VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 874
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 430
  • София
Аз също!  Peace

# 2 431
+1
все едно съм го писала снощи, когато полудях! 

Това обезсмисли гледането ми досега!  Правя го по инерция и с надеждица продуцентите да се измъкнат от тази каша с достойнство.
Обидно е за всички ни. Независиму кого подкрепяме. Включително и за тези, които симпатизираха на бизнесдамова!

# 2 432
# 2 433

">#t=34[/video]

# 2 434
# 2 435
  • София
РЗ как се преби на басейна  Shocked

# 2 436
  • Варна
Щом ще влиза нов съквартирант, лайф ли ще има? Thinking

Представяте ли си да съберат трите Златки и тризначките?  Ще умрем от тъпота.. Crazy

# 2 437
  • София
Коя е третата Златка?  newsm78

# 2 438
РЗ как се преби на басейна  Shocked
ми то от чупки и стойки  ooooh!

дават ли Ваня? интересно ми е как функционира след снощния лайф

# 2 439
# 2 440
Е нали трябва да са участници от минали реалита. Защо вкарват бебе, червена Златка, Миро и подобни индивиди?

# 2 441

Сериозни комплекси тресат наследничката на Черната и Русата Златка, Червената Златка. Победителката в конкурса „Мис Лошо момиче“ сподели, че смята да се ремонтира с парите от наградата.

Joy Joy Joy

# 2 442
  • София

Благодаря! Много съм изостанала с информацията за Златките.  Joy Joy Joy

# 2 443

Сериозни комплекси тресат наследничката на Черната и Русата Златка, Червената Златка. Победителката в конкурса „Мис Лошо момиче“ сподели, че смята да се ремонтира с парите от наградата.

Joy Joy Joy
БАя пари ще и  трябват. Като гледам тая е най-зле от трите

# 2 444
За какво се борят тези "випове"? Това първо място какво им носи? Абсолютно не ми е ясно. След 3 дена никой няма да се сеща за тях. А особенно след снощи напълно се обезмисля цялата идея.
Като стане Ваня първа и кво? Това ще я направи ли "любима звезда" в очите на хората? Не!!! Какъв е смисъла тогава. Нали това е един експеримент - кое поведение ще се хареса на хората, а не на 4 карти...
Не се борят за Нобелова награда, разбирам даже да имаше и парична награда, пак да има за какво да се борят. Но след като има само някаква морална награда - някакъв плакет или незнам кво си, то тогава кому е нужно, да прави някого първи в измислено класиране. Пламен вече спечели - няма нужда от смс-и и измислено първо място. И в фейсбук и тук в анкетите се вижда ясно. (за който иска да го види, защото все още се срещат коне с капаци, които си тълкуват нещата по необясним начин)
Ваня както се вижда 90% от хората не я харесват, тогава ако ще и 100% вот да има - на кой му пука. Пак ще си остане толкова НЕхаресвана. Факт!
Нека тя да спечели, щом толкова много го иска, но да не се прави на света вода ненапита... И това, ако не е лицемерие, наглост и тн. Интересно ми е и на мен дали на Станка и е светнала лампичката или ще я извини и този път. Тоз добър човек Ваня, толкоз добър, че тоооолкова много я обичат. Любов ли бе да го опишеш.

Чудя се също каква е ролята на Златките.  До сега не видях нищо интересно от тях. Имам предположения, че когато свърши Випа, ще почне "Биг Брадър - държавата на Златките". Нека вкарат Пацо от Гълъбово, Пеньо, тризначките, Радо прашката, оня от Ямбол къв беше идиота - НИдялко, може и Мишо шамара да повтори, Митьо пищова .... не се сещам за други в момента. Е тогава вече можем дружно да затъпеем.... Честито

Общи условия

Активация на акаунт