VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 261
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 575
Радвам, се че спечели Станка..и на Мариян нямаше да се сърдя, ако беше спечелил.. Тайно се надявах да спечели Ваня... Понеже се вайкахте кой харесва Ваня и кой гласува за нея в Анкетата.. ето АЗ! Аз също исках да видя, човек, който харесва Пламен и Мира на живо, такъв не срещнах..и Ваня не харесваха де   Mr. Green  Когато беше канена като гост коментатор много ме дразнеше поведението и видът й..но когато я опознах, въпреки че прекали на много пъти с тона я подкрепям..
Може да ме хулите отдолу в последващите коментари, аз няма да се обеснявам повече.. просто исках да пусна едно друго мнение.
Хубав ден !
За какво да хулиме, такива като теб и Ваня има доста в България затова сме и на дъното  Sad

на дъното сме, защото масата са фенове на Пламен.

Викаш, друго си е да сме фенове на мафиотките и пехливанките, тогава няма да сме на дъното, а направо ще летим  Whistling

# 4 576
Ах, Дидева, за секунди  ме изпревари - пишех същото. Laughing

Skrekkelig, дишай, дишай дълбоооко!
Фаворитката ти и  примерът ти за подражание спечели  - би трябвало да си радостна от това.
Учудващо обаче ти сипеш огън и жупел по всеки, дръзнал да изкаже разочарованието си от нейната победа.
Та се чудя това на какво се дължи. Имам няколко предположения:
1. Не си съвсем сигурна, че Станка спечели честно и това те трови.
2. Подражаваш и фанатично.

Третото го оставям на теб, сигурна съм че има да ни осветляваш час през час колко сме зле, сакън - да не забравим. Laughing

# 4 577
И аз се присъединявам към разочарованите от финала.Поклон пред Станка за спортните и постижения,радвала съм се с нея и съм плакала и 2та пъти на финалите в Пекин и Лондон. Тя действително е натурално и естествено момиче ,но при нея не виждам желание за развитие.Пътувала е по целия свят ,как веднъж не разказа нещо за Лондон ,Париж,Рим само за Крушаре и за кончетата , прасетата,кокошките. Победителите за мен са Пламен и Мариан -космополитни ,борещи се до края те не капитулираха пред олимпийците само защото имат медали и най-вече запазиха добрия тон до край.

Станка не е по думите, а по делата. Кво говори, за колко напредничава и развита се представя  на думи няма никакво значение, защото тя на дело върши подвизи, които очарованите от Рим и Париж дори не могат да осъзнаят какво са и коствали. Целият свят се връща към природата, селото, домашните кокошки.... Само българинът още се мъчи да излезе от там. Все на опашката се влачим, 50+ години назад от цивилизованите страни.

# 4 578
  • SF
Да.  И това са младите хора. Жалко, че са толкова прости. Да подкрепяш Пламен значи да подкрепяш чалга културата. Помислете и го осъзнаете. На Пламен любимото му е да са вози в коли за милиони и да вилнее в Син Сити. Знае всички чалга певици и техните парчета. Издадоха се.  hahaha

Чалгаджийката в Къщата беше Лияна.
А тази, която пееше чалга песни, беше Станка.
Другата отявлена почитателка и приятелка на попфолка е Ваня.
Да, и Пламен харесва тази музика, и аз не харесвам неговия вкус.

# 4 579
  • SF
Постнах видеото на Ваня и Станка  в което говорят че българина е злобен и завистлив, като коментар под статия за победата на Станка.
Познайте какво стана?
Редактирали са ми го, изтрили са линка и са сложили емотикон усмивка. Shocked

Сега защо зорлем ни карат да се организираме и да ги спамим?
 #2gunfire

# 4 580
  • София
Кой сега е номер 1?! Златното момиче Станка! Радвам се за победата й!

# 4 581
Определено и със сигурност може да се каже и ,че предаването беше обида към всички първо към  зрителите ,към победителя ,към участниците заради съмненията(няма да казвам със сигурност)за нереален вот.
Със сигурност обаче Станка извоюва титлата най -мразена "любима звезда" независимо от това дали СМСите са били реални или не.

# 4 582
  • SF
Няма да и се вгорчи победата, а за пореден път ще осъзнае колко злобна и проста нация сме ние българите. Наистина повечето по форумите не я харесват. Но има пенсионери, които не списват по форуми и фейсбук, и цял ден гледат брадъра и са харесали Станка и са гласували за нея. Втова съм 100% сигурна.

Да, да, точно пенсионерите се мобилизираха и пребориха с SMS-и организирания вот на Ваня & со. Wink

# 4 583
  • София
newsm78 Защо да е "най-любима мразена звезда"???

# 4 584
Целият свят се връща към природата, селото, домашните кокошки.... Само българинът още се мъчи да излезе от там.
Последното изречение с пълна сила важи и за твоята любимка. Що се отнася до подвизите, които върши...Ако имаш предвид спортните й успехи, последният кога беше, че не си спомням?  Thinking

# 4 585
Много ще й горчи тази победа на Станка. След два-три дни, като й мине еуфорията, сигурно ще се изкуши да погледне какво се пише в нета. Едва ли ще бъде щастлива да прочете, че много от хората се съмняват в честността на вота. И аз се съмнявам. Мариян беше моят човек в този сезон. (Ще се бием за него с нЕкои дами в темата, това е ясно  Laughing).

Няма да и се вгорчи победата, а за пореден път ще осъзнае колко злобна и проста нация сме ние българите. Наистина повечето по форумите не я харесват. Но има пенсионери, които не списват по форуми и фейсбук, и цял ден гледат брадъра и са харесали Станка и са гласували за нея. Втова съм 100% сигурна.

Skrekkelig, моля те пише в първо лице, единствено число.
Баш пък пенсионерите гледат по цял ден, и цъкат ли цъкат смс-и. Ей незнаех, че им стигат пенсиите и за смс-и.

Не. Нямат пари за смс-и. Затова Пламен водеше през цялото време. Защото пенсионерите не гласуваха. Бяха си оставили левчето за накрая, да гласуват за Станка.

# 4 586
поредната манипулация на продукцията, пусната в "авторитетен" източник... дават ни да се радваме, че победи Станка, а не Ваня

http://pik.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%B2% … F-news118383.html

# 4 587
  • София
Skrekkelig благодаря ти  Crazy Толкова се смеея с твойте постове, че няма накъде  hahaha hahaha hahaha
Цитат
Не. Нямат пари за смс-и. Затова Пламен водеше през цялото време. Защото пенсионерите не гласуваха. Бяха си оставили левчето за накрая, да гласуват за Станка.

# 4 588
Много ще й горчи тази победа на Станка. След два-три дни, като й мине еуфорията, сигурно ще се изкуши да погледне какво се пише в нета. Едва ли ще бъде щастлива да прочете, че много от хората се съмняват в честността на вота. И аз се съмнявам. Мариян беше моят човек в този сезон. (Ще се бием за него с нЕкои дами в темата, това е ясно  Laughing).

Skrekkelig, моля те пише в първо лице, единствено число.
Баш пък пенсионерите гледат по цял ден, и цъкат ли цъкат смс-и. Ей незнаех, че им стигат пенсиите и за смс-и.

Чудя се как все още има наивници ,които чак пишат и сценарии за да повярват на очевадната лъжа.Само ще припомня че не ни показаха резултатите от началото до края,защото измамата щеше да лъсне.Аз досега не познавам човек ,който да харесва Ваня а тя финишира трета.

# 4 589
  • София
поредната манипулация на продукцията, пусната в "авторитетен" източник... дават ни да се радваме, че победи Станка, а не Ваня

http://pik.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%B2% … F-news118383.html

Дали може да се вярва на написаното в статията?  newsm78 Но всъщност, щом се дава гласност, може и да е истина. Вече всичко е възможно.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт