Януарската дружина първи бебчета в темата си има - Тема 14

• 27 342
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
Аз ще си раждам при доктора от Варна, той си ми води и консултациите и е на редовен щат в болницата  вече в Бургас/ вкл си живее вече тук с жена си и с детето/  Peace  иначе, е въпрос на риск и решение дали ще чакаш самолета да кацне  Mr. Green  за ин витро процедурите няма проблем, защото е таймирано всичко  Wink

Да, за процедурите или за консултациите при специалист е ясно, но с раждане не бих рискувала.

# 121
Ай, ай, ай!!! Колко бързо почнаха да излизат тия бебчета! Да са живи и здрави и да радват много мама и тати! Чакаме с нетърпение новини за бебоците!  Tada Само останалите мами на близнаци да не се ошашкат - всичко ще бъде наред с бебчовците ви!!! Сигурна съм! Чакаме ги на бял свят, когато решат те да си се появят и поводи за тревоги няма да има!!  newsm30

# 122
Ай, ай, ай!!! Колко бързо почнаха да излизат тия бебчета! Да са живи и здрави и да радват много мама и тати! Чакаме с нетърпение новини за бебоците!  Tada Само останалите мами на близнаци да не се ошашкат - всичко ще бъде наред с бебчовците ви!!! Сигурна съм! Чакаме ги на бял свят, когато решат те да си се появят и поводи за тревоги няма да има!!  newsm30

А? К'во изпуснах?  Mr. Green

# 123
Брейййй почнаха близначетата,  Mr. Green  Mr. Green  да са живи и здрави, много бързо да наваксват, мама да се възстановява бързо и да се гушкат скоро   bouquet  bouquet  bouquet Hug

Ох не мога да се сдържа, обаче днес като си попълвах заявлението за раждане, мъжът ми се подсмихваше, че аз съм претенциозна....обаче като ни дадоха заявлението, имаше и вариант да избереш раждане с 3ма лекари и една акушерка, ми че то няма толкова място в залата и кво ше ги правиш толкова  Joy Joy Joy hahaha  ....спа процедури....../ аз си избрах само фризьор, ама си се поблазних и за спато  hahaha hahaha/ ......спря ме погледа на мъжо  - smile3516Laughing

# 124
Котке, вади кошницата, валят бебета - при това по двойки! Изобилие, изобилие!
Много хубава новина, дано бързо ги изпишат от болницата и да радвам мама и татко!

# 125
Котке, вади кошницата, валят бебета - при това по двойки! Изобилие, изобилие!
Много хубава новина, дано бързо ги изпишат от болницата и да радвам мама и татко!

Ааааа, видях!!!!
Честити прекрасни Димана и Калоян! Бързо да се прибират у дома и да се гушкат с мама и тати   bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 126
Още едни близначета! Супер! Да са живи и здрави и много радост да носят на мама HOPE и татко HOPE!
Ох, развълнувах се много. sohappy

# 127
  • София
 Laughing още едни бебчета ! Да са живи и здрави и да носят много радост на мама и тати! smile3501

# 128
Честити бебета! Живи и здрави! За мама и тати само търпение Simple Smile бързо ще пораснат и ще се приберът в къщи   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 129
Хайде да са ни честити Димана и Калоян, да наваксат бързо и да се приберат пр мама и тати Heart Eyes

# 130
 baloni baloni
Голяма радост, ейййй!!!

Аз къде да се покрия не знам ... този пороен двоен дъжд, дали и нас ще повлече  Heart Eyes Heart Eyes

# 131
Тори, няма да се пУашиш, няма да се даваш  Hug

# 132
Честити бебчета! Да са живи и здрави и скоро да са си вкъщи!

# 133
  • София
 newsm59  bigdance2 newsm59  bigdance2 newsm59  bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2 Tada Tada Tada

# 134
Ехааа! Честити да са и бебетата на mama Норе и дано скоро да се гушат
вкъщи заедно! baloni baloni

Общи условия

Активация на акаунт