Нещо смешно, което децата казаха - 8 тема

• 79 649
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
Днес навън е много блажно! (влажно)

# 46
  • Плевен
Децата от известно време спят сами в стая, но все искат да лягам при тях. Онази вечер голямата я болеше коремчето, дадох и капки, пробиотик и и казах да се свие на кълбо и да заспива. Тя мълча известно време, явно обмисляше как да ме извика да легна при нея и я слушам от другата стая, на отворена врата, говори на висок глас на брат си, така, че аз да я чуя:
- Мама, явно е забравила, че най-доброто лекарство, за да мине стомахчето на детето, е майка му да легне при него и да го гушне! Сигурно е забравила, ама дано да се сети...
това с все по-силен глас, е как да не се сетиш...   Joy

# 47
...за да мине стомахчето на детето, е майка му да легне при него и да го гушне!

При нас лекарството за ударено е "вълшебната целувка на мама".  Heart Eyes

# 48
Децата от известно време спят сами в стая, но все искат да лягам при тях. Онази вечер голямата я болеше коремчето, дадох и капки, пробиотик и и казах да се свие на кълбо и да заспива. Тя мълча известно време, явно обмисляше как да ме извика да легна при нея и я слушам от другата стая, на отворена врата, говори на висок глас на брат си, така, че аз да я чуя:
- Мама, явно е забравила, че най-доброто лекарство, за да мине стомахчето на детето, е майка му да легне при него и да го гушне! Сигурно е забравила, ама дано да се сети...
това с все по-силен глас, е как да не се сетиш...   Joy

О-о-о, душичкаа.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз ще се включа с една стара история, за да не е спам.

Вървим си, тримата с мъжа ми и малаката ни госпожица, из центъра на Пловдив. Очите на Марина светват и тя радостно сочи турската джамия:
- Мамо, мамо виж! Коя принцеса живее в този замък?  Mr. Green

# 49
"Мамо,дядо Коледа пада от елхата,може ли да го закачиш на по-добро място,на което моята физиономия да го вижда по-добре?"  Joy

# 50
"Ти каза мене Сесен /есен/ има стаЛи листа, зима има няК /сняг/. Ко е тоа-Сесен или зима?

# 51
На братовчедка ми детето (на 3,5 г) беше казало за поп в расо, който са срещнали с баба си - Дядо Коледа.  Grinning

# 52
Вчера чувам следния разговор между две деца на около 5 г.:
– Ти знаеш ли, че Дядо Коледа не съществува? - пита едното дете
– Да. - несигурно отговаря другото.
– Аз разбрах, че всъщност баща ми си облича червени дрехи и си слага бяла брада и чака да стане тъмно, за да влезе в стаята. Ама аз го познах, защото не може истинската брада да е с ластик!
– Е, добре де, ама аз сега не мога да разбера - баща ти откъде има толкова пари, че да купи подаръци за всички деца?  newsm78
 rotfImao Joy

# 53
Леле, invierno, това просто е уникално  Grinning

# 54
  • София
От два-три дена с дребчо се приспиваме с приказката за Косе-Босе и пространни обяснения как то иска да си мъти яйчица и да му се излюпят пиленца и т.н.
Снощи, след четвъртото разказване, лежа до него и го чакам да се унесе, а той в просъница:
- Мамо, и ти си мътила две ичица и си имаш две пиенца. - Усмихна се и заспа.
Е, толкова мило ми стана...

# 55
  • Плевен
От два-три дена с дребчо се приспиваме с приказката за Косе-Босе и пространни обяснения как то иска да си мъти яйчица и да му се излюпят пиленца и т.н.
Снощи, след четвъртото разказване, лежа до него и го чакам да се унесе, а той в просъница:
- Мамо, и ти си мътила две ичица и си имаш две пиенца. - Усмихна се и заспа.
Е, толкова мило ми стана...

Heart Eyes

Моите снощи пеят една песничка от градината

"Над света разлюлей ангелско гласче..."

А малкия пее: "Над света разлюлей АГНЕШКО гласче..." и твърди, че така е правилния текст Simple Smile

# 56
Разглежда ми „бременните” снимки, поглежда ме и ми казва дяволито:

- Мамо, с голям корем те харесвам повече, защото изглеждаш много щастлива, че ще ме родиш! Flutter

# 57

- Мамо, с голям корем те харесвам повече, защото изглеждаш много щастлива, че ще ме родиш! Flutter

Joy

# 58

Много е сладко!  Heart Eyes Толкова са мъдри понякога в невинността си.  Heart Eyes

# 59
  • Пловдив
Детето вчера гледало новините и като се прибирам от работа ми казва:
"Маминка губила бебенце количка" - за майката, която забравила бебето си в таксито

Общи условия

Активация на акаунт