VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 689
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 760
В разговора за животните ми се струва, че има намеса на сценаристите. След като много хора възнегодуваха от отношението на Станка към животните, и дават шанс да ги опровергае. Ако, го направи ще го излъчат, ако не .... Странно ми е как така Лил изведнъж подхвана темата и то точно пред Станка.

# 2 761
Според мен продуцентите много добре изиграха всички с тези 90% за Ваня, не вярвам изобщо да ги е имало.Навсякъде където се коментира ББ Ваня е меко казано нехаресвана, какво по-хубаво от това за тях.Ако тя е с "висок" процент логично е тези който пускат SMS за други участници да продължат по- усърдно да го правят.Ваня им е важен играч все още и хубава стръв за SMS.
Не случайно обявиха това по време на лайфа и след минути процентите и' започнаха да падат, и то доста.
За мен на финал ще бъдат Мариан и Пламен, надявам се Мариан да победи. Peace

Процентите ги е имало. За да изложат така Ваня, трябва да са били сигурни, защото тя едва ли би си оставила магарето в калта.

А бързо са паднали процентите и защото поначало до лайфа са гласували малко хора.
+1
и явно картаджиите са спрели  Peace

# 2 762
Според мен продуцентите много добре изиграха всички с тези 90% за Ваня, не вярвам изобщо да ги е имало.Навсякъде където се коментира ББ Ваня е меко казано нехаресвана, какво по-хубаво от това за тях.Ако тя е с "висок" процент логично е тези който пускат SMS за други участници да продължат по- усърдно да го правят.Ваня им е важен играч все още и хубава стръв за SMS.
Не случайно обявиха това по време на лайфа и след минути процентите и' започнаха да падат, и то доста.
За мен на финал ще бъдат Мариан и Пламен, надявам се Мариан да победи. Peace

Процентите ги е имало. За да изложат така Ваня, трябва да са били сигурни, защото тя едва ли би си оставила магарето в калта.

А бързо са паднали процентите и защото поначало до лайфа са гласували малко хора.

Е то по-лесно от това да и' покажат 4 тел.номера не виждам, не е задължително да са на нейни роднини или приятели, може пък да има "големи фенове".

# 2 763
  • София
В разговора за животните ми се струва, че има намеса на сценаристите. След като много хора възнегодуваха от отношението на Станка към животните, и дават шанс да ги опровергае. Ако, го направи ще го излъчат, ако не .... Странно ми е как така Лил изведнъж подхвана темата и то точно пред Станка.
Не беше така. Лил и Ваня си говорех и Ваня я пита нещо за гейовете и каузата им  #Crazy Лил каза, че мразела човек да демонстрира сексуалната си ориентация и, че ако имала възможност би се борила в България да се създаде полиция за защита на правата на животните и така нататък...

# 2 764
на лайфа, когато я притиснаха в изповедалнята, Ваня с голяма охота предложи да не се зачита вота на 4-те карти!

това бързо го потулиха и пометоха под килима

точно тази реакция на Ваня беше пълна илюстрация, че е напълно наясно с въпросните карти ...

# 2 765
  • Варна

Е то по-лесно от това да и' покажат 4 тел.номера не виждам, не е задължително да са на нейни роднини или приятели, може пък да има "големи фенове".

Значи все пак ги е имало. Peace

# 2 766
От преди, говорят си за това как изглеждали навън:

Станка: "Установих, че има ..... Thinking също от двете прекрасни същества".
Лил: "Не си заслужава да хабиш енергия просто"
Станка:" А, изобщо, искам да ги наредя само един път и ..." Scream

# 2 767
Браво на Лил за позицията за животните!
Обаче не мога да разбера - каква е тази логика, че ако някой има златни медали, вече трябва да се гледа на него като на герой. Наличието на олимпийски успехи не ги прави по-добри. Станка за мен с нищо не е по-добра от останалите, че да възклицава госпожа Червенкова "Ама как, това са надеждите, това са лицата на България!!!"

# 2 768
Не беше така. Лил и Ваня си говорех и Ваня я пита нещо за гейовете и каузата им  #Crazy Лил каза, че мразела човек да демонстрира сексуалната си ориентация и, че ако имала възможност би се борила в България да се създаде полиция за защита на правата на животните и така нататък...

Това съм го пропуснала. И все пак си мисля, че Лил може и да е получила инструкции да повдигне темата някак си. Wink

# 2 769
Пуснаха ги, готините и Бебе тренират и са в страхотно настроение.

# 2 770
Станка определено иска да спечели, колкото и да иска да го скрие.Тя е свикнала да я харесват, да командва, забележете как само назидателно размахва този пръст.Стана близка със всички, които и се кланяха до земята, затова, че е великата Станка Златева.Единствените, които не я величаеха са Пламен,Ирина,Мира и отчасти Мариан, именно те се превърнаха в най-големите й врагове.
А колкото до репортажа при Гала... голяма част от хората гледат предаването просто ей така докато са на маса, не се заслушват, не се замислят...казват си е как този нищо и никакъв Медаров ще бие нашето златно момиче...не са чули половината от репликите й, подкрепят я просто като Станка Златева- името .
Дори баща ми като разбра, че с майка ми подкрепяме Пламен беше ей така  Shocked Ама как може да не сте за Станка  Rolling Eyes
Така че съм почти сигурна, че тя ще е победителя- като добавим гласовете на Ванините карти и  няколкото редовни зрители, които не са се разочаровали от нея. Пламен и Мариан в битка за 2-ро 3-то място.

# 2 771
Тази мутра в пола и най голямата лъжкиня Ваня Червенкова Twisted Evil как смее да заплашва Пламен.Ако продуцент на вип брадър 2013 беше Слави Трифонов  заплахите на Госпожа Червенкова щяха да бъдат излъчени.Но понеже продуцент на шоуто са Нико Тъпарев и Радо Тушев заплахите на Ваня към Пламен въобще  няма да бъдат излъчени в ефир щото не им стиска.

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 12:54 от gost32

# 2 772
  • Варна
Пуснаха ги, готините и Бебе тренират и са в страхотно настроение.

Къде гледаш?

# 2 773
Къде го гледате?  Дайте линк!
Какво Ваня пак е избесняла на Пламен? Дали са й казали,че се е провалила на детектора Mr. Green и си търси на кого да го изкара!?

# 2 774

Общи условия

Активация на акаунт