AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 947
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Да ви попитам лак за нокти Mineral fix, за топ лак ли се ползва или е някакъв заздравител?
Прозрачно оранжев е и придава жълтеникав оттенък на ноктите.

# 511
Да ви попитам лак за нокти Mineral fix, за топ лак ли се ползва или е някакъв заздравител?

Заздравител е и се нанася директно върху ноктите!

# 512
Уффф, сега пък Форевър....

Тудея....не  е много мой  Sad

И Форевър е специфичен. Агент Ниле не го хареса въпреки дитирамбите които му пея заради обожавания от мен розов пипер ... Можи и на теб да не ти допадне  Hug

Заздравител е и се нанася директно върху ноктите!

Ползва се масовои за основа под лака. На никой сякаш не му пречи че леко оцветява ноктите .

# 513
  • на североизток от Рая
 Аууу, РенкоУ, що казваш, че Форевър не ми допада? Crossing Arms Аз така и не го опознах. Подарих го за Коледа на дъщеря ми+друг подарък. Прецених, че върху нея ще стои прекрасно. А когато го взех, само веднъж пръснах на ръкава си, но май не помня добре как го намирам. Сладнее, да, това помня.
 Ще си пръсна някой ден, и тогава ще се произнеса по-детайлно.  Hug

# 514
  • на североизток от Рая
Уффф, сега пък Форевър ще е на далавера, ще се разоря  Confused пък ми се ще да го пробвам. Тресел-ът също ме изкушава, много хора го харесват, знам че е зимен  newsm78

Тудея....не  е много мой  Sad

Treselle
е прекрасен. Според моя вкус. Имах го, но не съм го вземала втори път. Говоря за най-първия вариант на парфюма. Щото нали има мода да пускат клонинги.

# 515
Аууу, РенкоУ, що казваш, че Форевър не ми допада? Crossing Arms Аз така и не го опознах. Подарих го за Коледа на дъщеря ми+друг подарък. Прецених, че върху нея ще стои прекрасно. А когато го взех, само веднъж пръснах на ръкава си, но май не помня добре как го намирам. Сладнее, да, това помня.
 Ще си пръсна някой ден, и тогава ще се произнеса по-детайлно.  Hug

Нелко СОРРИ  Hug  останала съм с грешно впечталение.
Сладък е да,и с онзи характерен за Ейвън дъх. Бих назовала още няколко подобни аромата от серията ТТА ( Но нито тудей нито тумороов са сред тях- този не прилича нито на едниния нито на другия )  , както и Ин Блуум на Рииз, където както и във Форевър лъха ... лъха на розов пипер.

# 516
  • на североизток от Рая
 Аз не съм имала от серията ТТА само Тумороу./тъй мисля/. Пръскала съм се в офиса, но пък спомени нямам за аромата.

А пък Ин блуум къде ли съм го прибрала, сега ми напомни за него. А онзи ден си мислех за ТТА Gold. Дали не му е време  и на него. Макар че  е доста топло, а аз го харесвам как се развива в хладни дни. Но и това ще стане.

# 517
  • Sunshine state
За Трезел,който е моят любим парфюм на Ейвън/и Pink Suede,ама го няма/,мога да кажа,че лично аз не усещам разлика със самото начало. Взех го още първия път,когато го пуснаха и си е все така траен и до днес-издържа ми поне 5-6 часа и всеки отбелязва колко силно и хубаво ухае. Винаги него си поръчвам. Peace

# 518
Момичета а дали не може Pink Suede да се поръча някъде от чужбина,дали го няма например в английските брошури или немските т.к. пазарувам из целия свят и се чудя дали някъде не бих могла да го намеря? стига и там да го има. А между другото къде трябва да пиша да помоля да върнат този парфюм. В руската фргрантика прочетох че една жена е писала и там да го върнат  и са й отговорили че повече заявки трябва да има тогава щели да го върнат.Дайте всички тогава да пишем където трябва пък гледаш-върнали го.

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 19:35 от ekaterina II

# 519
Момичета а дали не може Pink Suede да се поръча някъде от чужбина,дали го няма например в английските брошури или немските т.к. пазарувам из целия свят и се чудя дали някъде не бих могла да го намеря? стига и там да го има. А между другото къде трябва да пиша да помоля да върнат този парфюм. В руската фргрантика прочетох че една жена е писала и там да го върнат  и са й отговорили че повече заявки трябва да има тогава щели да го върнат.Дайте всички тогава да пишем където трябва пък гледаш-върнали го.
Тази седмица  ще си получа продуктите и ще погледна в каталога дали го има тук в Испания и ще ви кажа.Аз лично не съм го ползвала ,но толкова много хубави отзиви има за него сигурно е хубав.Миналия месец за първи път си поръчах парфюм от АVON,мисля ,че се казва MUSK ,oказа се с доста приятен аромат и траен Rolling Eyes

# 520
Момичета,
получих като подарък един сет за фина коса с малина, обаче никъде не пише как се ползва тоника ли е серум ли е, ако се сещате? Има спирт в него, та не ми се вярва да е за краищата?
Моля за помощ!
 Praynig
ето го
http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?hair-care/treatments/p/0404-4

на суха или мокра коса?

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 12:35 от yummymummy

# 521
Момичета,
получих като подарък един сет за фина коса с малина, обаче никъде не пише как се ползва тоника ли е серум ли е, ако се сещате? Има спирт в него, та не ми се вярва да е за краищата?
Моля за помощ!
 Praynig
ето го
http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?hair-care/treatments/p/0404-4

на суха или мокра коса?

той е за ежедневна употреба мисля, пробваи да отлепиш етикета отзад, би трябвало да пише всичко

# 522
  • Кюстендил
Здравейте! Може ли, някой да се включи с мнение за Възобновяващ почистващ крем 30+ от Naturals Herbal серията. По-точно ме интересува дали се ползва с измиване или е като тоалетно мляко?! newsm78

# 523
Ами пише само, че се пръска на около 25 см, и да се оформи прическата както обикновено  Thinking

# 524
Ами пише само, че се пръска на около 25 см, и да се оформи прическата както обикновено  Thinking
еми значи си е точно това, което казах - ежедневен освежаващ спрей - пръскаш, оформяш и косата ти е освежена. В такъв случай не би трябвлао да има значение мокра или суха, щом съдържа спирт, значи нее би трябвало да утежнява!

Общи условия

Активация на акаунт