VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 893
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 640
Ясно, мерси. То и без това тази програма изглежда объркана от тях, защото в полунощ уж почват и новини, и гала (?).

# 2 641
Тервел ще бъде ли днес при Гала? Снощи анонсираха някакво интервю с Парис и за него нищо не казаха, да не би да е отказал.

# 2 642
  • До морето
Аз си мисля, че може да е отказал.  Направи ми впечатление вчера Гала като каза " Днес ще ми гостува Стойко, а утре се НАДЯВАМ да изпия кафето си с Тервел!

# 2 643
Въпрос:    Кой искате да спечели ВБ? 

Ваня    - 15 (4%)
Лияна    - 17 (4.5%)
Мариан    - 132 (34.8%)
Пламен    - 171 (45.1%)
Станка    - 44 (11.6%)

Общ брой гласове: 379

В На кафе - разговор на Гала с Парис Хилтън, от спалнята на последната.....

# 2 644
Аз си мисля, че може да е отказал.  Направи ми впечатление вчера Гала като каза " Днес ще ми гостува Стойко, а утре се НАДЯВАМ да изпия кафето си с Тервел!

Терлито, няма да се покаже при Гала, след обстрела на Зайнеб Simple Smile

# 2 645
О, Парис ще дава интервю при Гала. Колко време са го пазили, ние забравихме, че е участвала даже. Whistling

# 2 646
О, Парис ще дава интервю при Гала. Колко време са го пазили, ние забравихме, че е участвала даже. Whistling

Ама тя тоя сезон ли участва  Laughing

# 2 647
ИМА ИЗЛЪЧВАНЕ! Пламен, Лияна и Лил си говорят.

# 2 648

Терлито, няма да се покаже при Гала, след обстрела на Зайнеб Simple Smile

Добро утро! Разбира се, че Тервел няма да гостува при Гала, той насра! Като е видял отвънка, че са излъчели кадрите с Лияна и до там. Дотам с мъжкарството и перченето му!
Неслучайно беше и "възпрепятстван" за онлайн часа в фейсбук.
Лицемерно създание.. и той!

# 2 649
  • София
Според мен Тервел е очаквал повече от предаването и сега е изпаднал в депресия.

# 2 650
Според мен Тервел е очаквал повече от предаването и сега е изпаднал в депресия.

Е какво повече да очаква от Биг Брадър?

Мисля че вече има над 10 сезона в България и ако Терлито е очаквал нещо повече от сеир и простотия на гърба и с помощта на участниците, то това хич не говори добре за него! Wink

# 2 651
Не са ли задължени по договор да гостуват при Гала? Много искам да му покажат кадрите с Лияна и след това как сам се номинира за финалист щото гледал гледал ама по-достойни от тях със Станка не видял. Изложи се тотално с това че се смята за най-достоен след всичко което видяхме.

# 2 652
  • В тъмната гора.
http://informiran365.com/informiran365/razkriha-shemata-eto-koy- … ervenkova-snimki/

Разкриха схемата! Ето кой КУПИ ВОТА за Ваня Червенкова!

# 2 653
Един път хванах разговор за договорите им. Адвоката на Тервел успял да премахне всички участия след формата. Скоро няма да се появи никъде.

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 09:59 от la-la-la

# 2 654
Ясно то каквото и да каже в момента няма как да се оправдае, само се чудя жена му как е след всичко това, не искам да съм на нейно място.

Общи условия

Активация на акаунт