Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 23

• 41 141
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив/София
Ако много му се прияде на някой непаст. сирене/луканка, не е ли вариант да се замрази за няколко часа и после да изчакаш да се отмрази и да си хапнеш? Доколкото знам бактерията (ако я има) умира при замразяване.

# 676
  • Варна
Тук пише, че листерията е устойчива на студ, не знам колко е вярно...
http://www.pharmacy-bg.com/zdrave2/kakvo-tryabva-da-znaete-za-ba … riyata-listeriya/

# 677
просто слагаш на филийка и запичаш....

# 678
Най-добре да изчакам, то не остана много Simple Smile Щом по време на кърмене не е опасно... Но пък едва ли точно синьото сирене ще се хареса на бебето Grinning

# 679
  • гр.София
Момичета,моя багаж за болницата и този за бебо е напълно готов.Тресът ме нервите,защото в петък на прегледа ми се засякоха контракции(които имам отдавна),ама явно са станали по-чести за да се засекат.Сега този петък пак съм на тонове,ама имам изрично предупреждение да не се разхождам,ако искам да дочакаме новата година  Rolling Eyes
За болницата,нали трябва да си носим стекче с малки бутилки минерална вода,та кога трябва да вземем водата-с нас при постъпването,или ММ да ми я донесе на първото свиждане  newsm78

# 680
Със секцио ли ще раждаш? Водата се пие след операцията.

# 681
  • гр.София
Дааа секцио,значи да я взема с багажа така ли???Кой ще ми я мести из залите?

# 682
След операцията да ти я донесе придружителят и да я даде на някоя от санитарките, няма как да я мъкнеш със себе си.

# 683
  • гр.София
Ахамм,ясно.Благодаря ти   bouquet

# 684
За нищо, и не се притеснявай, не е толкова страшно и минава много бързо.

# 685
  • гр.София
Чул те Господ Алексче!Весели и светли празници  Close-mas:  lovekiss

# 686
Добро утро, мами   bouquet
Не знам как точно да обясня това, което ще питам и ще започна от далеко. Последния път, когато ходих на консултация докторката ми изписа Fluomizin заради бяло течение - 6 дни и каза към края да отида да занеса урина, защото в предните изследвания на урината съм имала бактерии. Обясни ми и за някакъв вагинален секрет...но това го обясни докато за пръв път ми казваше, че ще си имаме момиченце. Аз естествено развълнувана толкова я и разбрах...само че към края на тези 6 дни трябва да занеса урина. Е така и направих, но когато отидох за коментар на резултатите се оказа, че не е трябвало урина така в контейнер, а този вагинален секрет. Обясни ми как да го взема, но аз отново нищо не разбрах. Обясни ми нещо от рода на вземаш тампона пикваш леко поставяш го и.....не знам и аз това ли е трябвало да разбера. Та молбата ми е ако някой може да ми обясни какво трябва да си купя от аптеката и как да извърша самата процедура. Благодаря предварително. Хубав ден!   bouquet

# 687
  • София
Аз не съм си взимала сама вагинален секрет, но принципно се взима с един тампон, много приличащ на дълга клечка за уши. Това с пишкането не зная защо ти е, досега като са ми взимали секрет никога не са ме карали да пишкам...

# 688
Обади се на лекарката ти и питай отново какво точно иска. Ако си вземеш сама вагинален секрет, кой знае какви бактерии ще забършеш от околната област.

# 689
На мен само лекарката ми е взимала вагинален секрет и не трябва да се "пиква", може би ти нещо не си разбрала. С една дълга клечка взима секрет от влагалището. Не мога да си обясня защо те кара да го правиш сама newsm78

Общи условия

Активация на акаунт