AVON - Обсъждане на продукти . Тема 14

• 50 436
  • 746
  •   1
Отговори
# 45

Аз нещо му се ядосах на сапуна, съсипа ми любимата ми гъба за баня, от страхотно червена стана мръсно парцаливо червено. 

Моята приятелка се оплакваше от същото- съсипал й ръкавичката за баня, а пък нейната била дори бяла Joy.Аз в началото опитвах с моята гъба - тя беше една от Планет спа като шоколадова мрежа, обаче  пръска навсякъде. Затова открих нанасянето с ръце. Може би след това, като засъхне сапуна, трябва да опитам да търкам с гъбата. Тя е изкуствена и по нея нямаше никакви поражения.

Ре, нямам никаква идея - наистина върху кожата действието му е такова, но не мога да кажа за косата. Ще питам утре момичето.
Доколкото помня твоята коса е суха, може да експериментираш някой път Whistling

Да кажа за къпането на косата.
Черният сапун измива страхотно и дава ефекта на хумата - подхранва, премахва излишното омазняване или прекалената сухота (моята коса е "смесена", защото е по-мазна в корените и суха, заради боядисването). Косата става видимо жива и блестяща за поне 2-3 седмици. Втълпила съм си, че така расте много бързо (или успявам да се постригвам в подходящото за растеж време).
Единственият проблем е, че трябва много обилно отмиване и понякога на допир е странна следващите няколко дни, но изглежда и мирише уникално.
Всъщност, ползвам черния сапун като шампоан 1-2 пъти в месеца, вместо да ползвам разни маски и др., които при мен утежняват косата и имат негативен ефект.

Ето това ми беше нужно да прочета. Няма да се двоумя даже и ще опитам следващия път.
И аз се присъедниявам към въпроса колко време стои на косата първо и второ повлиява ли се цвета на боядисаната коса.

# 46
Държа я на косата, колкото държа и шампоан - 2-3 мин. и разпенвам хубаво.
На моя цвят се отразява добре, но аз се боядисвам шоколадова и не ми прави впечатление да дава отражение (може би до следващото измиване стои с една идея по-тъмна  newsm78). Въпросът е да се отмие хубаво, както и по кожата (аз на кожата слагам обилно и после доста дълго търкам, за да падне изцяло).

# 47
  • Sofia
Благодря, за отговора за роклята РЕ_гв, ще съм още по-б;агодарна ако споделиш отзиви от клиентки. Чудя й се, както и на гащеризона от мини каталога.  bouquet

# 48
На моя цвят се отразява добре, но аз се боядисвам шоколадова и не ми прави впечатление да дава отражение (може би до следващото измиване стои с една идея по-тъмна  newsm78).
Аз може да пробвам когато пак стана за боядисване, че сега ще ми отиде хубавият оранжев цвят с който се сдобих при последното. И без това искам да я потъмня малко Simple Smile

# 49
_re_ge, благодаря ти за отговора  Hug

# 50
  • София
Така, влизам да похваля трайността на новото червило Chic pink и да оплюя гланца с розичка. Взех червения. Първо е твърде лепкав, буквално като лепило, второ - мирише ми на ПЛАСТМАСА! Да, вместо аромат на гланц или нещо приятно мерише на разтопена пластмаса - ужасно! Да не говорим, че ако се намажа с него така, че да си личи ще свърши за 2 пъти. Опаковката се затваря и отваря някак недобре....абе пари на вятъра, както и очаквах.

# 51
  • Стара Загора
Май не съм се включвала скоро.... Laughing
Вчера за първи път носих молива Cobalt (Mega Impact). Бях само с него, т.е. не сложих сенки. Очаквах да ми се отпечата на костта, понеже Супершок самостоятелно се отбелязват. Този обаче с базата беше бетон. Crazy В 3 часа се гримирах и в 10 вечерта го свалих без да е помръднал. Просто съм Crazy

Скрит текст:

А преди обяд (вчера отново) носих отново Always on Point Lavender Grey и тук ми се затвърди мнението, че и той е мнооого добър. Не се за първи път го хваля. Peace
Сутринта в 8 нанесен, изкарах и във фитнеса с него, вода течеше от мен, но той също не се отпечата. Вярно, че избледня, но като цяло не помръдна. Flutter

# 52
Здравейте.
Миналата седмица ми поръчаха Комплект дневен и нощен крем за лице  Anew Defence, но момичето се отказа и не знам какво да го правя. Ако някой изявява интерес да пише. Blush

# 53
Виждам от серията Планет Спа, че спряната серия с бял чай се завръща. Имате ли отзиви от новата? А спомени от старата?
 Имам всички маски за лице от серията, това са моите 5 минути релакс и грижа за себе си. Любима ми е тази с минерали от Мъртво море, за която ще стане дума по-надолу и която е причина да пиша и питам.

Заинтригувана съм и аз от комплектите. Чудя се м/у ексфолианта с минерали от Мъртво море и face polisher-а от серията с бял чай. Четох по блогове и сайтове, че последния бил много нежен и съвсем не бил ексфолиант както го представят в Бг каталог.

От една страна, искам да пробвам нов продукт, от друга, той идва в комплект с маска за лице и хидр. крем (от какъвто имам нужда), от трета - обичам серията с М. море   bouquet и от четвърта - мъртвоморския комплект е маска + ексфолиант (от какъвто имам нужда). Е, ами сега?  #Crazy

Бтв, къде рускините обсъждат Ейвън? Може ли линк? Владея руски, мога да помагам с преводи чат-пат    bouquet

Нина 1989, пусни го в размените, дано намери нов собственик бързо.

Редакция: Могат ли да се поръчват мостри на парфюми и какви са цените? Представителката ми не знае :/

# 54
  • UK
Вчера за първи път носих молива Cobalt (Mega Impact).

Много си хубавка  Flutter

Вие сте късметлии в БГ, каталога е много хубав и бляскав. Майка ми е представител и ми е накупила много неща, вк. бижута. Нямам търпение, но Януари чак ще идва при мен.

Някой купувал ли си е чанти да сподели качествени ли са.
Чантата с шала ме интересува.

# 55
  • Пловдив
Ох, Ивче, аз всякак си те харесвам, но този грим дето сега си показала направо ми разтуптя сърцето, много красиво! Едновременно нежно, цветно, топло, свежо, страшно ми хареса!
Този цвят молив дали ще седи добре на кафяво око?

# 56
Вчера за първи път носих молива Cobalt (Mega Impact). Бях само с него, т.е. не сложих сенки. Очаквах да ми се отпечата на костта, понеже Супершок самостоятелно се отбелязват. Този обаче с базата беше бетон. Crazy В 3 часа се гримирах и в 10 вечерта го свалих без да е помръднал. Просто съм Crazy
Можеш ли да дадеш линк за тези моливи в някоя от брошурите, нещо не можах да го намеря?

# 57
  • Стара Загора
Можеш ли да дадеш линк за тези моливи в някоя от брошурите, нещо не можах да го намеря?

За съжаление Mega Impact не се предлагат отдавна. Те са стара версия на Супершок, така да го кажа. Този ми го преотстъпи една съфорумка. Hug

Ох, Ивче, аз всякак си те харесвам, но този грим дето сега си показала направо ми разтуптя сърцето, много красиво! Едновременно нежно, цветно, топло, свежо, страшно ми хареса!
Този цвят молив дали ще седи добре на кафяво око?

Син цвят стои прекрасно на кафеви очи, особено по-ярък.. Бих ти препоръчала да си вземеш Саваж от Супершок, гледах го някъде намален в сегашните каталози. И Aqua Pop, ако ти изпадне грабни. Страхотен е. Heart Eyes
Можеш да видиш и силиконовите моливи на Импала. Те имат голямо разнообразие и са доста добри за цената си.  Hug

# 58
Оф, жалко, и аз търся неотпечатващ се молив на моите очи, за сега безуспешно.smile3516

bouquet

# 59
  • София
Могат ли да се поръчват мостри на парфюми и какви са цените? Представителката ми не знае :/

О, Боже, къде ги намирате тез представители?! ooooh!
Може да се поръчат мостри на аромати - цената им е между 30 и 49 стотинки за един брой.

Ивченце, чудесно ти се е получил гримът с молива. Възхищавам се на техниката ти на гримиране и на прецизността ти  Peace
Ма то човек като е млад, има време за всякакви глупости  Laughing

bbrillliantt, благодаря ти за отзива за гланца. Тъкмо обмислях някакви комбинации с други продукти, за да мога да взема за подаръци от него.

Общи условия

Активация на акаунт