Януарската дружина първи бебчета в темата си има - Тема 14

• 27 448
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
какъвто и да е проблемът на Катрин, той изисква моментално действие и професионално отношение Rolling Eyes

Мами, я кажете вие какво смятате да ползвате за постилане в количките и за завиване на бебоците вътре.  Whistling

# 256
Аз на зимния кош имам матраче и доскоро немислех нищо да постилам отдолу, само калъфка ако повърне нещо, и немисля да купувам подложки за количка, а реших да слагам по някоя бархетна или тензухена пелена отдолу, а за отгоре ще си ползвам порт-бебето от изписването и като сложа покривалото и пусна сенника, няма и една педя да остава да влиза въздух Simple Smile

# 257
и ние сме с порт бебе, но се чудих отдолу какво да постилам. И нашата количка има "подложка" като матраче, та мисля, че поларена пелена върху него би ни свършила чудесна работа. Благодаря за отговора  Hug

# 258
И аз ще подлагам в количката с пелена.Продават се сетове с възглавничка и нещо като пелена от долу.
Аз имам въпрос за възглавниците- в леглото няма да се ползва, т.е. за спане, в количката също, всъщност изобщо ли да не се купува?

# 259
  • софия
babyface76  сега се регистритах в сайта и гледам разни дрешки , но гледам че са на пакети по 3 и 5. Ти цели пакети ли поръча?

# 260
  • София
Аз да ви кажа за този сайт, една мама ми писа на лични, не е от нашата тема, но ни чете. Това били цени на едро и като разберат, че не си търговец, нещата се оскъпявали, така че няма смисъл да се поръчва от там. Чакам да ми се обадят и да ми кажат какво е положението, но тази мама ми каза, че от 58 лева поръчка са й оскъпили нещата на 89 лева. Има един магазин, имат страничка във фейсбук - https://www.facebook.com/pages/Detski-magazin/222047261248765
Може би от тях ще поръчам, понеже имат подобни неща и вече продават на дребно. Още не са ми отговорили нито едните, нито другите.
ПС: току що ми звъннаха от Престиж. Нещата се оскъпяват с 40% при търговия на дребно, което пак не е толкова зле. Едни чаршафчета си бях харесала по 12 лева, стават 16,80, а по-малко от 17,40 не съм ги намирала по другите борси. Някои неща си заслужават, други не чак толкова, всеки да си прецени  Peace
Вики, където са по 3 и 5 не съм поръчвала. Има някои, които се продават на единични бройки. Аз чаршафчета исках основно, че това си нямам.

# 261
аа фейсче, еми то се очакваше да има оскъпяване за на дребно, нищо де, опитахме Simple Smile
Катрин, моля те, недей да чакаш една седмица и да приемаш някаква терапия на сляпо..вземи по-активни мерки.
мацки, за който не чете фб, да кажа и тук, утре и аз съм в кюпа за помпата Wink та ще се чакаме отвън по-раничко, голяма тайфа ще сме, чудя се къде ще ни съберат Mr. Green

# 262
За постилане в количката и аз първоначално мислех да си купя от тия сетове. Бертони имат хубави разцветки - летни и зимни, според сезона. Но зимните са с одеялце. Какво да ги правя толкова одеяла. Имам от каката няколко и 1 ново задължително за изписването....За това мисля да постеля 1 тънка пеленка, колко ако плювне да не е директно върху матрачето  Peace
Иначе от днешния тур пак всички се обзаведоха, само за мен нищо...Не можах дори из борсите да си намеря нощница с къс ръкав  Shocked #2gunfire Но се заканих на ММ живот и здраве като родя 1 шопинг тур само за мен. Последните пъти като ходя за стока лично за мен все няма нищо  Crossing Arms
Даже и бебка намаза днес. Измислих и к-кта за изписване - купих к-кт туника и ританки в бяло и розово, плюш, бяла шапчица. Остана само одеяло или портбебе от испанските да си харесам и е готово  Mr. Green
Фейсче, я виж и тук http://shop.polikids.bg/index.php?route=information/contact Тук склад и магазин са в едно, докато Престиж отделно си има магазин на дребно  Peace

# 263
  • софия
babyface76 аха  ясно. Аз пък днес се разходих до Илиянци, че мъжа ми имаше работа там и викам да разгледам магазинчета на бг производители, които си бях набелязала  от сайтовете им. Харесах си някои неща, като цени не мога да преценя, още не съм купувала, първо искам да поразгледам и други места.
хахаха nikitto тая помпа , да не стане бой за нея. Аз пък мисля да се възползвам от програмат на магазин "и за мама" и да ми подарят от там на Медела. Подсети ме за талоните за капела -ей сега ще си ги сложа в чантата да не забравя.( и аз да кажа за тези дето не четат ФБ, имам няколко талона за 1 час игра в капела , та ако някой е с детенце и иска да го пусне да играе да ми каже  Wink )

Еййй , сега видях, че днес линийката ми е минала в 8-ми месец Grinning  smile3521

P.S купих си една пижама и една нощница от тия с копчетата отстрани , ама пижамата нещо е голямка, на цветове е супер , ама модела стои странно

# 264
вики, честит 8 месец Simple Smile Каква е тази програма на "и за мама"? мхм, за медела знам, че им били много хубави помпите?

# 265
Кайлис, babyface76, Elg за срещата утре да ви кажа, че ще съм облечена с дънков гащеризон и зелено яке. Леле как звучи!Не сещам как да се опиша по друг начин(голяма, дебела).  smile3514Ще ви чакам на централният вход на мола.

# 266
Нелчо, чакай ни горе пред клуба направо, има си маси, няма смисъл да се седи отвън. Peace
аа вики, сега видях, яко е това  Simple Smile

# 267
  • София
Цитат
Фейсче, я виж и тук http://shop.polikids.bg/index.php?route=information/contact Тук склад и магазин са в едно, докато Престиж отделно си има магазин на дребно  Peace
Ивичка, а ти видя ли какво им пише на сайта? - Обръщаме Ви внимание, че в Polikids.bg се допускат регистрации само на лица и фирми с предмет на дейност "търговия с детски стоки".
Никой не иска да се излъже да ни продаде нещо на ниски цени, ей...да не се минат:)
Вики, на Илиенци Пластформ имат склад. Но не си струва да визмаш от там, в сайта им има всичко, докато на илиенци някои неща липсват. Честит 8 месец:) Аз пък от днес съм 30 седмица, другия четвъртък и аз съм в 8-мия:))))

# 268
  • софия
вики, честит 8 месец Simple Smile Каква е тази програма на "и за мама"? мхм, за медела знам, че им били много хубави помпите?
Мерсии Simple Smile
аз писах ама сигурно не си прочела. Имат някаква програма, ако си купиш няколко неща (дреха, сутиен , колан,нещо бебешко) и ти подаряват ръчната или 50% за електрическата. Та аз лятото си купих рокля и бях забравила за талона дето ми дадоха ( такъв дето ти попълват при всяка покупка) и миналата седмица минах да си купя сутиен и ме подсетиха .Мисля да си взема и колана и ако  взема и нещо за бебето ще имам и 4-те неща. Та помпа със сигурност ще вземам та едното поне ще ми излезе бонус..

babyface76 Нещо не мога да им преценя баш материите и т.н. в нета пък не всички ми харесват на живо. Сякаш предпочитам така да си ги избирам. Не че купих нещо де, още разглеждам ..

# 269
Мочичетатата купили сгъваеми кошари, какъв матрак взехте?

Общи условия

Активация на акаунт