AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 776
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Озаряващите са с много лек ефект и няма брокат или блестящи частици. Брозиращите - стоят естествено и не са прекалено тъмни. Стават и за дневен грим.

# 271
Момичета, може ли малко инфо за суфлетата за коса  от серията нейчърълс - с отмиване ли са, как се ползват? Сега се загледах в тях и се зачудих  Laughing

# 272
Момичета, може ли малко инфо за суфлетата за коса  от серията нейчърълс - с отмиване ли са, как се ползват? Сега се загледах в тях и се зачудих  Laughing
С отмиване са. Ползват се като маска. Аз имах това с акай бери и съм много доволна, подхранват добре и доста суха коса:

Скрит текст:

# 273
Озаряващите са с много лек ефект и няма брокат или блестящи частици. Брозиращите - стоят естествено и не са прекалено тъмни. Стават и за дневен грим.

Благодаря ти това исках да "чуя"  Simple Smile

# 274
Здравейте!
Има ли някой, който е ползвал интимния мус? Може ли мнение за продукта? А коментар относно блестящата пудра Лукс?
И аз искам да похваля пяната за вана със смокиня и ванилия. Вана нямам, но съм пресипала част от нея в бутилка от друг душ-гел и си я ползвам с голям кеф. Ще си помисля сериозно за презапасяване, защото направо съм влюбена в нея, а да не реши някой да я спре...Че тогава наистина #2gunfire

# 275
Здравейте!
Има ли някой, който е ползвал интимния мус? Може ли мнение за продукта? А коментар относно блестящата пудра Лукс?
И аз искам да похваля пяната за вана със смокиня и ванилия. Вана нямам, но съм пресипала част от нея в бутилка от друг душ-гел и си я ползвам с голям кеф. Ще си помисля сериозно за презапасяване, защото направо съм влюбена в нея, а да не реши някой да я спре...Че тогава наистина #2gunfire
Ами тя пяната е за последно в този каталог... Grinning

# 276
Айде и аз да кажа за мултифункционалният крем от коледната серия ( с лайка и овес, но с коледна опаковка ) - наистина е уникален. Взех го за подарък, но от мненията, които прочетох тук, реших да го отворя и да го пробвам. Вече втори мен се плескам с него, уникален е, много лек аромат, много приятен, лека консистенция, точно от воднистите кремове, които обичам!  Embarassed

И относно парабените, понеже някой ги спомена, прави ми впечатление, че Avon все по-често премахват парабени от съставите. Аз лично не се интересувам много от тези неща, но винаги следя състави и т.н., навик...

# 277

не НЕ Е
абе девойки, нали имате каталог  1/20414 специално за да ви е удобно да си преглеждате нещата напред ... защо не гледате , има го че и намного по-хубава цена...

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 22:09 от _re_ge

# 278

не НЕ Е
абе девойки, нали имате каталог  1/20414 специално за да ви е удобно да си преглеждате нещата напред ... защо не гледате , има го че и намного по-хубава цена...

https://lh3.googleusercontent.com/-4QPEsv5ZW0E/Un5SMul6_YI/AAAAA … 4-no/DSCF0076.JPG
ми то няма лошо, ама аз гледам в сегашният, че пише за последен път в брошурата и е с камбанка Grinning ама нищо де, по-добре да греша и да я има

# 279
ми то няма лошо, ама аз гледам в сегашният, че пише за последен път в брошурата и е с камбанка Grinning ама нищо де, по-добре да греша и да я има

На Ейвън 100% доверие в такива неща не трябва да има   Laughing Wink. Никой не трябва да се лъже от камбанките или удивителните. Има неща които се появяват периодично след кампанката, поне половин година, а има такива които ги спират без да са сложили камбанка.

Разглеждах каталог две днес ( ще го кача тези дни за тези които са любопитни )  и там я има пяната за вана със смокиня. Отново на удивителна (!) за 5,50

# 280
Еееееееее, тя явно пяната със смокиня ще си е в постоянния асортимент през зимата, ама само ме стряскат с тези камбани:)

# 281
Толкова ли е хубава пяна  newsm78
Ей че сте ама...разорителни  Heart Eyes

Бях си набелязала 2-3 червила, днес взех К17- ами те съвсем различни  Sad Пак съм в изходна позиция

# 282
 Като Рейър Сапфири - от лятото насам дават нишани, че е на изчерпване и излизане от каталог, а в К 17 го има за 16,90, с отстъпката става съвсем прилична цена.
Но Ивчето да каже дали е доволна от него. Описа го преди време, но като трайност дали си заслужава ...?

ПП Маските за коса Naturals с акай, лайка, юм бери ми харесват, но при мен отиват за две ползвания и някак си не се задържат задълго, затова сега си взех 3 бр.Спа Планет със средиземноморска маслина за15 лв.

# 283
Не помня кой похвали новото червило, цвят Chic Pink- невероятен цвят, много приятна текстура, много съм доволна   bouquet

Новото Кати е 99% оранжевия съмър, супер е като аромат, ама защо е нужно клониране  newsm78

# 284
Толкова ли е хубава пяна  newsm78
Ей че сте ама...разорителни  Heart Eyes

Бях си набелязала 2-3 червила, днес взех К17- ами те съвсем различни  Sad Пак съм в изходна позиция

Моля те сподели кои. Предполагам УКР ... С червилата винаги е много трудно съгласна съм. Много е гадно чувството да чакаш нещо и да се окажеш разочарован.

Шик пинк се води универсално, харесах го на снимки, но на мен ми е тъмно. Сякаш все ми харесват цветове от лимитирани серии но те са без мостри. Сега от К02 има ново червило с балсам- мисля нещо като клон на моисчър седъкшъна, но докато не се опита не се знае.

Аз от доста време не купувам без мостра. Дори преди време бяхме поръчали едно доста сериозно количество мостри с приятелките ми- към трийсетина че и повече, за да можем да се определим какво търсим. Всяка си хареса по едно максимум две.

Общи условия

Активация на акаунт