VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 976
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София, България
Гала защо не спре да се изляга с натякването, че Лияна е голяма красавица. Стойко каза, че не харесва такъв тип жени, тя обаче продължава, ама каква е красавица и т.н.  ooooh!

Ако си махне изкуствените мигли, грима и напомпаните джуки за мен Лиана наистина е много красива - в натуралния си вид. Много и е дал Господ, тя се е съсипала с тия филъри. Все едно я ухапала оса по джуките ooooh!

Joy Peace

Може ли пак снимка на Лиана от ннормалните и години

и Стойко защо все вика "моята приятелка", не е ли тя майката на дететто му  newsm78

# 2 251

Не ми се вярва Ваня да е паднала толкова ниско да се моли и да организира да гласуват за нея. Едва ли е казала повече от примерно: Влизам в брадъра, подкрепяйте ме.
Може би хората наистина много я обичат и сами са се организирали с тези 4 карти. Лично аз съм сигурна, че е така. Ваня не е организирала нищо, за разлика от Пламен, който според мен сам си е купил карти и е накарал хората насила да гласуват за него
Ill Ill Ill
Ваня МОЖЕ да организира и много други неща Mr. Green!
 Сега обаче доста й дигнахте акциите:като разбере,че на Вашата планета я считат за ангел,ще вземе наизуст да научи Библията и да смекчи малко тона на черното! Joy Joy Joy

# 2 252
  • София, България
Мира беше ли при Гала?

сигурно е била във вторник, защото иИрина беше в сряда, яд ме е, че съм я пропуснала

# 2 253
Цитат
сигурно е била във вторник, защото иИрина беше в сряда, яд ме е, че съм я пропуснала

Ами гледай я по Нова Плей. В 21 век е трудно казано изтървам нещо след като всичко се записва.

# 2 254
и Стойко защо все вика "моята приятелка", не е ли тя майката на дететто му  newsm78

Разведен е с майката на детето.

# 2 255
Мира беше при Гала.

# 2 256
# 2 257
Благодаря, ще  потърся.  bouquet

# 2 258
Стойко наистина много се е променил.На терена беше доста буен и псуваше доста. Сега е съвсем различен човек. Браво че е успял да промени толкова съществено характера си. Явно когато станат родители мъжете порастват.

# 2 259
  • Варна
Разказвайте, де.. какво дават сега?

# 2 260
Стойко наистина много се е променил.На терена беше доста буен и псуваше доста. Сега е съвсем различен човек. Браво че е успял да промени толкова съществено характера си. Явно когато станат родители мъжете порастват.

Сподели, че нервите са се отразили на здравето му. Peace

# 2 261

Не ми се вярва Ваня да е паднала толкова ниско да се моли и да организира да гласуват за нея. Едва ли е казала повече от примерно: Влизам в брадъра, подкрепяйте ме.
Може би хората наистина много я обичат и сами са се организирали с тези 4 карти. Лично аз съм сигурна, че е така. Ваня не е организирала нищо, за разлика от Пламен, който според мен сам си е купил карти и е накарал хората насила да гласуват за него

Кои хора?  Laughing

# 2 262
Явно когато станат родители мъжете порастват.
О, въобще не е задължително Simple Smile.

# 2 263
Разказвайте, де.. какво дават сега?

Имаше много интереснен разбор на Пламен за Мариан и Тервел пред РЗ.  Peace

# 2 264
  • SF
Дали Ваня ще пребори полиграфа?  Thinking

Тя кога ще го бори - преди или след като стане любимата звезда на България?

Общи условия

Активация на акаунт