Време ни е за промяна 155

• 16 048
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Ами..козирожка работа. В Сатурнова дупка навлизам.

# 46
Мани тая дупка. Ако не можеш да я прескочиш, заобиколия  Laughing

# 47
  • софия
Ами..козирожка работа. В Сатурнова дупка навлизам.
Същата работа  ooooh!

Пънчита се е сексила сигур  hahaha

# 48
Аз секса вече само за кеф го правя, не за бебеправене.
Беше ми писнало ММ да ми дава наставления как да застана на челна стойка и да пита лекарите като съм с обърната матка как трябвало да заставаме  ooooh!

# 49
  • гр. София
Бъти, моята матка също е обърната. И ний сме се сексили само вечер и то в позите, които харесваме, а не в които трябва. А па ей на, то взе по някаква хипер случайност, че стана. Въобще не съм и предполагала, че е възможно да забременея по естествин път.  ooooh!

# 50
  • софия
В какви пози трябва  newsm78

# 51
Добър ден.

Миеринко стискам всичко, това ще е твоят опит  Hug Hug Hug

В какви пози трябва  newsm78

залепваш джапанките на тавана, и като свърши секса ги обуваш  Whistling
после отиваш в клиниката и ти прасват едно инвитро и работата става  Crossing Arms

# 52
  • София
айде да се похваля и тук, че ми се обадиха от фонда и ми стана едно такова хубаво  Laughing

# 53
  • В сърцето на любимия човек
Толкоз ли ми личи  Blush
То си е хубаво денят ти да започне така  Whistling После как да не съм в добро настроение  Blush

Тите - честита ти облигация  Hug Да ти е много на късмет  Praynig  Praynig  Praynig

# 54
Бъти, моята матка също е обърната. И ний сме се сексили само вечер и то в позите, които харесваме, а не в които трябва. А па ей на, то взе по някаква хипер случайност, че стана. Въобще не съм и предполагала, че е възможно да забременея по естествин път.  ooooh!
Аз за теб съвсем сериозно го допусках, че може да се случи  Hug

Титке, честита заповед  Party

# 55
Айде Тите, ти си следващата късметлийка  Hug Hug Hug

Моя големия син почна да стиска устата и да не яде пюре. Кашата я маха като замаян, а пък на мен ми омръзна да са прая на маймуна всеки ден. На някой детето да е отказвало да яде, след като вече е захранено  newsm78

# 56
  • софия
Тите, честити кинти  Hug

# 57
  • В сърцето на любимия човек
Ей сега гледах снимки на една бузанка , дело на Персенска  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
На 4 1/2 месеца вече е 7кг, а е само на кърма  Shocked

Освен това забравих да отбележа, че повече няма да се правя на "четяща" - имаше вероятност още утре да съм на инсе, та Тимева ми каза, че ако много искам (предвид, че съм настинала), днес ще трябва да съм на изследване на хормони, после инжекция (предполагам, че става дума именно за Е2 и после Прегнил). Та от тук нататък ще слушам, без да се правя на много знаеща  Blush Не , че толкова и разбирам де  Blush

# 58
  • София
тите честитои това да ти е късмета Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 супер новина, браво на фонда Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 12:04 от meme2

# 59
Хайде на момичетата с предстартова и стратова треска едни стиснати палци, останалите в наличност черпя с кафе, а бременните вече с цикория/ newsm78 така ли се казваше, това дето може да се пие вместо кафе/, абе да ни е по мед и масло  Hug

Общи условия

Активация на акаунт