Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 23

• 43 005
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
Не се притеснявай и вярвай ,че всичко ще е наред.Винаги имаш варианта да избереш секцио,ако нормалното раждане те плаши толкова много.
Още е раничко да се вкарваш в такива филми,все пак раждането е най-естественото нещо на света.

# 466

все пак раждането е най-естественото нещо на света.
Оптимистка. Grinning

# 467
Винаги ! Grinning Peace
А и честно казно не смятам ,че трябва да се изпада в такива драми,мисля ,че наслаждаването на всеки миг от този период е безценен и трябва да му се насладим Simple Smile

# 468
К'ви драми сега, жената се интересува дали може да избегне разкъсвания при раждането, това е похвално. А иначе си се наслаждавайте, едното няма нищо общо с другото.

# 469
Винаги ! Grinning Peace
А и честно казно не смятам ,че трябва да се изпада в такива драми,мисля ,че наслаждаването на всеки миг от този период е безценен и трябва да му се насладим Simple Smile
Да, бе, ама твърде често раждането не е като по филмите.

# 470
  • София
Чак наслаждаване - не бих казала, но хората са прави, че бързо се забравя. Но определено най-магичният момент е, когато ти дадат бебето за първи път - осъзнаваш, че вече нищо не е като преди и вселената ти има ново слънце  Grinning
Иначе за избягване на разкъсванията на мен ми предписаха ЦиКатридина в девети месец, можеш да попиташ АГ-то си дали да си вземеш. Поради определени причини мен ме срязаха, но док каза, че съм могла да избегна и разкъсвания, и епизиотомията, така че явно има ефект от овулите.

# 471
Какво е това ...раждането да е най прекрасното изживяване..Не само , че не смятам , че това може да се случи , а и мисля , че е доста болезнено и стресиращо.

# 472
За някои е най-прекрасното изживяване, за други е най-ужасното, какво странно има в това...

# 473
Какво е това ...раждането да е най прекрасното изживяване..Не само , че не смятам , че това може да се случи , а и мисля , че е доста болезнено и стресиращо.

това е твоето виждане и усещане  Peace.....някои майки  раждат бързо, лесно и почти без болка защо да не е прекрасно за тях Simple Smile

# 474

Благодарим за успокоението ...  Grinning

# 475
  • Варна

това е твоето виждане и усещане  Peace.....някои майки  раждат бързо, лесно и почти без болка защо да не е прекрасно за тях Simple Smile

За мен раждането е и двете.  Grinning

# 476
Ами да тя и за мен истината е по средата  Laughing, но наистина има жени които раждат с лекота.
Приятелка ражда 7 часа и каза, че през цялото време е усещала болки като при месечен цикъл, детето беше дребничко или тя пък еластична, но беше с 1 вътрешен шев ами от какво да се оплаче...и за нея раждането е супер Simple Smile

# 477
  • София
Ами, четох някои теми с цел да избера болница и евентуално екип, но се начетох на ужаси. От една страна е добре да съм подготвена, но от друга - направо се хвърлих в музиката.
Благодаря ви за подкрепата  Hug опитвам се да съм позитивна,
Цикатридина си го записвам и ще питам доктора по-натам, благодаря, absolutpartystar

# 478
  • Варна
Ами да тя и за мен истината е по средата  Laughing, но наистина има жени които раждат с лекота.
Приятелка ражда 7 часа и каза, че през цялото време е усещала болки като при месечен цикъл, детето беше дребничко или тя пък еластична, но беше с 1 вътрешен шев ами от какво да се оплаче...и за нея раждането е супер Simple Smile

Дори да е кофти изживяване, в момента когато приключи, чувството е несравнимо с никое друго.

# 479

Дори да е кофти изживяване, в момента когато приключи, чувството е несравнимо с никое друго.

абсолютно  newsm10 няма друго такова чувство - щастие, облекчение, еуфория...чак нямам думи да го опиша  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт