VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 839
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 445

Боже мили Close   ...  само да не кажете, че има и зелена?  Shocked

Предаването за мен си смени жанра няколко пъти  - почна като риалити, после стана драма, психотрилър,  пародия, а сега е  фарс  и  вече не го приемам сериозно, ако изобщо съм го правила някога. Peace    Още от момента, в който изгониха Мира, а Фотка остана подозирам някаква манипулация и снощи само ми се потвърдиха съмненията.   Confused

# 2 446
Гледах съвсем малко снощи, около 20 минути. Голям смях.  Cry
Повече, категорична съм, няма да гледам.  newsm11

# 2 447
  • Варна

Чудя се също каква е ролята на Златките.  До сега не видях нищо интересно от тях. Имам предположения, че когато свърши Випа, ще почне "Биг Брадър - държавата на Златките". Нека вкарат Пацо от Гълъбово, Пеньо, тризначките, Радо прашката, оня от Ямбол къв беше идиота - НИдялко, може и Мишо шамара да повтори, Митьо пищова .... не се сещам за други в момента. Е тогава вече можем дружно да затъпеем.... Честито

Гроши ще влиза.

# 2 448
# 2 449
Черна Златка, Руса Златка, Червена Златка.....Те се наредиха като актуалните адреналинки.......ВБ си го връща на Господарите за Баш Бай Брадър........

# 2 450
  • София
Успокоих се, че не съм единствената незнаеща за Златките.  Joy

# 2 451
Мисля ,че не трябва да има победител в този ББ. Всички вотове са опорочени. Продуцентите са видяли това още в предишните елиминации,но не им е пукало.
След съобщението за Ваня от снощи не гледам ,но ми е интересно да знам ,какво е мнението на останалите съквартиранти. Имало ли е изказвания на излезлите.
Как ли го приема Станка ,която толкова й вярваше Thinking

# 2 452
Щом ще влиза нов съквартирант, лайф ли ще има? Thinking

Представяте ли си да съберат трите Златки и тризначките?  Ще умрем от тъпота.. Crazy
Аз мисля, че вече може да влезе тази Лил, защото нямаше място при виповете, но ако приемем, че стъклената къща е реалити е подходяща за Алл старса Thinking Друг е въпроса, че не разбирам какво толкова всички се вълнуваха къде е...търси се ефекта с Манол/ ??? (женското име как беше )

# 2 453
Четох преди малко, че русата Златка била бясна на Лияна, която се навъртала около гаджето й докато я няма. Има ли истина в това? Simple Smile

# 2 454
  • София
Мисля ,че не трябва да има победител в този ББ. Всички вотове са опорочени. Продуцентите са видяли това още в предишните елиминации,но не им е пукало.
След съобщението за Ваня от снощи не гледам ,но ми е интересно да знам ,какво е мнението на останалите съквартиранти. Имало ли е изказвания на излезлите.

newsm10 Ники Кънчев каза снощи, че няма ограничения за смс-те и някакви изисквания.

# 2 455

Чудя се също каква е ролята на Златките.  До сега не видях нищо интересно от тях. Имам предположения, че когато свърши Випа, ще почне "Биг Брадър - държавата на Златките". Нека вкарат Пацо от Гълъбово, Пеньо, тризначките, Радо прашката, оня от Ямбол къв беше идиота - НИдялко, може и Мишо шамара да повтори, Митьо пищова .... не се сещам за други в момента. Е тогава вече можем дружно да затъпеем.... Честито

Гроши ще влиза.

Супер, ще гледаме сериала "От глупав, по-глупав"..

# 2 456
  • София
Четох преди малко, че русата Златка била бясна на Лияна, която се навъртала около гаджето й докато я няма. Има ли истина в това? Simple Smile

Защо ли не съм изненадана.  Joy Лиянка само на бебо не се е умилквала. Лияна май много обиа да разваля семейства,връзки......... Mr. Green А пък после, защо я наричали с различни имена.
Да не излезе пак подстригана, този път от къщата.  Joy

# 2 457

На мен не ми се иска да напусне предаването Simple Smile Искам да си остане, да победи и да обере плодовете на победата си   Laughing Ако се извини и се измъкне преди това, много леко ще мине Simple Smile
А дали Пламен или Мариан ще са победители или не...точно в момента това няма никакво значение, така или иначе награда няма, нищо не губят...Каквото трябва, постигнаха в шоуто....дали първи, втори или трети ще завършат...все тая Simple Smile Но да видя Ваня като победител, който не смее да погледне никого в очите би било готино  Mr. Green

# 2 458
OMG! Да влезе и зелена, синя и пембена Златка. Shocked
По принцип се интересувам само от теми, занимания  и личности, които ме вдъхновяват, "шоуто" го следя от любопитство да вия до какви дълбини могат да достигнат въпросните считащи себе си за  ВИП-ове. И уви тези дълбини се оказха невероятни, особено в този сезон - крясъци, обиди, менторско-назидателен тон, дребнавост, отмъстителност, пускане на кръв на противничката, вулгарно и цинично поведение, кълчене, пърхане, реване и същевременно обхождане леглата на няколко мъже, мачовско поведение и ни лук ял ни..., нелепи "влюбвания", схемаджийство, перчене с медали, милиони, мощни коли, лукс, манипулации от водещи и продуценти, спонсорство...
 И не, не е целта ми да ги обиждам, те самите показаха това. Всеки от тях притежава и положителни качества, но уви те някъде се изгубиха и каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи.

Предаването за мен си смени жанра няколко пъти  - почна като риалити, после стана драма, психотрилър,  пародия, а сега е  фарс  и  вече не го приемам сериозно, ако изобщо съм го правила някога. Peace    

# 2 459

newsm10 Ники Кънчев каза снощи, че няма ограничения за смс-те и някакви изисквания.

Че кой е казал, че има ограничения ... Тук говорим за МОРАЛ. Все пак и наградата е МОРАЛНА, тъй че .....

Общи условия

Активация на акаунт