Нещо смешно, което децата казаха - 8 тема

• 79 635
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
  • София
По повод броенето се сетих - чувам го да брои: "20, 19, 18...." и така до 0. Супер изумена го питам кой го е научил да брои на обратно- "Е как кой? Светофарът, разбира се!" Беше на 3 години, много се впечатляваше от светофари и запомнил как отброяват до края на съответната светлина Simple Smile

На 5- пътуваме към баща ми, който има огромно куче и по този повод разсъждаме с мъжа ми колко е хубаво да имаш домашно животно, но би ни било ужасно трудно да се справим с дете, бебе, животинка. Единодушно решаваме, че не е време нито за куче, нито за коте. Тишина. След 30 секунди се чува от задната седалка: "А защо пък да не си вземем пингвин тогава?"
Пристигаме при баща ми и той пита детето какво ще пие- сок, чай, мляко... Детето категорично- "Я по-добре ми сипи една бира, да си кажем наздраве! "

Има лупа- голяма лупа като на частен детектив от картинка, но я е мушнал някъде. Цялата къща обърнахме, но я няма. Един ден си готвя в кухнята, той пристига и пита : "Мама, а Дядо Коледа нали всичко вижда?" Аз казвам, че абсолютно всичко вижда, нищо не може да се скрие от него, като предполагам, че е направил някоя беля и затова пита. Детето грейва и казва: "Значи ще му напишем писмо за да го питаме къде ми е лупата! Той всичко вижда и със сигурност знае!" Simple Smile

# 676
  • IT
След 30 секунди се чува от задната седалка: "А защо пък да не си вземем пингвин тогава?"

Супер яко.

Днес играе и чувам :"Ноу, заяц, ноу."

Преди няколко дена в банята му се допишка и пикае в легена-"Мамо, правя лимонада."

# 677
Тези дни беше хремав и сутринта го питам дали вече е оздравял, а той с въздишка и сериозен тон:
- Еее, още съм жив ...  Mr. Green

# 678
Една малка принцеска (4г. госпожица) на вечеря, отпива сладко сладко от безалкохолното и цялата сияе от радост и удоволствие при което баща й я вижда и контрира:
– Ти защо пиеш газирано?
Тя облещва едни огромни сини очи в недоумяващ поглед към него.
– Ще пиеш фанта, когато видя как вилицата ти работи - казва баща й
След което тя гордо и тържествено пърхайки с мигли обявява:
– Ама тати, тя вече работнА веднъж!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 679
Дъщеря ми когато беше малка на около три и половина виждайки сутиена ми не пропускаше да каже това са гащите за ци.. на мама.

# 680
Теодор на 3г3м. Борят се с баща му на земята и баща му казва Тео не мога повече стар съм вече.
Теодор: Аз не искам да съм стар. Баща му: Охоооо то има много време докато остарееш - сега си дете, после ще станеш младеж...после голям младеж Shocked /целта беше да изброи колкото се може повече за да стане ясно че има още мноооого време/ ....после ще станеш батко, после чичко  послееее ..... Теодор послееее - БАБИЧКА  hahaha умряхме си от смях.
А и ние минахме през лимонадата и как той можел да пишка лимонада. Абе весело е ....

# 681
  • Германия
Племенницата на ММ (6г) по телефона:
- Како, а ти нали скоро ще си идваш?
- Дам.
- А като си дойдеш сама ли ще дойдеш или с чичо ми?
-  Ти как искаш?
- Сама!!
- Е, защо?
- Ами така хем ти ми носиш бонбони като дойдеш, хем и чичо ми.  Blush

# 682
Синът на 5г.:
- Тате, татеее виж, мога да имитирам джуджетата!
Прикляка леко, стиска ръцете в юмруци, лявата ръка отпред все едно държи нещо, с дясната замаха все едно държи чук.
Баща му го пита:
- Какво прави джуджето?
- Чука пироните на таблета.

Поръчал си е таблет за Коледа и в момента джуджетата го правят  Laughing

# 683
Май следващото всички го правят. Simple Smile
Разглеждаме снимки тази вечер и ме вижда бременна и пита защо имам голям корем. Обяснявам че той е там на топличко, като е бил малък. И с един леко плачещ тон ми изцепва:- Маменце, нали няма да ме изяждаш когато бях бешел бебенце? Crazy

# 684
Това ме подсеща за една случка, докато бях бременна Simple Smile
Чакам пред лаборатория, за да ми вземат кръв за изследвания. Бременна в 9-ти месец. О-гро-мна!
В коридора до мен бе майка с детенце, видимо около 5 годишно. То ме гледаше много любопитно и дочувам следния разговор:
-Мамо, а тая какичка защо така се е подула? ( Joy )
- Ами, защото маме, в коремчето й има бебенце. И ти беше там, преди да се родиш. - обяснява мило майката.
Веднага след това, детето ме стрялка изпитателно с поглед и пак към майка си:
- Мамо, ама нали ти си ми мама...
Много се смяхме след това.

# 685
Обяснява ми да съм му купела "нещо лепкаво, много е хубаво, лепи се по вратата". Опитвам се да разбера какво е, ама не ми е ясно, накрая питам:
- Ти къде си ги виждал това нещо?
- Някъде другаде!
newsm78
- Може ли утре да ми го купиш?   chef

# 686
Дъвка ли иска човекът?

# 687
Не, той дъвка знае какво е. Така и не разбрах  Peace

# 688
  • Varna
Обяснява ми да съм му купела "нещо лепкаво, много е хубаво, лепи се по вратата". Опитвам се да разбера какво е, ама не ми е ясно, накрая питам:
- Ти къде си ги виждал това нещо?
- Някъде другаде!
newsm78
- Може ли утре да ми го купиш?   chef

Може би става въпрос за желе от грозните и лепкавите.

# 689
  • Шумен
Има смачковци които се лепят и стоят. Противно на моите очаквания двама смачковци вече 3-ти месец стоят без да паднат от тавана в детската, все си мислех че до сега ще паднат но не свалях ги веднъж и след минути пак бяха залепени за тавана  ooooh! На мен това ми хрумва за лепкаво нещо.

Общи условия

Активация на акаунт