Мързеливи красавици - 29

• 46 738
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Сенсибиото, да, маркирали са ми я правилно. Проверих Simple Smile Оказа се че ружчето било 5 и нещо, а не 6 и нещо- на далавера съм  Mr. Green
Ама нали съм шматка- имахме някакви подаръчни ваучери за НГ, и уж с тях да пазарувам- чак като платих се сетих, че отидох тях да изхарча  ooooh! .

# 691
Наздраве и от мен!

не съм писала отдавна, но нямах време. Доста работа имах, но вече съм отпуска.
Разкрасяването ми е почистване на лице+ вежди и мустак.В понеделник връхчета на коса и освежаване на прическата+ боя.
Връщам се да чета, че доста сте изписали.

Момичета кажете нещо за блясък на косата. Сега използвам Митик ойл, но преди пресата, а ми се иска нещо за на края.

# 692
Лоши такива  Hug дойдох с виното и избягахте  Mr. Green . Чувствам се пренебрената  Crazy
Разкрасително мисля да поспя... но ви държа под око

# 693
  • при моите деца .....
Добро утро, Прекрасни!

Днес отново съм на работа, а вечерта със сестра ми ще гостуваме при родителите....
Започват се приятните срещи по празниците!
На всички пожелавам приятна, топла и незабравима неделя!
Неповторими и уютни празници!

# 694
Добро утро!!!
Мими,честита количка.Желя ви да се пазите взаимно и да обиколките приказни места двечките Heart

Разкрасително снощи бях на банкет CrazyБеше мнооооого хубаво.Смях,подаръци и мноооого танци.Искам пак Mr. Green
Днес разкрасително съм с мускулна треска,в МЦ и ще събирам багажи,че Сандански ме зове Party

Не съм чела много назад,но днес мисля да се поправя.

Хубав ден Hug

# 695
Здравейте красавици  Hug
Не се разписвам, че нащо не съм в особено настроение покрай празниците. Честно казано не са ми любими, но заради децата поне трябва да се радвам Wink Наградих се с една много симпатична зелена блузо-риза от НМ, и доста неща на Нукс. Поохарчих се, но съм доволна  Blush
Скрит текст:

Поли, аз също някои масла на Икаров не харесвам, но от други съм доволна, ако откриеш добри, които дават ефект пиши  Wink
Мими, честита ти колица със здраве и много положителни емоции да си я караш  Peace
На работа съм и ви оставям, но ще намина пак  Laughing

# 696
  • варна
Добро утро прекрасни Hug
minana , страхотни покупки - със здраве да си ги ползваш Hug
Ади, хубаво нещо са банкетите Heart Eyes А и да не прочетеш назад - не си изпуснала нищо - само няколко пиянски вечери Joy
Боби  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 697
  • в Кошера
Добро утро!

Пак сте пили снощи.  Naughty Mr. Green

Аз успях да си заскрежа ноктите с белия пясък на ГР (снимката е от блога на Адри) и мноооого ми харесва.  Heart Eyes
Мисля на Коледа да сменя традиционното червено с него. Толкова нежно стои...
Единственият му недостатък е, че трябват поне 3 пласта, много е трансперантна основата.

Малко по-късно ще пощъкаме с Кифличка, искам да потърся из квартала този Топикрем с 3Д ефекта, че до Лъш не ми се ходи (а там съм харесала едно лъскавко блокче), избягвам моловете в тази навалица сега, ставам разногледа.  Crazy

Я изкажете мнения - на НГ ще съм в черно и така нашумелия цвят пудра (по-розовеещ нюд  Crazy).
Чудя се какъв да ми е маникюра.  newsm78 Не искам френски, или поне да е с черна лента. Не искам и нюд, червено, бордо... то май не останаха опции.  Laughing

# 698
моловете в тази навалица сега, ставам разногледа.  Crazy
Чудя се какъв да ми е маникюра.  newsm78 Не искам френски, или поне да е с черна лента. Не искам и нюд, червено, бордо... то май не останаха опции.  Laughing
Преди известно време видях френски с тънка червена лентичка(на къси ноктета, вместо бяло), и малко брокат- супер стилно стоеше! Влюбих се! Но на по- дълги нокти... може само на върха, знам ли...

# 699
  • в Кошера
Мерси за включването, Меп!   bouquet
Аз мразя дълги нокти - освен, че ми е грозно, ми навява мисли за нечистоплътност у притежателката им.  Stop

# 700
Мерси за включването, Меп!   bouquet
Аз мразя дълги нокти - освен, че ми е грозно, ми навява мисли за нечистоплътност у притежателката им.  Stop
И аз не обичам- най-вече на себе си- но не знаех ти с какви си  Grinning. Иначе на друг човек, ако са поддържани, ми харесва.

# 701
  • Somewhere in the World
Добро утро,красавици:)
Мими,честита кола - леко,безаварийно и на мноого хубави места да отидеш с нея!

Е,вече и аз мога да се отчета - най-сетне :Вчера пълна програма в козметичния салон,маникюр,педикюр......смених прическата - малко етажирах и скъсих косата,пък да видим !
На последък ми е мъчно за френски маникюр и педикюр,та сега съм с такъв,но с тъмно червена тъничка линия-добре се получи:) Лелее,от кога мечтаех да имам време и за това!
В понеделник съм на Коледно парти,но нещо не съм ентуазирана - не мога да си харесам рокля,та ще съм със стара ,черна,семпла........
Мамита,казаха че трябвало да посрещнем Новата година с нещо синьо по нас - ха сега де?
Отивам да правя палачинки на моето злато - по-късно ще Ви чета ,че имам нужда от балсам за тяло,а все взимам на Дав,въпреки че не съм очарована,но ....... друго си е да се посъветвам с Вас:)
Офф.....стана голямо......хайде чао от мен и многооо да се усмихвате:))

# 702
Добро утро,красавици:)

На последък ми е мъчно за френски маникюр и педикюр,та сега съм с такъв,но с тъмно червена тъничка линия-добре се получи:) Лелее,от кога мечтаех да имам време и за това!

Ей точно за това говорех!  Mr. Green

# 703
  • Варна
Добър ден и от мен  Heart Eyes

Изкъпах се и заседнах с кафето да ви чета ,изпуснала съм виното снощи язък  Party
След малко ще си оправям косата,дано утре имам време да си направя един ши-лак .
Трябва и до мола да отскочим ама в тая лудница не ми се ходи ,може да изчакам 26-ти да започнат намаленията.
Банкета мина много хубаво ,бяхме от народните танци,напредналата група ми напълниха душата !
Пиша разбъркано ама каквото се сетя ,много си ви обичам да си знаетеее  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 704
Здравейте, прекрасни  Hug
Радвам се, ме изкарвате хубаво по купони! От както съм във фирмата тази година за първи път няма коледно парти... че и бонустите пропуснаха  Whistling поне заплатата си взех!
Тайра и аз развих някаква непоносимост към дългия маникюр! Аз пиля моите през два дена и ги поддържам максимално къси, да не говорим, че не съм слагала лак поне от две седмици  Embarassed
А навсякъде по магазините е лудница  #Crazy Хич не обичам така!
Минана, много ми харесва охарчването ти  Flutter
Поли, аз също не съм впечатлена ит Икаров  Crossing Arms Ти я мини на отчет, че с тези 15 литра вино почваш да ме притесняваш  Mr. Green
Миа, мноУ готЯн цвят си докарала  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт