VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 950
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 415
  • София
Тази вечер ще влиза нов съквартирант - Червена Злата  newsm78 или Миро на ЧЗ  Rolling Eyes

Шегуваш ли се или прочете информацията някъде?!  newsm78

# 2 416
Тази вечер ще влиза нов съквартирант - Червена Злата  newsm78 или Миро на ЧЗ  Rolling Eyes
Наистина ли ще влиза някой?
Ако влезе Миро на Златка вече ще е прекалено. Big Family не ми се гледа. Rolling Eyes

# 2 417
От два месеца Съквартирантите живеят в изолация от външния свят и са в пълно неведение за случващото се в България.

Тази вечер БИГ Брадър ще отвори очите им за събития, към които нито един българин не може остане безразличен.

Звездите на ВИП Брадър 2013 ще видят толкова шокиращи картини, че някои от тях дори ще се усъмнят в достоверността им.

Какво ще видят звездите и какви са настроенията в Къщата само два дни преди големия финал, зрителите ще видят тази вечер от 20:00 часа само в ефира на Нова ТВ.

# 2 418

На страницата на ВБ във Фейсбук

# 2 419
  • SF

Аз смс-и няма да пращам за Ваня, но би ми било интересно да видя истинската Станка, дали все още ще мисли, че Ваня е добър човек.  Simple Smile

И дали победата й няма да е лицемерна.
Мариан и Пламен поне играха играта, за да я спечелят. Ваня рева, сумтя, брои пари, брои гласове, тревожи се за бюджет и плюскане, накрая е готова да отиде на детектор на лъжата. Кой ще ти се занимава, ма Ваньо! Честита ти "Любима звезда на България", ако щеш и на Галактиката! И не знам дали незнанието на Пламен е голям срам (срамота е, де), но по-голям срам е да спечелиш по този начин каквото и да било. Ако ще и дъвка.

# 2 420

Ваня да се беше заклела в кучетата си.
Мариан и Пламен много готини в промото. Така се играе игра, а не да се коментират цена на пищови, и кой бил на другия бряг.

# 2 421
къде има живо излъчване, моля за линк, освен по диема Praynig

# 2 422
  • SF
Аууу… чак ми стана зловещо като ти чета болдираното уголемено съобщение. Все едно, че аз видях картините. Нарочно ли така си го написал?

# 2 423
# 2 424
  • София
Снощи закъснях  исках да вляза при вас, но като пуснах телевизора и видях случващото се се отвретих за пореден път. Няма да съм многословна, вие сте казали всичко. Прочетох и извъртанията на феновете на Ваня, за да оправдаят очевадното, както и да е. В такава държава живеем, на почит и уважение се изтикват най вече от медиите простотията, дребния тарикатлък, безпардонността, наглостта. Що за ВИП персони са Ваня, русата и черната Златка?! Ето ти идол за момичетата да се докопат до пари и спонсори независимо как и независимо кого ще съсипят....
Що се отнася до детектора, не е важно Ваня какво ще отговори. Важно е как ще и зададат въпросите така, че да отговори правилно.............
Жал ми е за нас.....................

# 2 425
Аууу… чак ми стана зловещо като ти чета болдираното уголемено съобщение. Все едно, че аз видях картините. Нарочно ли така си го написал?

Не без да искам беше, за което и съжалявам! Просто съм на лаптоп и маркирах текста с тъчпада преди да го публикувам. Извинявам се още веднъж!  Praynig

# 2 426
  • София

Благодаря! Явно, участниците в следващия формат ги вкарват поетапно в стария.  Joy

# 2 427
http://www.blogolin.com/vip-brother
 Подкрепям това мнение изцяло!

# 2 428
# 2 429
Има он-лайн разговор със Стойко в момента във Фейсбук. Тервел бил възпрепятстван. Sunglasses
И аз подкрепям горното мнение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт