VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 735
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 775
# 2 776

Опитай с рefresh, картината е лоша.

# 2 777
  • Варна
Не става. Поне разказвайте какво се случва.  bouquet

# 2 778
Ами прави са българите наистина сме най-завистливия и злобен народ. Тук сме способни да очерним всеки.Много държави си пазят личностите като очите, а тук ги правим на нищо. Баба Ванга не спират да и ровят костите, Стойчков го псуват непрекъснато какъв ли не го наричат,Бербатов се отказа заради омразата на хората, да не говорим, че окрадоха паметника на Левски, паметника на Владимир Димитров Майстора от родното му село изчезна безследно. Нация от завистливи безродници. Не напразно агата в София пита Левски, защо го водят само три заптиета, а не повече. Искал е да пробва дали някои негов приятел ще се хвърли да го спаси и да се жертва гърбеца, ама не.

Ти наистина ли не си даваш сметка кой окраде паметниците (особено бронзовите)  и дали точно тези хора считат себе си българи и уважават българската история и култура достатъчно, за да не го правят? Shocked   Бербатов го харесвам много, същото е с почти всички хора, които познавам - не съм чула някой да казва друго... Мразят го навярно по-некадърните му колеги, както и разни пишман футболни деятели, защото отказва да им играе по свирките...  
Дидо, освен злобата и завистта - негативизмът, пораженчеството, критикарството  също се считат са типични български качества и като гледам точно ти притежаваш тези "обаятелни" качества на нацията.  Не знам защо всеки критикар първо сочи с пръст другите, а не поглежда в собствения си двор? И стига вече мрънка като някоя свекърва - изобщо не прилича на мъж да го прави - мъж си си в края на краищата, нали?  С какво мислиш, че допринасяш за всеобщата обич като само  плюеш и от позицията на какъв правиш обобщения за всички?  За Господ ли се имаш, или си го хванал за шлифера?    Close  Егати угнетяващата атмосфера създаваш около себе си Confused

# 2 779
Тази мутра в пола и най голямата лъжкиня Ваня Червенкова Twisted Evil как смее да заплашва Пламен.Ако продуцент на вип брадър 2013 беше Слави Трифонов  заплахите на Госпожа Червенкова щяха да бъдат излъчени. Но понеже продуцент на шоуто са Нико Тъпарев и Радо Тушев заплахите на Ваня към Пламен въобще  няма да бъдат излъчени в ефир щото не им стиска.

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Има една приказка, използвана от стари и препатили хора: "Парица-царица"...  Wink

# 2 780
  • София
Ваня, Станка и ЧЗлатка готвят.Златка иска да прави картофено пюре, и за станело по бързо щяла да рендоса картофите и  да ги свари. За сефте го чувам това  Shocked

# 2 781

[/quote]

При мен не върви, Confused
[/quote]
Пробвай с друг браузър. При мене с Chrome не ставаше, но с Mozilla тръгна.

# 2 782
  • Варна
И при мен не се получава   Tired

# 2 783
Не става. Поне разказвайте какво се случва.  bouquet
Нямах интернет за малко. С Хром гледам.
Станка и ЧЗлатка готвят. Ваня отива да ляга. Рендето им е гадно.
Преди малко Пламен, Мариан, РЗ и бебе бяха във фитнеса. Златка тичаше, Пламен се бъзика с бебе и се хили, Мариан си учи песента. Пламен май ще пее с Ирина.

# 2 784
Ваня, Станка и ЧЗлатка готвят.Златка иска да прави картофено пюре, и за станело по бързо щяла да рендоса картофите и  да ги свари. За сефте го чувам това  Shocked
Shocked и аз!
не че няма логика, вероятно ще се свари по-бързо, но откъм време за приготвяне е абсолютно същото. само дето ще ми се откачи ръката от стъргане  Grinning

може да е технология за икономисване на ток останала от по-бедните години в семейните навици  Mr. Green

# 2 785
При мен тръгна! Много се радвам, благодаря! Исках да ги видя как изглеждат в последния ден.  Grinning

И излъчването спря.

# 2 786
ЧЗ- тя за себе си е отрицателен герой. Ти съгласна ли си с нея по принцип.
С- За някой неща, то е все едно да ти кажат, че си си платила срещата.
И пак го спряха.
Защо просто не сменят камерата която излъчва.

# 2 787
При мен спря. Станка и ЧЗ тъкмо обсъждаха на какво се дължи лошото настроение на Ваня. Станчето щеше да ходи да я масажира. ЧЗ мисли, че Ваня се притеснява, че ще излезе очернена от шоуто и затова е потисната. Ваня не е вечеряла, закусвала....Да знаете, че са зле нещата, щом Ваня не се интересува от храна.

# 2 788
ЧЗ - вчера не е вечеряла, сега не е закусвала
С-тормози се.
Станка е обелила огромна купа пътпъдъчи яйца.
Ваня реве. Изкарвали я, че е най боклук, и си плаща всичко, и делата които печели.
И пак спря.
ББ дай камерата във фитнеса.

# 2 789
Ваня пак рИве: Изкарват ме, че и в живота всичко си плащам - делата си, и тн.

Общи условия

Активация на акаунт