват. Нормалните хора, които не я харесват ще са обявени, че й завиждат.

# 2 202
Ваня си е много добре.  Peace Няма нужда да благодари на "цяла България" като спечели. Направо може да благодари поименно.  Laughing

# 2 203
  • Варна
Ох, няма да се учудя, ако скоро Стойко стане водещ някъде Whistling

# 2 204
Ваня си е много добре.  Peace Няма нужда да благодари на "цяла България" като спечели. Направо може да благодари поименно.  Laughing
Joy
Хексе, нали тя е основен акционер на Кештерминал.
http://fakti.bg/biznes/16632-keshterminal-na-2-godini

Общи условия

Активация на акаунт