VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 849
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 370
На Лили от два месеца не й идва менструацията и Станка я подкачи: Да не си бременна, щот вчера такива работи чухме...
Лили й отговори, че това (което са го чули вчера) е станало в банята след басейна и Мариан бил там и знаел всичко.

# 2 371
Ееее тъкмо стана интересно и го резнаха
Лили казва, че чакала да й дойде (пак) и Станка я попита да не е позабременяла  Laughing
И Лилито: Ама как. Станка и каза, че не знае как, но нали е имало нещо, намекваше за Тервел и Лилянка тръна да обяснява как това било онова под душовете и Мариан и той бил там и нищо не било станало. Тя явно не знае за кадрите с хавлийката и пръсчетата на Терлито  Mr. Green

# 2 372
  • Варна
Абе знаех си, че няма да е тест за интелигентност.

# 2 373
Какъв тест ще поръчва Станка на Лияна? За бременност ли? Не хванах началото, тя каза за теста и спряха..

Да. Станка: "Ние какви неща чухме". Лили се оправдава, че нищо не било станало. Мариан и бил свидетел. Laughing Говорят за случката под душа с Тервел.

# 2 374
  • Някъде в Матрицата
Пропуснах няколко теми.  Embarassed
Сега наваксах с четенето на тази и моята номинация за лаф на сезона е:
"Както се храня правилно и по протокол.... "  Joy с автор мама Фотка

# 2 375
добре де - защо ББ премълчава грозните думи на Лияна за "наследника на Петър Дънов" за малките и големи "работи" на мъжете... оная Лияна, която толкова хвалеха снощи  Sick

# 2 376
  • UK
според мен Лиана знае, че сме видели приятелската сценка с хавлийката, тъй като излизаше редовно от къщата и все  някой и е казал

в събота дано се сети някой да я пита казал ли и е Тервел, че са разделени с жена му, както тя твърдеше пред Йоана  Mr. Green

# 2 377
Момичета, ама вие наистина ли изпращате смс-и? И защо го правите? Достатъчно е, че гледате и вдигате рейтинга. Колкото по-висок е рейтинга, толкова по-скъпо е времето за реклама. Спокойно, Тупарев и сие печелят! Не си давайте парите на вятъра!  Praynig  Ако толкова много искате да изхарчите лев, два, пет - пуснете ги на ДМС номер или отидете и си купете голям шоколад!
Смс-ите нямат отношение към шоуто! Те са просто допълнителен финансов принос от балъци. Моля ви не бъдете балъците на Нова и Тупарев!  Praynig

Ще направя една прогноза, да видя дали ще позная края на шоуто:

Крайно класиране във Вип Брадър:                     Редът, в който АЗ бих искала да са:

1. Мариан                                                            1. Пламен
2. Пламен / Станка                                              2. Мариан
3. Станка / Пламен                                              3. Лияна
4. Ваня                                                                 4. Станка
5. Лияна                                                               5. Ваня

Снощи и аз като повечето се възмутих на "4те сим карти", но пък ако помислим трезво - това не е забранено от правилата, съответно Ваня не е нужно да се обяснява на когото и да е. Сега за к'во ѝ е подобна победа нямам идея.

Всъщност с това "признание" от страна на екипа, те показаха, че целият сезон е дирижиран от Ваня. Ако ги нямаше "4-те карти", то тогава най-вероятно Ваня щеше да излезе още във втората седмица и съответно сезонът да има съвсем различен вид и победители.

Сега какво? Ваня ли ще победи? Играта има ли смисъл вече? Ще е тъпо, ако тя от вот 90% отпадне на 4(5)то място, но още по-тъпо ще е ако спечели. Патова ситуация. Може би дисквалифициране (но пък тя не е нарушила правилата) или сама да се беше отказала е най-добрият вариант...  Thinking

И последно, но не на последно място, много ме учудва фактът, че екипът оповести "измамата". Те не са от най-честните хора на света и така широко да обсъдят случващото се...  newsm78  Можеха просто да нагласят процентите 12 за Ваня, 11 за Пламен и т.н. Така никой нямаше да се усъмни и щеше да има по-голяма битка в подкрепа на любимците. Много странно ми е това оповестяване, много. Не вярвам, че е направено от доблест и честност! Има си мотиви.

# 2 378
Днешна статия  в Хот нюз, може и да е коментирано тук вече:

Женски бой във Вип Брадър, Златка скача на Лияна?

Скрит текст:
Зрелищен финал е на път да предложи „ВИП Брадър” на зрителите си. Продуцентите и сценаристите на риалити шоуто правят всичко възможно да насъскват една срещу друга Златка Райкова и Лияна. Плеймейтката сама им подсказа този сюжет, след като на няколко пъти избесня срещу чалгаджийката. Причината е, че брюнетката продължава да флиртува с всички мъже в Къщата и отчаяно да се старае да привлича вниманието им. След като флиртува със съпруга на Мира Иво, Тервел Пулев, Мариан Кюрпанов, Павел Чернев и бе отрязана от Стойко Сакалиев, на мушката на Лияна е боецът Георги. Тя се огледа в него още щом влезе в шоуто при половинката си Златка Райкова. Чалгаджийката на няколко пъти му направи комплимент за страхотните мускули и то пред любимата му, а във фитнеса зад гърба й дори поиска да опипа тялото му. Той обаче я отряза и после разказа случката на плеймейтката. Оттогава Златка не може да се намери място и настръхва всеки път щом Лияна доближи до нея и гаджето й. Преди ден в двора тя дори я заплаши, че ще стане страшно, ако не си омете „разголения задник” от погледите им. „Как веднъж не се облече?! Толкова ми е прозрачна. Дефилира пред Георги постоянно и си врътка трътката, за да омае и него. Нали знаете кои жени имат нужда да го вдигат на всички мъже”, избесня Златка по адрес на Лияна, а феновете на шоуто, които го гледат 24 часа нон стоп в интернет предрекоха, че скоро между двете ще има бой. „Тя Златка Азис скочи да бие, та на тая ли ще й прости. Лиянчето ще отнесе шамарите много скоро и ще гледаме женски бой преди финала”, прогнозират зрителите, пише pik.bg.

# 2 379
Никой не казва че е непозволено да се праща  прекалено много СМСи от четири телефона, а че е неморално и обезсмисля играта и съответно гласуването.Показва и много важна черта от характера на Ваня ,че няма да се спре пред нищо за да стане "любима звезда".От гафа можеше да излезе чиста ако беше благодарила на четиримата си приятели и беше призовала ако имат повече пари в излишък да дарят на някакъв фонд за подпомагане на нещо.

# 2 380
Тя явно не знае за кадрите с хавлийката и пръсчетата на Терлито  Mr. Green

То вчера се разбра, че и Терлито не подозира, че камерите са показали как проучи с пръстче най-милото й, жалко само, че вчера не му сложиха капан с въпроса "Ти бръкна ли под хавлийката й?" - той щеше категорично да отрече, убеден съм.

Естествено, че ще отрече! Той е женкар! Иначе стабилния мъж би казал: Така е, флиртувах с Лияна, но любовта към жена ми и семейството ми натежа много повече. Извинявам се и обичам семейството си Това е мъжкото, да си признае грешките си.

# 2 381
  • Варна
Много ми тягостна обстановката вътре.
Станка каза, че и на зрителите им е тъпо.
Дано сменят камерата, че ми омръзна да гледам черната мама Фотка и пред нея свещник със запалени свещи  Twisted Evil
Пламен пита тази вечер какво ще правим, а Станка предложи да ходят на кино  Grinning

# 2 382
Тя явно не знае за кадрите с хавлийката и пръсчетата на Терлито  Mr. Green

То вчера се разбра, че и Терлито не подозира, че камерите са показали как проучи с пръстче най-милото й, жалко само, че вчера не му сложиха капан с въпроса "Ти бръкна ли под хавлийката й?" - той щеше категорично да отрече, убеден съм.
Ами питаха го, но той отрече, нищо не било, не знаел той как било показано и нагласено  ooooh!
Зейнеб много точно го описа снощи Тервел, че е от онези мъже, който и на калъп да ги хванат казват "Ама мило, не е това което си мислиш." и си действат после пак....  Mr. Green

tiesto_bg, именно, абсолютно НЕмъжкарско поведение. На всеки може да се случи да залитне, особено в такава обстановка и с тази Лиянка наоколо, обаче с този оправдания после така се изложи, че.....

# 2 383
....Тервел, че е от онези мъже, който и на калъп да ги хванат казват "Ама мило, не е това което си мислиш." и си действат после пак....  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://vbox7.com/play:a7c997552d

# 2 384
....Тервел, че е от онези мъже, който и на калъп да ги хванат казват "Ама мило, не е това което си мислиш." и си действат после пак....  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://vbox7.com/play:a7c997552d
Joy Joy Joy
Аааама, че съм глупава...  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт