Проблеми с бъбреците, пикочните пътища и пикочен мехур - 25

• 190 690
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 90
  • shumen
Честита Нова Година.Да сте живи и здрави всички и да има по малко болни.
Ние сме добре засега.Аз си пусках контролни изследвания и вече всичко е чисто.Сега трябва да си обръщам повече внимание на мен,а покрай малкия нямам много време.

# 91
# 92
Ima li niakoj v temata s diagnoza insipiden diabet?

# 93
Здравейте, всички и Честита нова година! Simple Smile Нова съм във форума и какви ли не неща изчетох и започнах да се бъркам вече..на 23 години съм. Та моят случай е такъв, че имам белтък в урината, но седимента ми е чист, няма никакви други изменения. Ходих на ехограф, но и там нищо не показа. Попринцип отдавна си имам проблеми с гърба, нещо като дископатия, но пак не можаха да го уточнят.. та вече се чудя каква е тази работа с този "чист" белтък. Някой може ли да ме насочи поне, кой път да хвана.

# 94
  • Варна
Здравейте!  Бихте ли ми казали наличие на 2-3 еритроцита в обикн.урина какво значат? Всичко друго е отрицателно: белтък, билирубин, нитрити, кетони, глюкоза. Пуснах стерилна урина, но ще е готова във вторник. Иска ми се да прочета вашите мнения. Детето няма никакви оплаквания. Благодаря Ви!

# 95
  • София
Ние обикновено сме с 2-3 левкоцита в обикн. урина. Лекарите даже не го отразяват, като някакъв проблем.

# 96
  • Варна

Ние обикновено сме с 2-3 левкоцита в обикн. урина.....
До 5 левкоцити знам, че може. Аз пиша за еритроцити.   Hug

# 97
За еритроцити също до 5-7 са нормални.

# 98
Zdraveite , molq da me izvinite za latinicata.malkata imashe e.coli nad 10 na 5 ,alumin i mnogo bakterii v obiknovenata urina.sled le4enie s ab efekta e nulev.STava vwpros za deteto mi s edinatveniq babrek.Molq vi posavetvaite me kade moje da napravim mikcionna cistografiq i kolko struva.blagodarq.

# 99
darkmama, ние правихме в Токуда. Цената не знам, защото нашата беше по ЗК докато лежахме в болницата.

# 100
Здравей. Можете да направите МЦГ и в Пирогов, но по спомени там е след хоспитализация,и в Токуда и в детската педиатрия. Преди не се заплащаше освен контраста. Но аз имам все пак стара информация. Кой лекар следи детето?  Той ще те насочи кое как става. Знам че в Токуда една позната прави назначена от д-р Такова и тя си присъства и на самото изследване.

# 101
Mnogo blagodarq.tam e problema,4e v momenta nikoi ne q sledi i se 4udq ori koi i kade da zapisha chas.
Ako ne ni hospitalizirat me interesuvashe cenata.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 13:59 от darkmama

# 102
  • София
Здравейте!  bouquet
Въпросът ми е, къде точно болят бъбреци и изобщо болят ли? Болките са най-вече при навеждане, ставане, и са в областа на ханша, отстрани.. не знам как точно да обясня.
Бъбреците са по-нагоре май, но аз да попитам за всеки случай.

# 103
# 104
Здравейте на всички. Въпросът ми е малко като'' нероден Петко'', но има ли някой в групата с детенце с диагноза мултикистичен дисплазионен бъбрек( multicystic displastic kidney). Питам, тъй като в 20г.с. поставиха тази диагноза на левия бъбрек на нероденото ми бебе. Знам, че нищо не е окончателно преди бебето да се роди, но все пак, ако има някой с подобен проблем, моля да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт