VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 017
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 845
  • София
Особено частта, където 3г дете на Пламен приличало на пукалче даже и не искам да го коментирам. Потребителката, която го написа не знам как живее със себе си. Sick

# 4 846

Ти и още една слагахте най-много етикети на хората във ВБ. И на мен ми беше гадно да те чета през цялото време.

Не бих могла да Ви настигна по омраза ,дори да тичате към мен.

# 4 847
Особено частта, където 3г дете на Пламен приличало на пукалче даже и не искам да го коментирам. Потребителката, която го написа не знам как живее със себе си. Sick
Много си е красиво детето, русичко, със сини очи и беше послушно, за разлика от моя малък палавник.

Аз пък се сещам за една потребителка, която каза че злобеем и само може да си мечтаем да имаме като тялото на Станка Mr. Green

# 4 848
  • Sofia
Оставете си малко жлъч и за утре .... Sick

# 4 849
  • София

Ти и още една слагахте най-много етикети на хората във ВБ. И на мен ми беше гадно да те чета през цялото време.

Може да погледнеш в постовете ми дали съм изразила някъде омраза и тогава да говориш.

# 4 850
Едно е да коментираш участниците в ИГРА в която доброволно са влезли, и им е платено за това, друго е да плюеш по хората които ги обсъждат. Става въпрос за ОБСЪЖДАНЕ  а думи и постъпки, не клюкарене. Това не е първия ББ за да не знаят за какво става въпрос. Щом са се продали можем да ги коментираме колкото си искаме.

# 4 851
  • Ню Йорк
Момичета, стига нерви. Човек ако ви чете ще си помисли, че пари правите от това Wink Който спечелил спечелил. Голяма работа. И аз пусках смс-и за Мариан, ама сега няма да се ядосвам, че съм ги пуснала напразно. Нека се радва Станчето, тя какви ли радости има в живота горката.

# 4 852
АБЕ девойко, ти добре ли си???? Това е дете , а не стока от магазина,за която можеш да кажеш нищо особено! А пък другият ти коментар направо ме изчерви и изуми! Не вярвах някога ,че ще прочета такива думи написани от жена #Crazy за дете! И как за 5 минути определи физическите, интелектуалните и другите особености на детето!
 ААААААААА ще ми е интересна и характеристиката ти за детето на Лиляна!?

абе девойко. Приеми че не всички малки дечица са ми сладки. Някои са ми просто безразлични и това е едно от тях. Всички нормални хора си имат предпочитания. Кво толкова ми скачаш сега, на ква се праиш. И кво да ти кажа за детето на Лиана. Искаш да чуеш че и то ми е безлично ли? Ми и то не ме впечатли с нищо. А какъв е твоя коментар

# 4 853
Skrekkelig, имаш ли деца? Simple Smile

# 4 854
  • София
АБЕ девойко, ти добре ли си???? Това е дете , а не стока от магазина,за която можеш да кажеш нищо особено! А пък другият ти коментар направо ме изчерви и изуми! Не вярвах някога ,че ще прочета такива думи написани от жена #Crazy за дете! И как за 5 минути определи физическите, интелектуалните и другите особености на детето!

абе девойко. Приеми че не всички малки дечица са ми сладки. Някои са ми просто безразлични и това е едно от тях. Всички нормални хора си имат предпочитания. Кво толкова ми скачаш сега, на ква се праиш. И кво да ти кажа за детето на Лиана. Искаш да чуеш че и то ми е безлично ли? Ми и то не ме впечатли с нищо. А какъв е твоя коментар
Имаш ли дете  #Crazy
По отвратителен коментар не съм чела.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 4 855

Може да погледнеш в постовете ми дали съм изразила някъде омраза и тогава да говориш.

Защо смяташ ,че съм имала предвид теб?

# 4 856
  • София
Защото цитираш мен.

# 4 857
smile3505
На мен пък детенцето на Пламен много ми хареса. Толкова е сладко и има уникални очи като тези на баща си. Heart Eyes

# 4 858
Момичета,просто подминавайте коментарите с откровена злоба,там липсва каквато й да е била аргументация.Подобни хора се амбицират да изразяват мнението си още повече ,когато им обръщате внимание.

# 4 859
Предлагам анкета:
Според сценария на ББ на кого оставиха да избере реда на петимата финалисти:
1.Парите на зрителите
2.Парите на Ваня Червенкова

Общи условия

Активация на акаунт