Гласуване за форумна банда на 2013-та

• 11 097
  • 235
  •   1
Отговори
# 45
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Започвам агитация с цяло форумно тяло Mr. Green
 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 46
  • на североизток от Рая
 В една от тия "банди" бях попаднала. Хм.  Thinking

И като цяло не са ми актуални, затова няма да гласувам, но не пречи да надниквам.

Накрая може и да уважа някоя "банда", зависи.

# 47
Аватарки - супер позитивни Simple Smile

# 48
  • Карлово
Започвам агитация с цяло форумно тяло Mr. Green
 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Поддавам се.
И аватарките стават, ама "Гледах......"са ми по на сърце. Peace.

# 49
  • в морето до колене
Оооо, аз си я номинирах тази "банда" и си гласувам за нея!
Все пак някога точно в тази тема съм писала първия си пост във форума. Че и втория  Simple Smile
И оттогава все натам ме влече. Blush

# 50
  • София
За картичките  Heart Eyes

# 51
  • Ямбол
Мазни или сухи, някак никому непознати.
Аватари, че и игри, много бебешки звучат.
Ужаси, мистерии и трилъри съм надзъртала, но скоро не, че нещо бяха зациклили и сякаш не ми помогнаха с нищо.
Гледах, хареса ми, ...  преравям в редките моменти, когато реша да гледам филм - 3-4 пъти в годината. За тях мога да кажа, че са изключително полезни и точни.
Посткросинг - имам регистрация и пращам и получавам картички, но ме загубиха още като се отделиха в хоби и с решението да правят група във Фейсбук.

Моята банда я няма тук, за съжаление Литературния не разбраха или не е имало кой да им каже.
Ще помисля и може да подкрепя най-полезните за мен.

# 52
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Малко не достигна на литературния клуб, имаше гласове и за тях. Догодина се организирайте под строй и ще имате моя глас, обичам да надничам при вас.

# 53
  • Belgium
Моят глас е за Гледах! Хареса ми!  Laughing

# 54
  • Бургас
Няма ги моите Домакини,затова ще гласувам за Аватарките.Едно време писах при тях и винаги са ми помагали при оформяне и смяна на аватара.Готини момичета са! Hug

# 55
  • Сопот, Пловдив
Ама едва ли не се сърдите на аватарките и КиТ, че видиш ли се организирали и се номинирали, че  и гласували... Че организирайте се и вие, кой ви спря?  newsm78 А ако ви се струва много инфантилано подобна групова дейност по форуми, какво чак толкова ви пука, кой ще спечели, че да коментирате тук със злоба коя група какви били...  ooooh! Тъй де, вече не съм Мечо Пух на форума, мога да съм и не чак толкова мила.  Joy И между дургото нито съм агитирала, нито някой ме е агитирал, отвъртре си ни идва да се подкрепяме,

# 56
Картички от цял свят

# 57
  • София
Видях ги как се организират. Ходях по подфорумите с молба да се гласува за тях. hahaha Лошо няма де, на война като на война.

# 58
  • Сопот, Пловдив
Видях ги как се организират. Ходях по подфорумите с молба да се гласува за тях. hahaha Лошо няма де, на война като на война.

Еми аз не съм ходила. Който е ходил да се чувства виновен.  Laughing

# 59
  • София

Еми аз не съм ходила. Който е ходил да се чувства виновен.  Laughing
Да де, за теб не говоря. Ама романтичния подфорум е сила. Mr. Green Тази година аватарки, догодина Туба Башибозук. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт