ЮНИ чакаме с нетърпение, да си видим малкото творение - тема 3

• 22 099
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Miss Blondy,
зная за дъщеря ти, срещала съм те из старите, архивни теми. Разбирам добре как се чувстваш.  Hug Страховете, опасенията, мечтите...Надявам се този път всичко да е наред! Не, че децата ни не са прекрасни, интелигентни, чувствителни и незаменими, но знаеш, всичко при нас се постига трудно, много трудно. Не знам, дали ще намеря сили за второ специално дете. В крайна сметка, обаче, каквото е писано.
Правилно си се ориентирала в материята, всичко е точно така.  Peace

nelkata88,
много сили и кураж на приятелката ти! Вярвам, че ще се преборят! Praynig

# 676
Не, че децата ни не са прекрасни, интелигентни, чувствителни и незаменими, но знаеш, всичко при нас се постига трудно, много трудно. Не знам, дали ще намеря сили за второ специално дете. В крайна сметка, обаче, каквото е писано.

HopeHug  синтезирала си го толкова точно в тези три изречения... Гледам да подхранвам в себе си позитивни мисли, както и нагласата, че Бог си знае работата Praynig

# 677
ДУ Flowers Bouquet
Така ми се спииии. Като гледам, май не само аз не съм спала снощи. От вчера малкият е хремав и през нощта будувах, не можеше да диша от хремата, събужда се, все ме вика за нещо. За капак днес ме боли и  ухо.
Взех решение да сменя лекаря и тази седмица ще отида при новия, когото съм избрала за ЖК.

Miss Blondy~Redhat, _Hope_, искрено се възхищавам на силни жени като вас! Hug

# 678
това, което съм разбрала до момента е, че в 12г.с. се прави троен тест /вкл. Даун/, който всъщност е БХС и заедно с него се препоръчва ФМ. После нова и по-подробна ФМ се извършва към 18-20г.с. и евентуално амниоцентеза, която не препоръчват особено /освен при установени с предхоните изследвания рискове/ заради риска от спонтанен аборт. Ако имам някакви пропуски или неточности в разбирането, моля да ми внесете яснота! Blush

В 12г.с. първо и задължително ФМ, и препоръчително с него БХС (тройния тест). Ако резултатите са тревожни или има друга основателна причина се предла амниоцентеза или хориална биопсия, както знаеш заради риска от аборт  Peace

И аз съм раждала два пъти в миналото хилядолетие Tired Mr. Green За БХС, разбрах чак с малката през 2007 ooooh!  
Абе оцеляха си децата и без изследвания Embarassed Даже си мисля, че ми беше по–спокойно като не съм мислила за това Peace
Айде сега стиснете едни палчета отивам на ФМ и БХС и улииииии ooooh! ooooh! ooooh! закъсняла съм от 11,30ч. тичаааааааам

# 679
AmicaHug

vesel4ynkafingerscrossed за ФМ и БХС и благодаря за уточненията!

Офейквам и аз сега, че стана обед... Доскоро, момичета 55

# 680
Ще има скоро нова темааа.... Hug
Да ви се оплача и аз много често се будя вече нощем и немога да заспя после.Някви депресий ме обземват  newsm78 Май ще минавам на мента,глог и валериан.

# 681
Ще има скоро нова темааа.... Hug
Да ви се оплача и аз много често се будя вече нощем и немога да заспя после.Някви депресий ме обземват  newsm78 Май ще минавам на мента,глог и валериан.

ии да, време за нова тема и моето предложение за заглавие е набрало бая гласове  Mr. Green

За буденето нощем, мен не ме обзема депресия, но ставам по 2-3-4 пъти да ходя до тоалетната, /след втория спирам да ги броя/ и след всяко ставане после поне 30 минути ми трябват да заспя пак, а последното ставане обикновено приключва с незаспиване /днес това се случи в 5.30 Sad/ и започва всичко да ми пречи - мъжо как хърка, одеалото как е застанало, кучето как мърда, всичко се явява пречка да заспя. Безкрайно досадно Sad  ooooh! не знам доколко мента, глог и валериан се препоръчват в този случай обаче  Thinking

vesel4ynka, стискам палци и чакам да разкажеш  Hug

# 682
Didi_happy,
ментата и валерианата са категорично противопоказни по време на бременност. Само лекар може да ти назначи нещо и то ако ситуацията е наистина сериозна. Опитай с повече разходки на чист въздух, хубави книги, филми, срещи с приятели.
Amica, Hug
и ние точим пуста хрема вече месец. С хомеопатия овладявам временно нещата, но се задържа за не повече, от седмица. Отиди на лекар за ухото, дано мине скоро.
vesel4ynka,
всичко ще е наред! Wink
Miss Blondy,
със сигурност лудницата при нас ще е пълна, но ще се справим.  Laughing Hug

# 683
RoseAmber, това за прекарването на ноща все едно аз съм го писала  smile3507.
Иначе за подпомагане на заспиването си мисля, че може да се взима Седатиф ПС - все пак е хомеопатично, преди си смучех редовно преди лягане. Откакто съм бременна не съм го пробвала, тъй като в 20-20.30 вече съм полузаспала, а през нощта ако започна да смуча нещо ми се струва, че по-скоро ще се разсъня...

Ето и една статия за хомеопатията, споменато е и за Седатиф ПС:
http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=1&id=4878

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 13:30 от Хеллен

# 684
Didi_happy,
ментата и валерианата са категорично противопоказни по време на бременност. Само лекар може да ти назначи нещо и то ако ситуацията е наистина сериозна. Опитай с повече разходки на чист въздух, хубави книги, филми, срещи с приятели.

Доктора ми ги изписа и каза,че няма нищо вредно в капките,тъй като са на билкова основа.Каза също,че ще ми помогнат и за ускорения пулс.

# 685
На мен за сърцебиенето в началото ми казаха, че мога да смуча валидол.

# 686
Момичета в Събота бях на преглед бебчо вече е 5см и е доста щур още от сега Simple Smile След 2-3 седмици ще могат да ми кажат пола и чакам с нетърпение.Изследвах ТСХ , защото съм на еутирокс и всичко излезе в норма - 0.86 при стойности 0.34 ÷ 5.60 ,а другата седмица съм на БХС и ФМ

# 687
На мен за сърцебиенето в началото ми казаха, че мога да смуча валидол.

И това също ми каза,че мога да пия.

# 688
  • Варна
Момичета как се справяте с храненето,аз изобщо не ям месо и наблягам повече на тесто,само пици и кроасани ми се ядат...Ужас  Confused Дано отмине тоя период,иначе ще стана тюлен скоро.... Laughing

# 689
Sani4ka, и аз съм така, месо не съм яла от седмици, даже от пицата си го махам Sad И на мен само тесто ми се яде и плодове и аз много се притеснявам да не напълнея страшно много!!

Общи условия

Активация на акаунт