AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 915
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Серията Ultimate я дават за 45+. А тази емулсия беше от същата серия, нали?
Да, златна емулсия на серия

# 496
  • на североизток от Рая
 Тази серия е за по-зряла кожа. Дори я дават, че има лифтинг ефект, доколкото помня, помага и при обезцветяване на кожата, спомага за стягането й, естествено като при всички кремове-хидратира.

Имам усещане, че ти си малка и може би не  е за теб. Но това са само мои догадки.  Hug

# 497
Лосиона за тяло Персив,хубав ли е?

# 498
  • на североизток от Рая

Всички парфюмни лосиони са хубави  и миришат дълго. Ако харесваш парфюма, не се колебай, вземи си и лосиона. Така ще подсилваш аромата.

# 499
Тази серия е за по-зряла кожа. Дори я дават, че има лифтинг ефект, доколкото помня, помага и при обезцветяване на кожата, спомага за стягането й, естествено като при всички кремове-хидратира.

Имам усещане, че ти си малка и може би не  е за теб. Но това са само мои догадки.  Hug
Нели благодаря ти. подарък ми е и затова питам. Майка ми ще се възползва, аз съм на 22 Flutter не става за мен Wink

# 500
Да, от така наречената "златна" , за над 45 години е.   bouquet

# 501

Всички парфюмни лосиони са хубави  и миришат дълго. Ако харесваш парфюма, не се колебай, вземи си и лосиона. Така ще подсилваш аромата.
Благодаря! Харесах си него и МЧР и мисля да си ги взема и двата.Дано да не сбъркам.

# 502
Да, от така наречената "златна" , за над 45 години е.   bouquet

Аз лично не я харесвам тази златна емулсия. МНоооого ми е мазна , а моята кожа се води суха. Освен това има невъобразими златни частици с непонятно за мен предназначение. Опитвах и емулсията от червената серия- същата мазнотия но със сребърни белстящи частици ! Чак ти се иска да си попиеш лицето със слафетка след тях.

# 503
Ужас. майка ми ще я използва довечера, ще дам отзиви.

# 504
Привет! Да ви питам за кремовете ANEW червената сериа става ли за 39 год или трябва следващата 45+? Кой е по–добрият вариант?

# 505
Привет! Да ви питам за кремовете ANEW червената сериа става ли за 39 год или трябва следващата 45+? Кой е по–добрият вариант?

Маркерът време е относителен. Много зависи от състоянието на кожата. Аз съм Ви връстничка, съдейки по никнейма Ви, но за мен най-доброто от серията Аню беше Rejuvinate, който е препоръчан за 30+. Вече не се предлага обаче и предвид факта, че влизам в 40-те ще пробвам червената серия и аз. Очаквам да си паснем, но най-добре е да опитате с мостра. Simple Smile

# 506

Маркерът време е относителен. Много зависи от състоянието на кожата. Аз съм Ви връстничка, съдейки по никнейма Ви, но за мен най-доброто от серията Аню беше Rejuvinate, който е препоръчан за 30+. Вече не се предлага обаче и предвид факта, че влизам в 40-те ще пробвам червената серия и аз. Очаквам да си паснем, но най-добре е да опитате с мостра. Simple Smile

Да,благодаря! От сериата SOLUTIONS ползвам 30+,но реших като свърши да взема АNEW и за това ви питам.

# 507

подкрепям!
Понякога ти пасват съвсем неочаквано продукти от друга възрастова категория. Понеже аз и моите приятелки поръчвамо основно от сериите Аню може да се получи, че една и съща дама на 40+ ползва:
1. Очен на червена серия Аню.
2. Нощен крем от Аню лилав Платинум.
3. Дневен крем от серията на Аню Youth
4. Серум на АНю Клинкал - сива серия
5. И Измиващо на Аню Витале - розово.

Laughing

# 508
Благодаря,за бързите отговори! Мисля,да опитам  Simple Smile

# 509
Уффф, сега пък Форевър ще е на далавера, ще се разоря  Confused пък ми се ще да го пробвам. Тресел-ът също ме изкушава, много хора го харесват, знам че е зимен  newsm78

Тудея....не  е много мой  Sad

Общи условия

Активация на акаунт