Концерти 2015!!!

• 120 059
  • 639
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
И Сопот..Wink

# 121
  • Варна
Имам 3 билета за концерта на Аеросмит, които с голямо съжаление трябва да продам. Ако някой се интересува неками ппише на лс.

# 122
  • София
На 9.05 в клуб Joy Station  пристига Bobby Kimball вокалист на ТОТО. Мисля да ходя да го чуя. Поръчах си и билети.

# 123
Някъде има ли tracklist за концерта на Аеросмит? Аз нещо не намирам.. Simple Smile

# 124
Имам 2 билета за Андреа Бочели. Поради преместването на концерта за 31 август на стадион Българска армия, няма да мога да отида. Който иска да пише на лични, от ниския ценови клас са.

# 125
здравейте,миналата година се носеха слухове,че ще дойде Justin Bieber,някой да знае или да е чул нещо отново.И ме интересува къде(в кои държави,градове) през годината ще има негови концерти,дали има някакъв сайт където може да пише за предстоящите му концерти?

# 126
Аййй какви коментари има в тикетпро относно концерта на Аеросмит...май не срещнах положителен  Rolling Eyes Верно няма места, а само сектор..не бях обърнала внимание на билетите, и сега се чудя дали да взимам синковеца, както смятах Thinking

# 127
Взимай го, не го мисли

# 128
Взимай го, не го мисли
Охооо-още миналата година закупих  Mr. Green

Ще пием ли по бира преди концерта?  cheers

# 129
  • София
Момичета, ако някой се интересува от един билет за Терен 2 на Aerosmith - цена 40 лева, нека ми пише на ЛС.

# 130
Вече си заплюх този билет за мен  Mr. Green

# 131
  • София
Хубаво да си изкарате довечера и после да разкажете и покажете  newsm10

# 132
  • София
Aerosmith, беше много яко.!!! Забиха в 21.30ч и приключи в 23.30 ч без грам почивка, без грам  и капка мин. вода , даже. Работят яко и на тези си години, рок динозаври са отвсякъде.  Simple Smile

# 133
  • София
Aerosmith, беше много яко.!!! Забиха в 21.30ч и приключи в 23.30 ч без грам почивка, без грам  и капка мин. вода , даже. Работят яко и на тези си години, рок динозаври са отвсякъде.  Simple Smile

Абсолютно!
Беше невероятно!!!

# 134
  • в рока
Страхотнооо беше.Професионалисти отвсякъде.

Това беше една от най-големите ми емоцииии

Колко ли хиляди имаше

Общи условия

Активация на акаунт