AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 446
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Могат да се поръчват мостри на абсолютно всичко, което има мостри.  Peace

# 61

Редакция: Могат ли да се поръчват мостри на парфюми и какви са цените? Представителката ми не знае :/
Неангажиращ съвет от мен - смени си представителя  Peace!
Единична мостра е на цена 0.49 лв,а ако е нов продукт(различен за всяка кампания)промо цената може да е 0.30,0.40лв.Комплект от 5 мостри (могат да бъдат комбинирани - червила,ФДТ,бяла козметика,аромат) е за 1.90лв.

# 62
Благодаря, момичета, за отзивите, много сте бързи и точни! Ще потърся.   bouquet

# 63
  • София
Новите ми придобивки за които споменах по-рано.

Още снимки http://bbrillliantt.blogspot.com/2013/11/avon_15.html

# 64
Колкото и странно да е , има все още някои представители , които НЕ ползват интернет и не са запознати с спец.интернет оферти,цени мостри,ред тънкости при пускане на поръчка.  Затова и за мостри не знаят. Не че няма достатъчно инф-я във фокуса, но те и него не четат , а са като коне с капаци-пишат на листчета, ходят при координаторката си, за да им пусне тя поръчката. Това с очите си го видях в нашия офис - няколко пъти.

Идвам да похваля Simply Her - сега е в оферта 2 за 19,90лв. заедно с други дамски и мъжки аромати,str.46,47 и цената е повече от добра. Ще взимам още - за подаръци.

Много ми хареса и аромата на мъжкия комплект X-series Rush,str.99.

Някой взе ли си часовника Джудит - средния, стр.7?

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 08:04 от ФЕЯТА

# 65
Момичета,парфюма Ultra Sexy траен ли е? Адски ми хареса сладникавата миризма  Heart Eyes
И мнения за очната линия(като фулмастер където е)  Praynig

# 66
За очната линия съм чувала, че е кофти, аз лично не ползвам.

В къщи най- много се харесаха оранжевия Съмър, Катитата и бялата рокля и Нуита.
Всичко друго ...едва го допръсквам.
Мъжките са гола вода, категорично отказвам да се харча повече  Naughty

# 67
Има ли някой, който да е спечелил от томболата в предната кампания и вече да си е получил подаръка?
Аз уж спечелих, регистрирах се и т.н. На инфото, което ми излезе, е указана дата 18.11. като най-късна, до която трябва да получа подаръка по куриер. Нищо не съм получавала (изрично съм написала доставката да е между 08:00 и 17:00 ч., но пак има на кого да я оставят и извън това време (т.е. няма как да са я доставили и да я е взел някой друг).
Някак не ми се вярва точно в понеделник да ми донесат подаръците и започвам да се разочаровам.

# 68
  • Пловдив
Момичета,парфюма Ultra Sexy траен ли е? Адски ми хареса сладникавата миризма  Heart Eyes
И мнения за очната линия(като фулмастер където е)  Praynig
Очната линия, специално тази като фулмастер - пълно разочарование! Един от малкото продукти, които никога не бих повторила, защото са пари хвърлени на вятъра.

# 69
 Joy
Няма скрито-покрито в нета, нито някой е инкогнито.
Буквално току-що ми звъннаха да ме попитат дали има на кого да оставят в момента доставката или да дойдат в понеделник.
Трябваше да пиша по-рано. Mr. Green

# 70
Айде и аз да кажа за черният сапун....  Joy Вчера го пробвах на косата, наистина в началото след измиване косата става малко лепката и сплесната. но ... Laughing Иначе относно цветът не виждам да е навредил

# 71
  • София
Какъв е този сапун,който обсъждате,може ли линк?

# 72
Какъв е този сапун,който обсъждате,може ли линк?

http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?wellness/bath-shower/p/3430-6 - ето и линк

# 73
  • София
...току-що ми звъннаха да ме попитат дали има на кого да оставят в момента доставката или да дойдат в понеделник.

Много се радвам, явно едва сега са започнали да ги разнасят.  Peace
И в другата тема едно момиче писа, че си е получило подаръците.

# 74
Момичета, в предпоследния каталог до парфюма Eternal Magic имаше камбанка, а в актуалния каталог не го виждам. Окончателно ли е спрян? За това време от годината е вълшебен, само него нося напоследък, но като свърши? Sad
Ако някой представител от София има достъп до флакон от парфюма, моля, пишете ми на лични.

Общи условия

Активация на акаунт