Януарската дружина първи бебчета в темата си има - Тема 14

• 27 457
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
Мочичетатата купили сгъваеми кошари, какъв матрак взехте?
Сгъваем  Peace Кошарата не сме я купили още де, но понеже ще бъде сгъваема, с идеята при пътуване също да се ползва и матрака ми е сгъваем.

Фейсче
, това не съм го забелязала, извинявай че те подведох.  Peace
Незнам какви са цените на дребно, но на Илиянци има едно магазинче, което продава такива спални к-кти..Материята е хасе и като нови са малко твърди, но след 2-3 изпирания става много мек плата  Peace

# 271
Ние имаме дървена, но взехме и сгъваема с матрак сгъваем. Обаче хич не е добра идея да се спи постоянно на подвижните матраци, според мен, по тънки са, не са оръопедични, все едно походно легло да използваш вместо спалня за постоянно .......на мен не би ми било удобно едва ли и на детето...

Днес бях на тонове, супер са  Wink

# 272
За кошарата май ще взема нормален с кокос матрак, било по-добре да е леко твърд ..

# 273
Мами, които утре ще ходят на лекцията - аз няма да мога да дойда. Sad Детето ми се обрина и трябва да си я оставя и утре. Най-вероятно е от АБ, но за всеки случай трябва да я следя. Вече нямам грам сили, но това е положението.  Weary Иначе имам и две много хубави новини - след почти два месеца кашляне, пристъп и т.н. вече нямам грам хрипове. Нямам и бактерии в урината.  newsm44

Имам един въпрос. Има ли начин да разбера дали имам разкритие? Очевидно не говоря да се бъркам сама Simple Smile но усеща ли се по някакъв начин?? Може да ви се стори странен въпроса ми, но миналия път не съм имала контракции докато не тръгнах да раждам,
Скрит текст:
а понеже бебето беше лицево, така и не можах да направя разкритие, което беше и причината за секциото ми по сепшност.
Сега пък имам доста често контракции, вкл. от болезнените...

Катрин, и на мен ми направи странно впечатление първо това, че не е погледнала бебо и второ какво значи "израждащ акушер"? АкушерКА или акушер-гинеколог? Ако е обикновена акушерка, колкото и да ми е позната, за толкова сериозно нещо не бих се доверила изцяло на нея, а на доктор и то такъв, за какъвто съм проучила, че наистина е добър.

Нелина, матракът ни е Magniflex Bamboo.

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 19:58 от ♥Пандичка♥

# 274
в съседна тема попаднах на този калкулатор на контракции
http://www.bebeimama.com/tajmer-na-kontrakcii

Катрин аз също бих отишла да ме прегледат.

# 275
  • София
Ивичка, не си ме подвела, аз този сайт го знам, казах го за твоя информация. Като нищо не мога да правя, а само да лежа по цел ден, гледам в нета Simple Smile
Между другото и аз съм с контракции днес и то много чести. Увеличих си магнерича пак на 3х2. Бебето много шава, като лудо е, май се опитва да се обърне. Та може и от това да са.
Панди, жалко че утре няма да можеш да дойдеш, но е важно да оздравявате!
Вики и Деси, с вас какво се разбираме?

# 276
  • София
Каква голяма дружинка се очертава за утре. А аз няма да мога да се присъединя, мрън Sad

И ние ще сме със сгъваема кошара, но за матрака съм решила да не е сгъваем, а да е бамбука на магнифлекс. В краен случай модела на пиер карден.

# 277
  • София
Каква голяма дружинка се очертава за утре. А аз няма да мога да се присъединя, мрън Sad

И ние ще сме със сгъваема кошара, но за матрака съм решила да не е сгъваем, а да е бамбука на магнифлекс. В краен случай модела на пиер карден.
Айде не мрънкай - ти си на море  Mr. Green

# 278
Момичета, меренето на тонове по принцип е 20 мин.  и струва 18лв (поне в МД е така за дргите места не знам).
Но при близнаци явно се мерят отделно - първо едното, а после и другото и по принцип си отива към 40 мин. , но при мен имаше една НЕКАДЪРНА учаща се дето не разбра , че за второто няма хартия та стоях близо час на толкова твърдооо  Twisted Evil , че ми изтръпна всичко, после ми се зави свят въпреки, че бях на една страна, не по гръб. И после моя док., аауу едното бебе било много подвижно, не било хубаво така айде пак след седмица - да, ама не  #2gunfire

Май се замислям длаи не е по- добър вариант един доплер и ехограф за около 60лв, отколкото всяка седмица по 18лв за тази глупост (според мен)  Sick

До утре момичета!
  bouquet

# 279
тори и аз се насладих на меренето на тонове...при мен пък беше една пенсионерка, която ме мести на три уреда и : 1вия не бил читав, на 2рия се оказа, че съм в много малка бременност и е трудно да се хване бебето на едно място и на 3тия излезе, че всъщност в мен е грешката, защото ме заряза да държа аз един накрайник и то трябваше да се натиска и на мен ми се разтрепераха ръцете и го изпуснах бебето, смисъл мръдна нанякъде (той моя корем явно е безмерен, такова гонене падна) и така и аз отнесох за едно бебе към 40 минути, та какво да ти кажа, разбирам те Hug

# 280
  • софия

С Деси се разбрахме да ме чака към  9.20 на Гоце Делчев, с теб ако искаш към и 20-25 на твойта пресечка?

# 281
  • София

С Деси се разбрахме да ме чака към  9.20 на Гоце Делчев, с теб ако искаш към и 20-25 на твойта пресечка?
ОК, там съм. Ако има нещо ще се чуем. Peace

# 282
Тори, моята лекарка прави всеки месец ехограф с доплер на последен модел апаратура. Каза, че доплерът е с "давност" 2-3 седмици, което означава, че не замества напълно меренето на тонове.

# 283
  • Пловдив
Панди, поздрав за теб http://bg.nextdirect.com/en/x522874s2

# 284
Момичета, за утре и аз съм под въпрос, че нещо взе да ме втриса... Дано да се нормализират нещата и да успея да дойда Tired

Общи условия

Активация на акаунт