VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 142 983
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 235
Цитат
Гала пита ли Стойко какво мисли за всенародната любов към Ваня или не смее?

Защо според вас този въпрос е важен за Стойко или за Гала ?

# 2 236
Ваня не е организирала нищо, за разлика от Пламен, който според мен сам си е купил карти и е накарал хората насила да гласуват за него

Набил ги е например.  Rolling Eyes ooooh!

В момента тече разговор между Станка, РЗ, бебе и ЧЗ. Нищо особено.  Rolling Eyes

# 2 237
Ваня не е организирала нищо, за разлика от Пламен, който според мен сам си е купил карти и е накарал хората насила да гласуват за него

И тук в темата ли е платил да гласуват в анкетата за него?  Thinking

# 2 238
Гала защо не спре да се изляга с натякването, че Лияна е голяма красавица. Стойко каза, че не харесва такъв тип жени, тя обаче продължава, ама каква е красавица и т.н.  ooooh!

Ако си махне изкуствените мигли, грима и напомпаните джуки за мен Лиана наистина е много красива - в натуралния си вид. Много и е дал Господ, тя се е съсипала с тия филъри. Все едно я ухапала оса по джуките ooooh!

# 2 239
  • Варна

Не ми се вярва Ваня да е паднала толкова ниско да се моли и да организира да гласуват за нея. Едва ли е казала повече от примерно: Влизам в брадъра, подкрепяйте ме.
Може би хората наистина много я обичат и сами са се организирали с тези 4 карти. Лично аз съм сигурна, че е така. Ваня не е организирала нищо, за разлика от Пламен, който според мен сам си е купил карти и е накарал хората насила да гласуват за него

Да, сигурно държи някъде заложници..

# 2 240

Член на съвета на директорите не е безобидно занятие, участваш в ръководството, взимаш решения за разпределение на печалбата, носиш или те освобождават от отговорност....В Бг варианта си поставено лице на чичко паричко и следиш съдружниците да не крадът от твоя човек. За вярната си служба получаваш добро заплащане.

Публикувана от: dido1302

Вълнуваме се от гласуването за Ваня, защото непорочната бизнес дама се оказа схемаджийка на годината, защото студиото подмина неморалността на такъв вот, а врясъците  "законно е,законно е" на мис руска мафия и НК са обидни и за зрители и за участници.Жалко,че не го разбираш.

# 2 241

И тук в темата ли е платил да гласуват в анкетата за него?  Thinking

говорех за тия няколко номера, от които са дошли повечето гласове за Пламен

# 2 242
Цитат
Гала пита ли Стойко какво мисли за всенародната любов към Ваня или не смее?

Защо според вас този въпрос е важен за Стойко или за Гала ?
Аз не виждам друго по-важно  в момента?? За кабинета на Мира и сексуалните предпочитания на Мариан слушахме достатъчно.

# 2 243

Не ми се вярва Ваня да е паднала толкова ниско да се моли и да организира да гласуват за нея. Едва ли е казала повече от примерно: Влизам в брадъра, подкрепяйте ме.
Може би хората наистина много я обичат и сами са се организирали с тези 4 карти. Лично аз съм сигурна, че е така. Ваня не е организирала нищо, за разлика от Пламен, който според мен сам си е купил карти и е накарал хората насила да гласуват за него

не са заложници. Просто се е усмихнал мазно и подкупнически, подал е картата и хората не са могли да му откажат. А може и част от печалбата да им е обещал. Язък, че няма да има такава

# 2 244
  • София, България
Стойко разказа как ББ го е викал в изповедалнята заедно с Ваня и Тервел, пускал им е записи(може би) на разговорите в кабинет 13.
Погрижил се е да запали фитила на Ваня и лагерите да са на нож.

те го дадоха това, даже уж някаква сделка сключиха, ама тая сделка се забрави после

простотии

# 2 245

Минимум!

# 2 246
Ох, няма да се учудя, ако скоро Стойко стане водещ някъде Whistling

Не предизвиквай съдбата, ако обичаш!  Mr. Green

Каза, че искал да прави предаване за деца от типа: "Бързи, смели, сръчни"

Горките дечица  Confused

# 2 247
Мира беше ли при Гала?

# 2 248
  • София, България
е, те пък голяма рода обадиха - Лияна с Коцето, Стойко с Гергана ...

# 2 249
Минимум!

Общи условия

Активация на акаунт