VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 873
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 355
за протестите - някой снощи им спомена в бързината и те за това сега знаят

къде гледате?

# 2 356
Цитат
Накратко, защото нарушавал правилата и защото не се постарал да стане симпатичен на останалите?Та.. кого е смачкал?

Говоря по принцип, че такива хора се стремят да успеят на всяка цена. За къщата е ясно, че всеки от участниците е подготвен за всичко, защото знаят, че целта на шоуто е някой да го спечели. Трудно може да се каже, че Пламен си намери някакви приятели вътре. Той просто ги използва. Едва ли ще остане дружка с Мира и ще ходят да си приказват след шоуто в присъствието на Иво.

# 2 357
за протестите - някой снощи им спомена в бързината и те за това сега знаят

къде гледате?
Но го спряха #2gunfire
http://flvplayer.viastream.viasat.tv/flvplayer/play/popup.html?i … mp;autostart=true

# 2 358
хаххахаха умирам, забавни са, Златката нещо се подава на чара на Пламчо
Иначе сериозно говориха за Мариан, колко бил шокиран, че вчера излезе Тервел.
Пламен спомена и за протестите навън, сигурно имат някаква информация, за битите студенти и т.н.
Опитва се да обсъди ситуацията, както с Мира правеше, но не му се получава много, све пак насреща е Златка  Laughing Тя се хили общо взето, нищо важно не казва. Обаче Бебето  й май доста подпали, защото присъстваше на разговор, в който Златка каза на Пламен, че има страхотно силна интуиция и усеща хората, а това било много хубаво качество, което малцина притежават и Бебето се сгъна  Mr. Green

Златка не е умрела за Пламен. Ама го вижда че е атрактивен за всички жени в къщата като същевременно той не проявява специален интерес към нито една. Златка флиртува с него с единствената цел да си докаже пред себе и другите дами, че е най-готината и само тя  от всички е в състояние да го съблазни. Усетила е, че комплименти действат и ги използва в комплект с предизвикателни танци, погледчета и т.н. курвенски номерца. Той не се издава, но пък си му личи че я харесва въпреки всичко.

Skrekkelig , много си вярваш! Да не си завършел психология.... Турист!

# 2 359
Цитат
Не те ли тревожи факта,че имуществото на Ваня е запорирано от комисията "Кушлев"? Не те ли  , какво от тези качества те привлече? Просто питам, не се заяждам Peace

Моля те недей да налагаш твоето мнение и твоят морал. Това е проблема на България - всеки си мисли, че той е най-прав, а другите са в грешка. Когато някой си позволи да има различно мнение от мнозинство директно бива обявен за глупак или луд. Всички не можем да мислим по един и същ начин.
Моят морал е базиран на хилядолетните правила на човечеството - не кради, не лъжи.... Явно за теб за само пожелателни, щом се изнервяш от въпросите ми.
Има базови ценности, по които човечеството е приело да мисли еднакво, дори са влезли в закони, наказателни кодекси и т.н. И твоето Ванче се сблъска челно точно с нарушение на тези правила, затова е запорирана.Факт, преглътни го.

и добре, че  посвикна да стои затворена  Mr. Green

# 2 360
  • Варна
Цитат
Накратко, защото нарушавал правилата и защото не се постарал да стане симпатичен на останалите?Та.. кого е смачкал?

Говоря по принцип, че такива хора се стремят да успеят на всяка цена. За къщата е ясно, че всеки от участниците е подготвен за всичко, защото знаят, че целта на шоуто е някой да го спечели. Трудно може да се каже, че Пламен си намери някакви приятели вътре. Той просто ги използва. Едва ли ще остане дружка с Мира и ще ходят да си приказват след шоуто в присъствието на Иво.

Аз смятам, че ще остане близък с Мариан и Ирина, може би и с Йоана.
С Мира не, защото Ивчо ще я остави. Joy
С другите няма как да е приятел, защото не е член на Групътъ.

# 2 361

Златка не е умрела за Пламен. Ама го вижда че е атрактивен за всички жени в къщата като същевременно той не проявява специален интерес към нито една. Златка флиртува с него с единствената цел да си докаже пред себе и другите дами, че е най-готината и само тя  от всички е в състояние да го съблазни. Усетила е, че комплименти действат и ги използва в комплект с предизвикателни танци, погледчета и т.н. курвенски номерца. Той не се издава, но пък си му личи че я харесва въпреки всичко.
Ммда, благодаря за дълбокомисления анализ, но не разбрах за кои "всички жени в къщата" е атрактивен Пламен ooooh!
Беше атрактивен за Йоко (и тя за него), Мира и Ирина го подкрепяха. Не съм видяла на някоя друга да е бил атрактивен.
Или си пишеш ей така просто щото те сърбят пръстите Rolling Eyes

п.с. По-скоро е атрактивен за жените извън къщата.... за мен например..... очите, ааааахх очите  Grinning

# 2 362
  • София
Златка не е умрела за Пламен. Ама го вижда че е атрактивен за всички жени в къщата като същевременно той не проявява специален интерес към нито една. Златка флиртува с него с единствената цел да си докаже пред себе и другите дами, че е най-готината и само тя  от всички е в състояние да го съблазни. Усетила е, че комплименти действат и ги използва в комплект с предизвикателни танци, погледчета и т.н. курвенски номерца. Той не се издава, но пък си му личи че я харесва въпреки всичко.
Когато ми даваше предплатените карти да гласувам, му казах, че а погледне някоя жена в къщата, а ще стана петото колело на Ваня. Naughty Та така.

# 2 363
Златка не е умрела за Пламен. Ама го вижда че е атрактивен за всички жени в къщата като същевременно той не проявява специален интерес към нито една. Златка флиртува с него с единствената цел да си докаже пред себе и другите дами, че е най-готината и само тя  от всички е в състояние да го съблазни. Усетила е, че комплименти действат и ги използва в комплект с предизвикателни танци, погледчета и т.н. курвенски номерца. Той не се издава, но пък си му личи че я харесва въпреки всичко.
Когато ми даваше предплатените карти да гласувам, му казах, че а погледне някоя жена в къщата, а ще стана петото колело на Ваня. Naughty Та така.
Joy Joy Joy ееее много станахме да му даваме наклон....  hahaha

# 2 364
В анкетата гласувах за Пламен, а също така съм пращала и смс-и за него. Мен също ме подкупи да го подкрепям, но няма да казвам с какво. Whistling Joy

# 2 365
  • Варна
В анкетата гласувах за Пламен, а също така съм пращала и смс-и за него. Мен също ме подкупи да го подкрепям, но няма да казвам с какво. Whistling Joy

Поне кажи колко долара му е пистолета. Joy Joy Blush

# 2 366
  • София
Спам...

# 2 367
  • Варна
Аз се добрах до живото.
Има излъчване!

# 2 368
Искам Лияна да спечели, но си давам сметка, че шансовете и са нищожни, затова нека да е Станка Grinning И за двете бих пуснала смс. В крайна сметка, би ми било приятно и Мариан да спечели, че дори и Ваня..но не и Пламен. Опитвам се да си спомня нещо положително и приятно от неговия престой в къщата, нещо което би останало в главата ми поне през следващите месеци, но не мога Sad Такова обсебено от собствената си личност същество, май не съм срещала на живо и не искам да срещна. Не обичам такива хора..

# 2 369
  • Варна
Какъв тест ще поръчва Станка на Лияна? За бременност ли? Не хванах началото, тя каза за теста и спряха..

Общи условия

Активация на акаунт