VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 827
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 565
Въобще тук защо така не харесвате Лилито?! newsm78

Като изключим инфантилното и разпуснато поведение, не ми харесва и това, че два месеца и' гледам размазания грим от рев.
Като се знае каква е ревла, да си носеше поне кърпички в деколтето, че през час е с два реда сълзи и ...... Sick
Лияна и Златка са положение" хвани едната, блъсни другата ", но опрделено симпатизирам повече на Златка.Може да е всякаква, но не се оправдава нон стоп, а Лилето все е невинна, чувствителна, сълзлива...

# 2 566
Айде сега какво се правят, че не знаят какво става?  Нали излизат постоянно
Скрит текст:
Евала на Тупарев Peace, че показа позиция по въпроса, макар че кучето си лае ... а комунистите си гласуват нов заем.  Confused
...
За позицията - адмирации!
Тупарев направи опит да изчисти срама с Ваня ... Като се говори по тежки и злободневни теми, някакви си там организирани вотове какво значение имат!

Е, Тупарев не е организирал вота - само прибра SMS-ите.  Mr. Green  
Те можеха да  "разбъркат"  малко процентите и изобщо да не ги обявяват тези невероятни и скандални 90% - тогава щяха да ѝ спестят срама и номерът пак да мине съвсем незабележимо, както най-вероятно е станало и при предните елиминации. Защо не го направиха обаче..? Не знам   Thinking  Има още някаква схема   Laughing

# 2 567
  • София
Тази Лил, нещо не ми е симпатична, и не за друго, напомня ми "'Манол' от ББ4.   ooooh!
Най вероятно и тя ще е "мост"  Joy към Олд старс, тогава ще я видя що за птица е. Това, че  гей не ми пречи, стига да не мисли, че заради това е по специална и да ми го навира в лицето. Crazy

# 2 568
Все повече се убеждавам, че на българина няма угодия. Когато не обявят проценти - защо не ги обявяват, когато има нещо толкова съмнително и го кажат - защо го казват. Слави Трифонов и Софи Маринова сякаш не прекъснаха първата Евровизия заради съмнение за купен вот. Естествено, че като има нещо толкова фрапантно във вреда на други хора се обявява.

# 2 569
Все повече се убеждавам, че на българина няма угодия. Когато не обявят проценти - защо не ги обявяват, когато има нещо толкова съмнително и го кажат - защо го казват. Слави Трифонов и Софи Маринова сякаш не прекъснаха първата Евровизия заради съмнение за купен вот. Естествено, че като има нещо толкова фрапантно във вреда на други хора се обявява.

Е, то така става като винаги те лъжат -  така отведнъж не можеш да понесеш  90 % "честност"   Laughing

Цитат
За позицията - адмирации!
Тупарев направи опит да изчисти срама с Ваня ... Като се говори по тежки и злободневни теми, някакви си там организирани вотове какво значение имат!

Хайде стига с тази Ваня. Не ви ли омръзна да я дъвчете тази Ваня. Когато напредне науката, трябва просто да я клонират двадесет пъти и да пуснат всички Вани да живеят три месеца без да ги гонят за да мирясате и за да ви е достатъчно. Всяка втора дума ви е за Ваня. Хайде оставете нормалните зрители да обсъждат предаването без да намесвате Червенкова във всеки коментар. Сега им пуснали новините за да скрият Ваня. Чак се чудя как не ви писва. Не знам как ви издържат в реалния живот, ако говорите цял ден едно и също като латерна. Сигурно и от чешмите ви вече тече Ваня.

PS Умирам от смях като все се заканвате да не гледате следващ сезон, а сте първи коментиращи.

"Ваня" - шест пъти и веднъж "Червенкова" , а после ние сме били обсебени Thinking  
 Дидо, да не си ти оня, дето щял да ѝ прави предложението за брак, ъм?   Mr. Green

# 2 570
Браво за адекватното поведение на съквартирантите  за протестите, най-накрая се светнаха , че техните дивотии нищо не означават пред това, което става вън. И да, те излизат, но доколкото знам са с охрана, така че няма начин да знаят какво става там. Мариан и Лилка са си един за друг и двамата се разплакаха , Ваня беше искрена също и ЧЗ също. РЗ беше фалшива , тя влвзе преди 5 дена и знае всичко , какво се прави, онуй Бебе ли е що ли е мумия и затуй не го даваха , то не говори и не показва чувства Thinking

# 2 571
  • София
Тая Лил защо изглежда като папагал в главата? Какъв и е номера в живота изобщо? Единственото което съм чувала за нея е че гей, друго не знам  newsm78
Работи в едно клубче в Благоевград и общо взето с визията си се вписва в стила на заведението. Май си й харесва да е по-различна, иначе от общи познати съм чувала че е много забавна и готин човек. Но ще видим, то и за Станка така мислех  Whistling

# 2 572
Цитат
Ваня" - шест пъти и веднъж "Червенкова" , а после ние сме били обсебени Thinking  
 Дидо, да не си ти оня, дето щял да ѝ прави предложението за брак, ъм?  

Как аз ще съм обсебен като не спирате да повтаряте по цял ден Ваня, та Ваня. Не знам кой е обсебен. Имам чувството, че нощем всички я сънувате и сутрин като станете първото нещо е да я споменете. Наду ми се главата с тази Ваня. Не знаех, че толкова ви е приятна, защото на мен не особено, а неприятни хора избягвам.

# 2 573
Браво на Златка, много добре й го каза на Лияна. Това момиче постоянно се прави на жертва, писна ми от постоянното й хленчене.
Кадрите накрая бяха много тъжни, но е хубаво, че съквартирантите осъзнаха какво става навън и че техните ''проблеми'' в къщата са нищо, в сравнение с протестите.

# 2 574

Лияна и Златка са положение" хвани едната, блъсни другата ", но опрделено симпатизирам повече на Златка.Може да е всякаква, но не се оправдава нон стоп, а Лилето все е невинна, чувствителна, сълзлива...
Определено! И само Златка се намери да "нареши" таз видна производителка на олио!
Все се чудя и навън всички ли сме толкова заблудени относно поведението на такива жени -Лиляна, като тези"съквартиранти"  в къщата!? newsm78
 То не беше разнасяне на клюки,преекспониране на думи,реване ,тръшканее ,мятане по вратовете  и леглата на чужди мъже!
И се чудя "момичетата" от Хемус, Тракия, Марица и Струма голи ли ходят-очевидно Лиляна им е отмъкнала гардероба!

# 2 575
  • SF
Цитат

Хайде стига с тази Ваня. Не ви ли омръзна да я дъвчете тази Ваня.

Това изречение го четох вече 100 пъти, само че, преди 2-3 дни името беше Станка, преди това Лияна, преди това Тервел, преди това Пламен….
Сега - вчера, днес - Ваня е в издънка. На мен поне не ми е актуално да обсъждаме Павел или Ани и Джаред.

# 2 576
Прерорових фейса и на няколко места срещам, че Станка е поръчала тест за бременност на Лияна. Вярно ли е това? newsm78
http://www.dailymotion.com/video/x176h1l_flashplayerplugin-11-9- … 8-55-96_lifestyle

# 2 577
Цитат
Това изречение го четох вече 100 пъти, само че, преди 2-3 дни името беше Станка, преди това Лияна, преди това Тервел, преди това Пламен….
Сега - вчера, днес - Ваня е в издънка. На мен поне не ми е актуално да обсъждаме Павел или Ани и Джаред.

Ами то целия сезон мина. За три месеца не успяхте ли вече да обсъдите всеки сантиметър по сантиметър, та сега като латерни въртите все едни и същи плочи.

# 2 578
  • Пловдив
Извинете след  Вип ще има Ол старс ли?

# 2 579
  • София
Извинете след  Вип ще има Ол старс ли?
Да.

Общи условия

Активация на акаунт