Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 23

• 43 022
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Ужким за по-леко раждане, но аз на своя глава не бих я пила. Чела съм, че може да затрудни получаването на разкритие, дали случайно или не в нашата отчетна имаше една мама, която я пиеше и роди страшно трудно, накрая след много дълги и неефективни контракции я срязаха. По-добре се посъветвайте с хомеопат преди да пиете такива неща.

# 406
В хомеопатията не се приемат профилактично лекарства. Рискувате да ви случи това, което е описала Месечинка виторога.

# 407
В хомеопатията не се приемат профилактично лекарства. Рискувате да ви случи това, което е описала Месечинка виторога.

И аз сега като се поразчетох стигнах до това мнение  Naughty просто ще ми е първо раждане и малко съм се ошашкала, но ще се справим  #Crazy Simple Smile няма как

# 408
  • София
вчера, докато търсех нещо друго, попаднах на инфо за арниката, ето тук, темата е за шуслеровите соли, но по средата на страницата има питане за арниката и става дискусия:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542615.60

# 409
Оооо,ще се гръмна!!!Сега пък имам Е.коли в микробиологията и ще пия Зинат.Препоръчайте ми пробиотик някакъв за бременни  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 410
  • гр.София
Не че нещо,ама според мен съвсем случайно тази жена е родила трудно и това няма нищо общо с Арниката!И не съм казала,че ще я приемам профилактично,а с ясна цел по-лесно раждане и по-бързо възстановяване след това .Специално за арника,не съм прочела нито един отрицателен коментар,или да навреди на някого.Помолих за мнение мамите,които са я пили,всеки преценява сам за себе си  Peace

# 411
Оооо,ще се гръмна!!!Сега пък имам Е.коли в микробиологията и ще пия Зинат.Препоръчайте ми пробиотик някакъв за бременни  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Биогая, дават я на бебета.

# 412
  • Варна
Мария,
прави каквото искаш, аз си казах мнението, тази тема е затова Wink А колкото до това дали случилото се е случайно или не - поразрови малко повече и ще видиш, че не всичко с арниката е цветя и рози и този неин отрицателен ефект не съм си го измислила аз, има доста случаи такива. По твоята логика и тези, които са я пили и са родили лесно нямат никакво основание да смятат, че арниката е помогнала Laughing Аз не съм я пила и родих за 3 часа - първо раждане. Е? Какво доказва това - нищо. Има достатъчно информация в нета, за който наистина се интересува, и относно арниката, и относно пиенето на хомеопатия на общо основание.

# 413
Не че нещо,ама според мен съвсем случайно тази жена е родила трудно и това няма нищо общо с Арниката!И не съм казала,че ще я приемам профилактично,а с ясна цел по-лесно раждане и по-бързо възстановяване след това .Специално за арника,не съм прочела нито един отрицателен коментар,или да навреди на някого.Помолих за мнение мамите,които са я пили,всеки преценява сам за себе си  Peace
Ама защо не казваш предварително, че искаш да получиш само отговори, които те устройват?
Пий я, разбира се, ще ти помогне да родиш по-лесно.

# 414
Биогая, дават я на бебета.

Ооо,благодаря!

А по повод хомеопатията,момичета,не си самоназнaчавайте така безотговорно нищо.И при билките има доза и показания!Разликата между лекарството и отровата е дозата.  bouquet

# 415
  • гр.София
Никъде не съм писала,че искам само мнения,които ме устройват,а мнения от жени,които са я пили ,и след като съм го пояснила,съм преценила,че точно тяхното мнение ще взема в предвид.Нищо лично.Колкото до отрицателни мнения,наистина не открих и за това си позволих да пиша,че може би е случайност трудното раждане. Аз не съм агитирала никой,за себе си съм взела решение да я пия,достатъчно мами ми писаха на лични със схемата  Wink

# 416
Дано не ти е навик да взимаш лекарства на базата на мнения на хората, които са ги пили.

# 417
  • гр.София
Не каквито и да е лекарства,а специално арника,и не само на базата на мнения на хора,които са я пили,но и на база мнението на д-р Атанас Михайлов  Peace

# 418
Момичета, на някоя от вас случвало ли й се е да я заболи много корема и да почне да я втриса, да й е студено, въпреки, че няма температура, не се поти и е топло в стаята?

# 419
Препоръчайте ми пробиотик някакъв за бременни

Добави кефир към дневния си хранителен режим. Ако не можеш да намериш напитката в магазинната мрежа, купи си кефирена гъба и сама си прави кефира, с прясно мляко по твой избор.

Общи условия

Активация на акаунт