Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 23

• 43 021
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
А кефирна гъба откъде?По био има магазините дали се намира?

# 421
Не вярвам на разни "рецепти" за по-бързо и лесно раждане. Арника не бих пила, макар че съм чела добри мнения. Другото, което бях чела с предната бременност беше, че семенната течност предизвиквала контракции и в последните дни преди термин може да предизвика раждане. Ами ние си бяхме редовни. Резултата- преносих с 5 дни, водите ми почнаха да изтичат, започнаха контракции, но нямах разкритие. На следвашия ден след предизвикване с хапче и система родих, т.е. родих след 24 часа. Така че вече на нищо не вярвам Grinning

# 422
Момичета, на някоя от вас случвало ли й се е да я заболи много корема и да почне да я втриса, да й е студено, въпреки, че няма температура, не се поти и е топло в стаята?

Да.Но не ме еболял корем. Просто ме втисваше без причина.
 Случи ми се няколко пъти преди около месец - два. Бях в края на 3 до към средата на 4 месец. От тогава не ми се случвало, така че така и не се посъветвах с лекар.

# 423
Здравейте, влизам само да съобщя, че  на 25 ноември в 18,05 ч. се роди със спешно секцио Кристина, 3200 гр, 50 см. Тя е добре, аз се възстановявам.

# 424
kadrova4kata честито детенце, да ти е живо и здраво. На теб бързо възстановяване Hug
А защо спешно секцио Rolling Eyes?

# 425
  • София
Не че нещо,ама според мен съвсем случайно тази жена е родила трудно и това няма нищо общо с Арниката!И не съм казала,че ще я приемам профилактично,а с ясна цел по-лесно раждане и по-бързо възстановяване след това .Специално за арника,не съм прочела нито един отрицателен коментар,или да навреди на някого.Помолих за мнение мамите,които са я пили,всеки преценява сам за себе си  Peace
попитай в темата за хомеопатия.Там ще ти разяснят подборно защо НЕ трябва да пиеш Арника и каквото и да било ХЛ на своя глава.Всяко лекарство е показано за определен тип хора. Мненията, които си чела не знаеш дали са базирани на професионален преглед и определяне на лекарството или са били отново " на своя глава".Просто приятелски съвет:) Пък решението и последствията са си твои.
Давам веднага пример с мене- имах херпес, в 5тия месец съм, на своя глава пих 2-3 дена лекарство прочетено именно в нета и препоръчано и от Д-р Михайлов /нищо против и лошо нямам срещу него де/. Не ми помогна. Задълбочи нещата. Слава богу, че попаднах на точният човек след това и ми назначи правилното лекарство. На другият ден още херпеса беше завяхнал.
Каквото и да решиш ти желая леко раждане. Аз мисля, че то зависи от нашите мисли Mr. Green т.е всичко е в главата ни.....

# 426
  • в огледалото на живота
къдравочке,честита дъщеричка   bouquet
Бързо възстановяване на теб  Hug

# 427
А кефирна гъба откъде?По био има магазините дали се намира?
Питай в кефирената тема. Много често потребителките, пишещи там подаряват зрънца от гъбата.

Кадровачке, честито отроче! Важното е, че с щерчицата сте добре. Бъдете щастливи!

# 428
kadrova4kata честито детенце, да ти е живо и здраво. На теб бързо възстановяване Hug
А защо спешно секцио Rolling Eyes?
Благодаря за пожеланията, момичета  Hug.
Секициото беше спешно, защото малката ни изненада, влязох в болницата предния ден за изследвания и както си вървах по коридора и почнаха да ми изтичат водите, преди това имах разрешение да ям и пия вода, което беше проблем вече, дойдоха докторите и за минути решиха, че почваме, понеже съм с астма и трябваше по-голяма подготовка, но нямаше време и по време на операцията се събудих и получих гърч, но после са ме спасили и приспали наново, имам някои спомени от това, после вече всичко беше наред, вече сме вкъщи и се гледаме.

# 429
Уф, имала си негативни емоции  Rolling Eyes, важното е че сега всичко е наред Hug Гледайте се с малката кукла  Simple Smile

# 430
Днес бях на фетална морфология, всичко беше наред, освен уголемена стомашна сянка , ило уголемено стомахче на бебето Sad На някой случвало ли му се е? Доктора каза следящият ме лекар да ме наблюдава. Малко се притесних... В нета не намерих никаква информация.

# 431
Момичета, първото си дете родих секцио през 2007, сега няколко пъти силно ме преряраза разреза (извинете за повторението), а от около седмица чуствам изключително неприятна тежест и все още поносима болка пак там. Споделих на АГ, каза, че не е добре това и другата седмица ще види как е шийката. Търсих споделени мнения, но не открих.

# 432
Вероятно имаш сраствания от първата операция. Плацентата къде е?

# 433
А де, това не го е коментирал до сега, а и не съм питала.

# 434
Здравейте момичета,

Искам да ви питам,вие до кога пиехе фолиевата киселина.
Аз в момента съм в 19 г.с. ,моя доктор ми каза до 5 месец  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт