Януарската дружина първи бебчета в темата си има - Тема 14

• 26 936
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
Прекрасна нова тема. Минавам само да се запиша имам проблеми после ще разказвам. Rolling Eyes baby_neutral

# 31
Запис и от мен!

Аз пък съм спокойна покрай раждането на Чема - знам, че всичко си ми е вече накупено /само разни неща от козметиките, които не са фатални ама хич/ и изпрано. Даже чантите почнах полека-лека да подготвям вече. До края на месеца смятам да съм готова и да изчаквам спокойна младежът да се появи.
А пък съм се разготвила /нали преди това ми се случваше само по веднъж на седмица заради работата/ - сега готвя през ден, не ми се е случвало през живота това. Освен обичайните манджички, вече се пробвах с мъфини с круши, а днес направих и сладкиш с грис, тиква и крем на Йоткер - много странна комбинация /не го снимам и споделям, защото го поизгорих и няма вид за снимка, но пък е мноого вкусен/
Цветно, и аз съм в отбора - появиха ми се стрии около зърната на гърдите, мнооого странно. На другите места може просто още да не съм ги засякла.

matevska, няма какво да го жалиш доктора - веднага му се обаждай!!! Те са за това - не само да лапат паричките ама ха!!!

# 32
# 33
Поздрави и от мен в новата тема! Hug Да сме живи и здрави и дано всички се радваме на здрави и силни дечица   Praynig

# 34
Цветно аз до 5-тия месец не бях качила и 0.5 кг, а на гърдите ми се появиха стрии и корема ми отстрани на паласките взе да се цепи, краката също без да съм качвала нищо, то тялото си се разширява и без кг явно.... и аз също съм изпаднала в ужас но... мазах се с олио, се с някакъв др крем но.... това си остава.... Sad
Да се оплача и аз снощи бях с много твърд корем(под пъпа отдолу) повече от 40 мин вечерта след 10ч, дори неможех да се съблека и да легна от болки, за секунди имах и бодежи в ляво и дясно. Като легнах ме заболя и кръста и аз взех да се чудя (ще раждам ли няма ли, като незнам какво е контракция) уж подготвителните неболят, ама май май си болят. И аз си мисля че както си е от месец и половина главично, (покрай радостта от пристигналата количка, махах слагах кошове и съм се преуморила) и май се е позавъртяло да не би да ми тежи и затова да ми е толкова неконфортно. Аз съм готова на 90% с покупките, но ме притеснява, че нз как да разбера когато започне раждането и т.н....

# 35
Абе ще си разбереш ти мноооого ясно кога започваш да раждаш.Това са само подготвителни и не са чак толкоз безболезнени,но са далеч от истинските контракции.

# 36
Запис....аз стягания имам от 4 месец...Но от днес с лека болчица....Седнала си ми е момата и това е...Днес ми се обадиха и от Центъра по диагнози пренатал,,Почват да ме следят там...Надявам се да не ми я изкарат рано рано,,,Ако всичко върви добре ще се видим с нея около Коледа..По рано от термина ми..

# 37
Записче са ви следя (hug)
Много ни е хубаво заглавието, дано в темичката само хубави неща да пишем!

Възкресителнице, то и на мен се оказа че антибиотик не е бил много необходим, ноооо ми отговориха "По добре да си то пила, отколкото не, а пък да е трябвало..." Да се побъркаш... Поне извиниха ли ти се?
А количката ти е супер, аз я гледах в Амазон на много добра цена и доста и се чудих...

Im so excited, Цветно, и аз като вас съм с 3 бодита всичко на всичко и един космонавт и то подарен... А да не говорим, чи аз бия рекорда, че и жилището ми не е на 100про сигурно. Само се моля бебо да стиска поне до Коледа, че иначе не ми се мисли...

За мамите Пловдивчанки, приятелката ми роди преди две седмици в Окръжна при д-р Бачуров, сподели че е безкрайно доволна от родилното и от цялостното отношение на персонала.

Утре ще пиша повече, че ММ ме вика за вечеря.... Hug Hug Hug

# 38
Аз съм накупила достатъчно дрешки ( запълнила съм цял скрин с 5 чекмеджета  Embarassed), към 15-ти ще ми пристигне и комплекта за изписване  Laughing
Сега на 24-25.11. ще купим кошарката, матрака, комплект ножички, аспираточе за носле, термометър, шишетата за бебчо, козметиката, спални комплектчета, прах за пране.
Аз трябва да си купя нощници за болницата, чехли, лигнин ..
За бебчо останаха чорапки, терлички, ваничка и памперси  Whistling

# 39
Здравейте Simple Smile
Благодаря на панди и на елг за усилията по хубавите теми  bouquet Мисля, че няма нужда да се променят дати за термини и пр., а само да се отбелязват ражданията, и всъщност, както и да го решите, ще е ок, т.к. поддържането на темата си коства усилия  bouquet
Моята щерка е болна, и аз вместо да съм на бач, съм в болничен. Дано се оправя бързо милата, че никак не е приятно да ти е болно детето. Докато якарах сутринта на док, взе да повръща в колата, и беше ужас, да карам ли, нея ли да гледам да не се задави..
За притесненията ви, че не сте накупили нещата, малко се учудвам, аз се тревожа, че бебка не е достатъчно голяма и развита, а нещата ще се купят за 1 час, тва да ми е. Иначе, и аз бая неща имам да купувам и избирам, в т.ч. и да проверявам кое от наличностите става за нещо и кое не. Но, както казах, това се решава лесно, другото ме притеснява.
Аз също имам някакви свивания, но не мисля, че са контракции, коремът ми не се втвърдява, за сметка на това са доста циклични. Може и някакви колики да са.
За лекциите, тая седмица няма да мога да се включа, към декеври застъпвам твърдо.
Днес и аз успях да се изпокарам с мама, даваше ми непоискани акъли, та тъй.

# 40
Ив, германец никога не се извинява!  Crossing Arms Но пък ако ти му се извиниш - бързо му минава.

Те живеят с презумцията за всеобщата тъпота. Разчитат на нея за да няма реакции. А в моя случай няма само защото щадя беба.

Ти кога ще имаш сигурност вече за жилището? Да почерпиш, ей...

# 41
Ето ме и мен в новата темичка. Елг и Панди много ви благодарим....страхотно заглавие ххх

Следя ви, но не пиша защото няма какво. Малката ме рита здраво, но си е седалищно. Ходя си на работа и ще си ходя до 10 януари Sad мрън.

Хубава седмица ви пожелавам мамчета и много гуш от мен. Ххх

# 42
Ей, ама пак страхотно заглавие си имаме. Хайде да ни е пълна само с хубавинки темичката.

# 43
  • София
Който си го има - има си го. Бравос за старанието   bouquet  Никога не са ми хрумвали хубави заглавия. Каквато съм консерва, бих написала просто нещо от рода "Добре дошли на първите ни януарски бебета"  Embarassed

Chema, как са дечицата? Ако правилно разбирам, ти си вече у дома, а те са още в София? Получаваш ли редовно сведения, свиждания? Ако имаш нужда от нещо, казвай, я колко майки сме тук, да помагаме?

# 44
За притесненията ви, че не сте накупили нещата, малко се учудвам, аз се тревожа, че бебка не е достатъчно голяма и развита, а нещата ще се купят за 1 час, тва да ми е.

Все едно моите мисли си написала. Аз за това вчера написах, че се моля да устиска минимум до 15-ти дек (средата на 9-ти м), защото много ме е страх беба да не се роди прекалено мъничка. Напоследък само това ми е в главата. Вярно, че и наличинието на неща, с които да посрещнеш бебето у дома ни правят по-спокойни, но и според мен другото е далеч по-важно.

Никито, ей, сега твоята щерка ли се разболя. Sad Да се оправя много бързо!  Hug А това с повръщането е ужасно просто, където и да ти се случи, но докато караш и няма човек до детето е наистина ужасно!

Сияна А, Матевска обадете се на следяшите ви и им разкажете какво ви се е случило (стягания, болки и т.н.) Тези неща не са за подценяване...

Ивичка, и аз да се присъединя със съвет да не правиш нагревки с ракия. Дано мине бързо!

Im so excited, хехе, хората се молят да нямат болки, киселини, да не пият магнезий и желязо, а ти се притесняваш, че тези неща те пропускат. Simple Smile Наслаждавай се на бременността и не мисли защо ти няма нищо.  Hug

His Princess нещо ми липсва напоследък.  Thinking

За намалението в Хиполенд абсолютно всичко ли ще бъде намалено?  newsm78 На мен ми остана нова ножичка за нокти, козметика, космонавт и комплект за изписване, чехли за болницата. И аз (май като Нури) реших, че ще купя нови дрешки и космонавт за изписването. Поне от родилния дом да излезе с нови дрехи, че после всичко ще е все харизано от каките.

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 07:58 от ♥Пандичка♥

Общи условия

Активация на акаунт