VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 792
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 840
Сцената с птичето е една от най-красивите за сезона. Не може да се отрече.

# 3 841
  • София
Е , при цялото ми уважение , обаче Станка дори текста не си е научила като хората, за пеене не говорим, защото то е ясно, че не могат да пеят почти всички. И сега разбира се, започва голямото четкане , все пак има медали, това със сигурност означава, че е по- добър човек от всички останали.

# 3 842
  • София
Ех, Стааанка Златевъъъ ... Станка Златното момичеее  - Кънчев вече подпиква от кеф  Mr. Green
Подпиква, но Е-меката свърши  Sick

Жена му ще пере панталони... Mr. Green

# 3 843
Илияна Раева супер е прекалила с пластичните намеси по лицето си. Уви, виждала съм такива жени, които не могат да си позволят удоволствието да остаряват почти естествено. Само с филъри, ботокс и мезотерапия не става така, но при нея са играли и скалпели. А това е израз на комплекс. Цяла България знае на колко си години, ОК, никой няма да се втренчва в бръчките ти, ако имаш естествена усмивка и мимики на лицето.

Друг подобен нещастен пример ми е не кой да е, а самият Путин. Него ботоксът го кара да изглежда като влечуго.

Путин го харесвам и с ботокс!

Пламен много ще мечтае за такъв ботокс ,за да изглежда така. Той е  пихтия,а няма и 40г. Sick

# 3 844
  • España
Кънчееееев .....имаш дъщеря- дано да е като Станка,щом толкова много ти харесва! Да не допуска да й даваш наклон на ....еди какво си!!!
Абв хора,да си себе си в България значи да бъдеш лют селянин ли?

# 3 845
Коя е дамата до Мишо Шамара в публиката?

Ми от едната му страна е Йоана, от другата - Стойко. Избери си Grinning

Стойко Mr. Green...... Йоана колко по-различна ми изглежда Embarassed, по-хубава .......

# 3 846
  • Варна
Ех, Стааанка Златевъъъ ... Станка Златното момичеее  - Кънчев вече подпиква от кеф  Mr. Green
Подпиква, но Е-меката свърши  Sick

Е...ми само ше изтръска значи  Joy

# 3 847
Сцената с птичето е една от най-красивите за сезона. Не може да се отрече.
Щото не му изви врата.
От всеки друг бих приела, че може и да е искрен като казва, че за него не е важно да е първи, но за спортист от такава величина си е лъжа.

# 3 848
Видяхте ли, че и Найден е в публиката..да не би да вкарват целия тандем-Найден и Гроши  Thinking

# 3 849
         newsm18 newsm18   17403 МАРИАН       Любимата звезда на България  newsm18 newsm18  

newsm18 newsm18   17403 М А Р И А Н     Любимата звезда на България  newsm18 newsm18  

# 3 850
Станка, слънчевото момиче, заслужава и тя един смс Grinning Grinning

# 3 851
приготвила съм шампанското за Станка Simple Smile

# 3 852
  • София
  Сетих се за вица:
-Как се казваш ?
-Станка!
-Не те питам с какво дойде ,а как се казваш!

# 3 853
  • Варна
Коя е дамата до Мишо Шамара в публиката?

Ми от едната му страна е Йоана, от другата - Стойко. Избери си Grinning

Стойко Mr. Green...... Йоана колко по-различна ми изглежда Embarassed, по-хубава .......

Ами тя при Гала каза, че е отслабнала, защото взела решение в къщата, да не се храни след 18ч.

П.П. яд ме е, че не я показаха като пя Пламен, как ли са й искряли очичките  Mr. Green

# 3 854
Станка, слънчевото момиче, заслужава и тя един смс Grinning Grinning
да не са пуснали отрицателен вот? Пропуснала съм!

Общи условия

Активация на акаунт