Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 113-тa тема

  • 164 258
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Мнения: 21
аз съм малко простичък и за това питам - какъв е коледният аромат  newsm78


Джинджифил, канела, кардамон, карамфил, звездовиден анасон, индийско орехче  Simple Smile

За да не е спам, си показвам печеното от вчера  Laughing Топеше се в устата!

# 616
  • Мнения: 7 779
Джинджифил, канела, кардамон, карамфил, звездовиден анасон, индийско орехче  Simple Smile

За да не е спам, си показвам печеното от вчера  Laughing Топеше се в устата!
точно това за мен е коледен аромат.  Joy

# 617
  • Sofia
  • Мнения: 4 820
ZorniZZa,

страхотно изглежда! Как постигна тази коричка?

# 618
  • Мнения: 6 105
Здравейте,
Все хубави неща виждам тук. Чак ме е срам да покажа моите аматьорски снимки.
От мен една торта Шоколадова наслада



И едни

[url=http://the-loves-green-kitchen.blogspot.com/2013/12/blog-post_7181.html]Гъбено зелеви сърми





Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 07:38 от Love`s Green Kitchen

# 619
  • Пловдив
  • Мнения: 614
Благодаря ви момичета за това че коментитахте моите гозби.
Тайнеее ,проба проба ...хареса ли ви??
Лове, прекрасни неща показваш мила! Hug
Зорница много ,много апетитно!  bouquet
От мен



Яхния със спанак, праз и свински ребра




ПИТКА РАЗКОШ






# 620
  • София
  • Мнения: 15 822
 Зиче, първата проба се изяде и се наложи втора проба да правя!Дъщерята е работила в китайски ресторант и каза,че по-вкусно от моето не била яла, въпреки,че китайците готвеха много хубаво.А аз от вчера се любувам на питката ти и ти завиждам за търпението!

# 621
  • Пловдив
  • Мнения: 614
Зиче, първата проба се изяде и се наложи втора проба да правя!Дъщерята е работила в китайски ресторант и каза,че по-вкусно от моето не била яла, въпреки,че китайците готвеха много хубаво.А аз от вчера се любувам на питката ти и ти завиждам за търпението!

Аз тези ребърца от отдавна ги правя и стават невероятни и дъщеря ти е правя ,че са по вкусни от китайските.
За питката и аз си я харесах ,уж набързо почнах  тя пък стана много красива. Peace

# 622
  • Мнения: 1 777
Тайна ребърцата изглеждат чудесно,може ли рецептата.

От мен картофена запеканка



и манджа с ориз.


# 623
  • София
  • Мнения: 15 822
    Pety, пека ги нарязани на фурна само с малко вода и сол.Към края мажа със соса и като се запекат добре, вадя и овалвам в сос.Соса правя в уок - две супени лъжици балсамов оцет, три супени лъжици сладко от праскови,2-3 супени лъжици кока-кола, една чаена лъжичка горчица, две супени лъжици соев сос, варя до сгъстяване.Вадя изпечените ребърца и овалвам в соса. Peace

# 624
  • Мнения: 21
Tari Tasartir, мариновах месото за една нощ в червено вино, мед и подправки. След това го пекох в гювеч 2 часа на 220 градуса (става въпрос за парче 1,200кг) Simple Smile

# 625
  • Мнения: 648
Тайне, по коя рецепта са карамелизираните  сладко-кисели ребърца/по китайски! newsm78

# 626
  • Мнения: 5 435
Тайне, по коя рецепта са карамелизираните  сладко-кисели ребърца/по китайски! newsm78


Два поста по нагоре, Тайна е написала рецептата! Peace
Ще ги опитам и аз тези ребърца.

Зорница, месото изглежда много вкусно. В гювеча колко вода се слага?

# 627
  • София
  • Мнения: 15 822
Тайне, по коя рецепта са карамелизираните  сладко-кисели ребърца/по китайски! newsm78

    Трябва ли да са по нечия рецепта?Не готвя по рецепти, така реших, така го направих.Всъщност да изпека ребърцата го видях от Лорейн, по 24 kitchen,но соса си го измислях, защото нямам толкова много сосове, каквито имат по чужбина.

# 628
  • Мнения: 648
Снощи когато ги разглеждах нямаше рецепта и сега по инерция попитах. Благодаря  bouquet

# 629
  • София
  • Мнения: 15 822
Снощи когато ги разглеждах нямаше рецепта и сега по инерция попитах. Благодаря  bouquet


     С това чудещо се човече ,извинявай, но си помислих  Embarassed,че се заяждаш или имаш претенции към рецептата  Joy! Викам си защо пита,като я написах малко по-напред.Сигурно иска да кажа,че от нея съм ги видяла.Но как да кажа,че съм, като не съм го видяла?Жак Пепен за глазури слага кайсиево сладко, но аз имах от праскови, а нямах кетчуп и реших да пробвам какво ще стане.То пък стана много вкусно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт