VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 752
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 580
Цитат
Това изречение го четох вече 100 пъти, само че, преди 2-3 дни името беше Станка, преди това Лияна, преди това Тервел, преди това Пламен….
Сега - вчера, днес - Ваня е в издънка. На мен поне не ми е актуално да обсъждаме Павел или Ани и Джаред.

Ами то целия сезон мина. За три месеца не успяхте ли вече да обсъдите всеки сантиметър по сантиметър, та сега като латерни въртите все едни и същи плочи.
Ъ-ъ-ъ, нали това е смисълът на темата, да обсъждаме най-актуалното от случващото се  newsm78
Утре ако Мариан се съблече гол, той ще е на дневен ред (дано  Praynig)

# 2 581
Цитат
Това изречение го четох вече 100 пъти, само че, преди 2-3 дни името беше Станка, преди това Лияна, преди това Тервел, преди това Пламен….
Сега - вчера, днес - Ваня е в издънка. На мен поне не ми е актуално да обсъждаме Павел или Ани и Джаред.

Ами то целия сезон мина. За три месеца не успяхте ли вече да обсъдите всеки сантиметър по сантиметър, та сега като латерни въртите все едни и същи плочи.

Струва ми се, че имаш нужда от разходка на чист въздух.

# 2 582
  • SF

Е, какво сега, да затваряме ли темата?
А ти като обсъждаш нас и това, което ние обсъждаме, смяташ ли, че правиш впечатление на човек, който пуска много разнообразни плочи?

Скрит текст:
Други  въпроси имаш ли към нас или просто ти е скучно и се заяждаш.

# 2 583
  • ЯМБОЛ
              А печелившият този сезон няма ли да остане с другите?

# 2 584
  • Варна

че кога е оставал?

# 2 585
Цитат
Ваня" - шест пъти и веднъж "Червенкова" , а после ние сме били обсебени Thinking  
 Дидо, да не си ти оня, дето щял да ѝ прави предложението за брак, ъм?  

Как аз ще съм обсебен като не спирате да повтаряте по цял ден Ваня, та Ваня. Не знам кой е обсебен. Имам чувството, че нощем всички я сънувате и сутрин като станете първото нещо е да я споменете. Наду ми се главата с тази Ваня. Не знаех, че толкова ви е приятна, защото на мен не особено, а неприятни хора избягвам.

Я, кажи сега какво да обсъждаме, че да ти е кеф? Колко сладка и естествена е Станка ? Ми мен не ме кефи - не съм ѝ навита  Mr. Green
И хайде стига вече с тези  наставления и съвети бе човек  - сериозен си като данъчна декларация,  ама май не си избрал правилната тема да се правиш на проповедник - не мислиш ли?

# 2 586
На  dideto му се надула главата и решило да , че може да командори ,кой потребител какво да не коментира и да прави обобщаващи препратки към личния живот на съфорумките Sick
Добре ,че е виртуален образ и него не се налага реално някой да го търпи ,а тук във форума май отдавна се подминава хейтърството му.

# 2 587
Айде сега какво се правят, че не знаят какво става?  Нали излизат постоянно
Скрит текст:
Евала на Тупарев Peace, че показа позиция по въпроса, макар че кучето си лае ... а комунистите си гласуват нов заем.  Confused
...
За позицията - адмирации!
Тупарев направи опит да изчисти срама с Ваня ... Като се говори по тежки и злободневни теми, някакви си там организирани вотове какво значение имат!

Е, Тупарев не е организирал вота - само прибра SMS-ите.  Mr. Green  
Те можеха да  "разбъркат"  малко процентите и изобщо да не ги обявяват тези невероятни и скандални 90% - тогава щяха да ѝ спестят срама и номерът пак да мине съвсем незабележимо, както най-вероятно е станало и при предните елиминации. Защо не го направиха обаче..? Не знам   Thinking  Има още някаква схема   Laughing
така, така  Grinning
За мен обяснението е в посока, че в един момент трябва да започнат да съобщават проценти.
С такова гласуване Ваня е безспорен финалист с около 80 % примерно. Това ще взриви хората. Вероятно още при предишното гласуване за Ваня са били наясно.

С вчерашния цирк предупреждават гласуващите на Ваня, имитират принципност и се надяват да им се размине.
А пък изместването на акцента върху нещо по-значимо си е класика в пропагандата ...

тъпо Тупарев, тъпо ...

п.п. моята комуникацията с виртуални и реални досадници е скрол даун и игнор  Grinning
прескачам! оказва се че така последните теми се четат доста по-бързо  Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 21:47 от Epitihia

# 2 588
  • София

Ааа ако беше така, щяха да се бият кой да не вземе "наградата"  Laughing

# 2 589
Прерорових фейса и на няколко места срещам, че Станка е поръчала тест за бременност на Лияна. Вярно ли е това? newsm78
http://www.dailymotion.com/video/x176h1l_flashplayerplugin-11-9- … 8-55-96_lifestyle

Благодаря ти! Peace

# 2 590
Цитат
На  dideto му се надула главата и решило да , че може да командори ,кой потребител какво да не коментира и да прави обобщаващи препратки към личния живот на съфорумките Sick
Добре ,че е виртуален образ и него не се налага реално някой да го търпи ,а тук във форума май отдавна се подминава хейтърството му.

Добре хайде от мен да мине и моят виртуален образ. Спирам да ви наставлявам. Пишете си каквото искате. Не, че ме интересува. Просто събирам информация за докторска дисертация на тема Омразата и злобата на хората с подзаглавие Мразят ли българите известните. Събрах достатъчно мат'риал. Наистина вярвам че, ако злобата и омразата на българите можеше да произвежда ток у нас щеше да е като Лас Вегас.

PS Иначе само във форума съм гаден тип. В живота съм душичка.  Joy Просто се забавлявам като хейтя класически хейтъри като вас . Замислям се, ако убиеш убиец - убиец ли си или герой. Не знам като какъв да се броя.

# 2 591
  • ЯМБОЛ
ББ да ги провокира и да им каже-победителят остава,тогава ще е голямо шоу  Joy Joy Joy

# 2 592
ББ да ги провокира и да им каже-победителят остава,тогава ще е голямо шоу  Joy Joy Joy
Ами ако победи Ванчето, в следващия сезон може и убийства да видим  Crazy Crazy Crazy

# 2 593
  • SF
dido, хич не се държиш като човек, който не го интересува.
По темата ти "Мразят ли българите известните", напиши, че да, мразят известната Ваня и обичат известния Мариан.
Процентите си ги вземи от анкетите ни, а искаш ли да ти дам и причини?

# 2 594
Абе всякакви индивиди има. Има такива дето обичат Ваня, а мразят Мариан. Абе като обобщение ще напиша, че няма немразен известен. Винаги се намира някои, които да го мрази и да обсъжда. Добре, че с вас не сме известни и не ни дават по телевизията, че такива като нас щяха да си упражняват клавиатурите за да си изливат гадостите по нас.

Общи условия

Активация на акаунт