VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 994
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 220
Ваня си е много добре.  Peace Няма нужда да благодари на "цяла България" като спечели. Направо може да благодари поименно.  Laughing
Joy
Хексе, нали тя е основен акционер на Кештерминал.
http://fakti.bg/biznes/16632-keshterminal-na-2-godini

Ровихме един ден  и установихме, че не е основен акционер, а член на управителния съвет, чрез фирмата си "Никсъннещоси". Така че, не мисля че ще има проблем на полиграфа.

Ровихме ме да! И няма участие под запор е! С полиграфа не се знае, той и Мишо беше отворен ама видяхте какво стана !! А и човек може да се притесни и да се издъни!

Абе, като цяло Ваня е много мръсна подлога няма спор!  Sick

# 2 221
Ясно, фирмата не е нейна - само я управлява. Благодаря!
Ваня снощи беше права обаче, когато в есето каза - Показах себе си, това съм аз. Видях ме я що за човек е и какъв характер, ценности и морал има.

Нищо не управлява бе хора, под запор е ! Държавата е казала "НЕ" на най-прост език.

# 2 222
  • Ямбол
Ваня се е набутала с тия 90%. Ако беше Мира, щеше да направи проучване и да докара около 50-60%, ама тая патка стреля с тежката артилерия по комари.

# 2 223
НК и казва "вотът ти идва основно от 4 карти", а тя  - "благодаря на приятелите ми, че ме подкрепят".  hahaha Joy Не може да и се отрече присъствие на духа.  Crossing Arms

# 2 224
Стойко разказа как ББ го е викал в изповедалнята заедно с Ваня и Тервел, пускал им е записи(може би) на разговорите в кабинет 13.
Погрижил се е да запали фитила на Ваня и лагерите да са на нож.

# 2 225
  • София
Още не мога да повярвам що за излагация бяха тези 90% подкрепа за Ваня.Даже в анкетата тук тя едва минава 3%...

# 2 226
  • София
НК и казва "вотът ти идва основно от 4 карти", а тя  - "благодаря на приятелите ми, че ме подкрепят".  hahaha Joy Не може да и се отрече присъствие на духа.  Crossing Arms

Да,да много е сладка  Joy

# 2 227
  • Варна
Гала защо не спре да се изляга с натякването, че Лияна е голяма красавица. Стойко каза, че не харесва такъв тип жени, тя обаче продължава, ама каква е красавица и т.н.  ooooh!

# 2 228
Тервел беше ли при Гала или го пропуснах, аз гледам бюджет по първа  newsm78

# 2 229
Има излъчване на живо.  Peace

# 2 230
Тервел беше ли при Гала или го пропуснах, аз гледам бюджет по първа  newsm78

Утре е той.

# 2 231
Гала пита ли Стойко какво мисли за всенародната любов към Ваня или не смее?

# 2 232
Ваня се е набутала с тия 90%. Ако беше Мира, щеше да направи проучване и да докара около 50-60%, ама тая патка стреля с тежката артилерия по комари.

Не ми се вярва Ваня да е паднала толкова ниско да се моли и да организира да гласуват за нея. Едва ли е казала повече от примерно: Влизам в брадъра, подкрепяйте ме.
Може би хората наистина много я обичат и сами са се организирали с тези 4 карти. Лично аз съм сигурна, че е така. Ваня не е организирала нищо, за разлика от Пламен, който според мен сам си е купил карти и е накарал хората насила да гласуват за него

# 2 233
  • Варна
Има живо излъчване!

# 2 234
  • Варна
Моля пишете какво се случва, че поне час няма да мога да гледам. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт