VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 813
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 280
И вече наистина искам Ваня да е победителя. Да видя На Пацко физиономийката и червенеещите му ушички.
Нелко, ЧРД, мъ, душа! Найш ли как те обичам  Hug

Не те ли тревожи факта,че имуществото на Ваня е запорирано от комисията "Кушлев"? Не те ли тревожи ,че сметките и са запорирани защото дължи пари за данъци и осигуровки, което си е кражба от мен, от теб, от децата ни?
Толкова ли ненавиждаш Пламен,че си готова "да наградиш" крадец за да видиш врага си повален?
Такова мислене ми е странно и няма нищо общо с етиката и морала.
Дори да забравим тежкия и бек граунд, Ваня показа арогантност, сприхавост и грубост, какво от тези качества те привлече? Просто питам, не се заяждам Peace

# 2 281
  • SF

Я да си признаят платените с картите що гласуват и в нашата анкета. Crossing Arms

9 гласа за нея -  това означава, че четиримата по има-няма 2 регистации са направили. И от dido123 има един глас. Тези четирима винаги може и да са един с 4 карти. Така че да не бързаме да се притесняваме, че цели 4 луди се разхождат свободно сред нас.

# 2 282
  • София
Говорех за 120-те предплатени карти на Пламен. Laughing

# 2 283
  • SF
Тя Ваня затова всеки път толкова болезнено преживяваше орязванията на бюджета и спретваше най-звучните скандали в историята на всички Биг Брадъри по света! Прецедент! Това са били нейните собствени парички, които са излитали от драгоценния бюджет.
И този кеш кредит, който беше спечелен лично от Пламен, как я извади от обувките. С нейните пари той нахрани къщата с банани и ги изпиха като кафе.

# 2 284
Цитат
Не те ли тревожи факта,че имуществото на Ваня е запорирано от комисията "Кушлев"? Не те ли тревожи ,че сметките и са запорирани защото дължи пари за данъци и осигуровки, което си е кражба от мен, от теб, от децата ни?
Толкова ли ненавиждаш Пламен,че си готова "да наградиш" крадец за да видиш врага си повален?
Такова мислене ми е странно и няма нищо общо с етиката и морала.
Дори да забравим тежкия и бек граунд, Ваня показа арогантност, сприхавост и грубост, какво от тези качества те привлече? Просто питам, не се заяждам Peace

Моля те недей да налагаш твоето мнение и твоят морал. Това е проблема на България - всеки си мисли, че той е най-прав, а другите са в грешка. Когато някой си позволи да има различно мнение от мнозинство директно бива обявен за глупак или луд. Всички не можем да мислим по един и същ начин.

# 2 285
хаххахаха умирам, забавни са, Златката нещо се подава на чара на Пламчо
Иначе сериозно говориха за Мариан, колко бил шокиран, че вчера излезе Тервел.
Пламен спомена и за протестите навън, сигурно имат някаква информация, за битите студенти и т.н.
Опитва се да обсъди ситуацията, както с Мира правеше, но не му се получава много, све пак насреща е Златка  Laughing Тя се хили общо взето, нищо важно не казва. Обаче Бебето  й май доста подпали, защото присъстваше на разговор, в който Златка каза на Пламен, че има страхотно силна интуиция и усеща хората, а това било много хубаво качество, което малцина притежават и Бебето се сгъна  Mr. Green

# 2 286
  • SF

Разбрах те, че за тях говориш. Но имаме ли някакви доказателства, обявени ли са някъде официално или просто ти така си ги преброила?

# 2 287
Цитат
9 гласа за нея -  това означава, че четиримата по има-няма 2 регистации са направили. И от dido123 има един глас. Тези четирима винаги може и да са един с 4 карти. Така че да не бързаме да се притесняваме, че цели 4 луди се разхождат свободно сред нас.

Ами ако ти докажа, че никога дори не ми и е хрумвало да гласувам за това чудовище Ваня ще ви се извиниш ли ? Обясни ми как реши, че съм гласувал в анкетата за когото и да било.

# 2 288
Значи... аз и гост ще се постараем да спечели Пламен...Айде тези с 4-те карти да ви видим колко можете  smile3533 smile3534
 Joy

# 2 289
  • София

Разбрах те, че за тях говориш. Но имаме ли някакви доказателства, обявени ли са някъде официално или просто ти така си ги преброила?
Обяснвам баааавно. Някой си там с буквата "S" каза, че Пламен си бил платил на хора да гласуват за него. Аз казах, че тия хора по тази логика гласуват в момента и в нашата анкета за Пламен ( щом вотът е нереален, значи и тука е измама). В момента за Пламен са гласували 120 човека, та така...

# 2 290
  • Варна
Цитат
9 гласа за нея -  това означава, че четиримата по има-няма 2 регистации са направили. И от dido123 има един глас. Тези четирима винаги може и да са един с 4 карти. Така че да не бързаме да се притесняваме, че цели 4 луди се разхождат свободно сред нас.

Ами ако ти докажа, че никога дори не ми и е хрумвало да гласувам за това чудовище Ваня ще ви се извиниш ли ? Обясни ми как реши, че съм гласувал в анкетата за когото и да било.

Я.. Вчера Ваня беше за теб бяла и добра, сега чудовище.

# 2 291
  • SF
Цитат

Извинявам се на момента. Може би още ми се спи. Наистина ли не харесваш Ваня?
Скрит текст:
Нещо съм се объркала, ако не харесваш Ваня. Мислех, че ти я защитаваш ревностно.

# 2 292
Току що  РЗ си поръча закачване на косата, че щяла да падне.   hahaha Joy Joy Joy
Опаааааааа! Почнаха да мачкат чаршафите РЗ и бебе.  Embarassed Embarassed Embarassed

# 2 293
  • SF
Обяснвам баааавно. Някой си там с буквата "S" каза, че Пламен си бил платил на хора да гласуват за него. Аз казах, че тия хора по тази логика гласуват в момента и в нашата анкета за Пламен ( щом вотът е нереален, значи и тука е измама). В момента за Пламен са гласували 120 човека, та така...

Hug Т.е. нямаме никакви доказателства, че Пламен плаща карти?
Не е невъзможно да е организирал вот отвън. Отива му да го направи. Малко трудно се организират 120 човека, дори и да са ти лично подчинени във фирмата. А съм сигурна, че бизнесът на Пламен с електронните цигари, не е ангажирал 120 човека персонал.
Всеки, който влиза в Къщата, или се явава някъде на състезание, което се решава с SMS, предупреждава близки и приятели да гласуват. Но колко от тях го правят… После сигурно всички казват:  Rolling Eyes Гласувах 10 пъти!

# 2 294
Току що  РЗ си поръча закачване на косата, че щяла да падне.   hahaha Joy Joy Joy
Опаааааааа! Почнаха да мачкат чаршафите РЗ и бебе.  Embarassed Embarassed Embarassed

Сигурно се сдобряват. Laughing

Това "бебе" май само за бой и секс става, толкова е.... censored

Общи условия

Активация на акаунт