Гласуване за най-талантлив творец във форума през 2013-та

• 5 610
  • 93
  •   1
Отговори
# 60
  • Пазете Гор
Тежък избор. Да го знаете. И двете.

# 61
Аз гласувах за ангелина, снимките. Но и другите неща страшно ми харесаха. Втори глас за Елинор777! браво:)

# 62
  • София
Да, всички са много талантливи, но давам един глас за Мари. Прекрасни са и стиховете.

# 63
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Наскоро имах възможност да се полюбувам на нещо, направено от Гея, не само на снимка. И смея да твърдя, че картичките и не просто са красиви и направени с въображение, но и сътворени с майсторска ръка. Има много малки детайлчета по тях, които са така красиво вкарани в цялото, че направо да ти спре дъха Heart Eyes.

# 64
  • I want it all and I want it now.
Гласувах за Мари   bouquet

# 65
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за Мари

# 66
 newsm18 Мари  newsm18

# 67
  • Milano
И аз, МарИ.

# 68
Обичам хората , които се занимават с изкуство .
Мога само да съжалявам , че освен стиховете на Мари
другите са ми непознати

# 69
  • у дома
Мари  Peace

# 70

Мари   bouquet

# 71
Гласувах за Роис, защото съм запозната с творчеството и, което за съжаление не е толкова на показ във форума. Пише страхотни приказчици и стихотворения. Освен това е толкова готин човек и аз много я харесвам, и уважавам, тъй че не мога да не бъда малко субективна. Ако имах още един глас бих го дала за Мари, която е признат творец. Но и дадох миналата година. Тази ще извинява. Много я харесвам, но няма как.

# 72
Гласувах за Ангелина заради снимките й. Толкова много места е посетила, че няма как да не е богат/хубав човек.

Мари спечели миналата година, дано сега някой друг да грабне приза. И аз я харесвам Мари много, но така с предварително ясен победител не е интересно.

# 73
За Мари  Peace!

# 74
  • Пловдив
И аз гласувах за Мари, за съжаление не съм запозната много с творчеството на останалите потребителки.

Общи условия

Активация на акаунт